Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ce parere aveti?

din 26 mar 2004 19:12 de bebe

Vezi ca ti s-a imbaxit creierul. Mergi cu el la curatat.

Re: Sex intre prieteni?

din 26 mar 2004 19:12 de DreamWalker

Fa-o si da-le naibii de consecinte!Macar scapi de obsesie!Prieteni sunt si vor fi..,intotdeauna!O alta sansa sa o faci cu EL,poate nu va mai fi!E bine sa te gandesti daca o irosesti sau nu(sansa)!

Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 26 mar 2004 19:07 de bebe

Sunt de acord sa astepti. Vine primavara si ies ciupercile. Poate iti transformi "chestia" intr-o crescatorie de ciuperci.

din 26 mar 2004 18:46 de FireSoul

Daca vrei DOAR sex de la el, nu incerca nik...(yo cred ca daca faci sex cu cineva tre' sa simti ceva pt respectivu' dar daca nu ai aceeasi conceptie atunci fa ceea ce te face pe tine fericita)

Re: Ce parere aveti?

din 26 mar 2004 18:30 de FireSoul

E cam nasol ce fac ei doi. Mi se pare o jignire la adresa partenerului sa faci asa ceva (sa-ti imag. ca e altu'), chiar daca el nu isi da seama. Se intampla de obicei la cuplurile in care a aparut plictiseala. Uneori chestia e benefica pt cei ...

Re: Traducerea

din 26 mar 2004 17:40 de Infector

Mai bine ma uitam la Brucan

Re: Traducerea

din 26 mar 2004 16:56 de TendrePoison

parerea mea este ca nici nu trebuia sa te mai obosesti sa raspunzi... si cu atat mai putin sa ceri inca o data parerea intelectualilor :wacko: ...parerea mea...:unsure:

Traducerea

din 26 mar 2004 16:47 de Putica

M-am straduit sa traduc textul cum am putut mai bine, pentru cei ce inca n-au terminat liceul, nu le-a fost draga cartea sau au studiat limba rusa in loc de cea engleza in scoala. "Vine vremea de mers la culcare, John si Joan (Ionut si ...

Re: Re: Ce parere aveti?

din 26 mar 2004 16:19 de Putica

N-am scris eu minunea aia de text, l-am gasit pe net si chiar mi s-a parut interesant. Avind in vedere ca engleza este limba internationala, si ca romanii sint atit de talentati la limbi straine mi-am permis sa postez textul in engleza. Eu am ...

Re: sfat

din 26 mar 2004 15:12 de princess

Cred ca prietena ta e o fata cu capul pe umeri,care are anumite principii si pe care tu ar trebui sa i le respecti ,daca spui ca o iubesti...Ai rabdare cu ea,arata-i ca o iubesti si ca o intelegi..cred ca in relatiile de la 16-17 ani nu sexul este ...

din 26 mar 2004 14:59 de princess

Dupa parerea mea este mai bine sa ramaneti doar prieteni..daca o faceti exista riscul sa va simtiti stanjeniti dupa iar prietenia voastra sa nu mai fie ca inainte...dar daca credeti amandoi ca va puteti controla dupa,ca acest lucru nu va afecta ...

Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 26 mar 2004 14:39 de tina

unei prietene, care este inca virgina la 20 de ani, mama ei ii spune mereu: daca o faci ,macar fa-o cu cineva care sa-ti placa. sfatul meu: asteapta

Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex

din 26 mar 2004 14:13 de Swann

Chiar ca e idiot. :blink:

Re: Re: sfat

din 26 mar 2004 14:07 de ExoticDream

Mare adevar grait-ai!Analizeaza-te pe tine insuti,vezi ce simti pt ea,vezi daca "prioritatile" hormonale sunt mai importante,si daca ajungi la concluzia ca vrei sex neaparat acum,spune-i adevarul si las-o sa-si gaseasca un baiat care sa o ...

din 26 mar 2004 14:02 de tina

daca o iubesti cu adevarat nici nu ar fi trebuit sa intrebi asa ceva. daca nu stii sa o iubesti,sa o respecti si sa o astepti cat va fi nevoie pe cea de langa tine, mai bine cauta-ti o fata care sa fie disponibila):( nu mai insista si lasa-o sa ...

din 26 mar 2004 14:00 de ExoticDream

Daca o iubesti,ASTEAPT-O!Nu lasa testosteronul sa distruga o relatie frumoasa cum e iubirea de la 16-17 ani,e pacat!Nu o santaja sentimental cu afirmatii de genul "Daca ma iubesti,o faci;daca nu, inseamna ca nu ma iubesti destul." Pt o ...

Re: Re: doresc un mic ajutor

din 26 mar 2004 13:25 de ExoticDream

Doar putin romantism?Cat?10 grame ajung?Sunt prea mult? Reciproca: Noi,fetele,ne dorim (in ordinea asta):IUBIRE,romantism, tandrete,elemente surpriza,dinamica variata(cand mai lent, cand mai aprins),noutate.Primele 3 ingrediente sunt esentiale, ...

Re: sint foarte trist

din 26 mar 2004 12:51 de Infector

Frate ti-as fi recunoscator daca mi-ai traduce si mie ce draq scrisesi matalutza acolo ... :blink:

Re: Re: Re: Dati-mi "retete" ca sa "

din 26 mar 2004 12:37 de rul3r

Da nu mai sta si tu ca o tatza si barfi cu toti "expertzi" de pe forumu asta! Esti culmea fato! Vii la noi sa ni te plangi ca nu sti ce sa faci dar tu de fapt ai decis sa nu mai umbli cu el, acuma doar vrei sa iti confirmam parerea ta. ...

Re: sint foarte trist

din 26 mar 2004 12:23 de rul3r

Saracu' de tine..:(. Nu te mai gandi la chestia aia si continuati viata asa cum e ea...sincer nu merita sa iti bati capul cu o problema la care nu vei gasi solutia nici aiciea nici aiurea...trebuie sa iti gasesti increderea in tine si totul se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3412 din 3731
«   1 ... 3409   3410   3411   3412   3413   3414   3415 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare