Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: completari

din 25 mar 2004 20:41 de Raziel

Cioran spunea,printre altele: Sunt fericiti cei care gandesc numai cat trebuie vietii. Caci a gandi numai cat trebuie vietii nu inseamna a gandi. P.S.Intotdeauna ai reusit sa ma uimesti!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: completari

din 25 mar 2004 20:32 de duran

daca vrei ti-o dau si tie!!! k tot cta nu?

Re: Ce parere aveti?

din 25 mar 2004 20:23 de bebe

Mai, putica (numele ce l-ai ales?), daca eu iti scriu in chineza sau maghiara, ce intelegi. Sau vrei sa te dai rotund? Limba care ti-a dat-o maica-ta in care fund ai bagat-o?

Re: Ce parere aveti?

din 25 mar 2004 20:07 de lavinia

De ce ne-ai scris in engleza? Ti se pare mai interesanta exprimarea sau vrei sa vezi daca stim sa-ti raspundem? :x

SUNT DISPERAT!!

din 25 mar 2004 19:42 de Y

Ai descoperit si tu greselile? De ce nu le descoperi atunci pe ale tale?(?)(?) Ha, ha, ha !:lol::D

Re: Re: Dati-mi "retete" ca sa "sca

din 25 mar 2004 19:20 de ExoticDream

Cu cartea ma impac foarte bine,ma pregatesc pt admiterea la facultate,este obiectivul meu nr.1 si il voi indeplini cu siguranta orice s-ar intampla in viata mea sentimentala. Sfatul tau e bine intentionat,nu mi-am facut niciodata iluzia ca voi fi ...

din 25 mar 2004 18:55 de inuendo

Nemesis are dreptate, la varsta asta conteaza doar cartea, caci cu aia ramai sigur, iubiti vin si pleaca, toate fetele pleaca la drum sperand ca vor fi cu un barbat toata viata, dar, hehe, sunt multiii...si uni chiar pot fi placuti:) Da tu cand zici ...

Re: Dati-mi "retete" ca sa "scap&qu

din 25 mar 2004 18:40 de nemesis

Tu (modul tau de gandire) imi aduci aminte de o fosta colega de liceu si de o "profetie" ce i s-a facut, profetie ce s-a adeverit: "Pana la urma tot la o maciuca de muncitor ajungi si tu!" Desigur, suna aiurea si chiar ...

Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 25 mar 2004 18:00 de ExoticDream

Nu face tampenii!Eu am 18 ani si abia acum ma simteam oarecum "ready" sa incep chestii mai serioase care poate ar fi condus si la "make love" intr-un timp oarecare(subject closed deocamdata pt ca m-am despartit de iubitul ...

Re: Re: o intrebare pentru femei

din 25 mar 2004 17:53 de ExoticDream

Bine zis! Nu conteaza daca esti barbat sau femeie,daca fie nu-ti iubesti partenerul,fie asa iti este caracterul,il vei insela.Fidelitatea vine din interior si presupune si ceva material la cutiutza.Subject closed!

din 25 mar 2004 17:41 de ExoticDream

Daca aflu reteta ideala,fiti siguri ca v-o spun si voua!Stiu ca fiecare poate gresi,nu suntem niste mici Dumnezei inzestrati cu toate calitatile si posesori ai tuturor raspunsurilor.In mintea mea se intrepatrund acum imagini ale momentelor in care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dati-mi "retete" ca

din 25 mar 2004 17:04 de Infector

Bai eu am zis n-am dat cu bata. Si pana la urma fa ce vrei si cu asta basta. ):(

Re: Re: Re: Re: Dati-mi "retete" ca sa &

din 25 mar 2004 16:45 de ExoticDream

O fi viata scurta,dar nu inseamna ca tre' sa incercam chiar toate ofertele!Poate uneori e bine sa mai si iertam.Tu n-ai gresit niciodata?Si apoi...intre a fi cu cineva cu care te potrivesti trup si suflet si a incerca 20 de variante(in serie sau ...

Re: Re: Re: Dati-mi "retete" ca sa "

din 25 mar 2004 16:33 de Infector

Parca ai fi ea sub alt nume!Si e buna faza cu stersul inainte de citire . Asa sari peste ceva aberatii sau chestiuni ce isca alte si alte probleme. Mai bine cum a cazut asta e .Tragi concluzia si actionezi. Viata merge mai departe si crede-ma ca ...

Re: Re: Re: Re: Dati-mi "retete" ca sa &

din 25 mar 2004 16:27 de ExoticDream

Nu stiu inca,ma mai gandesc.Tin la el,nu pot sa-i dau pur si simplu cu piciorul,sunt genul care se ataseaza greu de cineva si "uita" la fel de greu.Incerc sa pun in balanta lucrurile bune care ne leaga,partile lui pozitive cu cele ...

Re: o intrebare pentru femei

din 25 mar 2004 16:09 de TendrePoison

intre femei si barbati nu exista diferente in aceasta privinta decat la nivelul mentalitatilor cretine postate cu "demnitate" tot mai des pe forum... e numai o chestiune de caracter... oare o sa terminati vreodata cu intrebarile astea de ...

Re: Re: Re: Dati-mi "retete" ca sa "

din 25 mar 2004 15:54 de duran

si..? ce te-ai hotarit sa faci in continuare?

din 25 mar 2004 15:51 de ExoticDream

Iarta-ma,dar nu cred ca am fost in aceeasi situatie,eu chiar il iubesc pe baiatul acela si chiar daca a gresit nu as putea sa-l chinuiesc astfel,stiu ca sentimentele lui sunt adevarate,a gresit atunci,dar nu minte cand spune ca ma iubeste.In cazul ...

Re: Re: prostitutie...

din 25 mar 2004 15:50 de duran

daca atat intelegi tu din legalizare .... las-o balta ! esenta ..... oricum se practica ,si se va practica .... de ce sa n-o normalizam , atat cit se poate !? ce lucruri rele se pot intimpla ,mai rele decit cele ce se intampla acum? alo ...

Re:

din 25 mar 2004 15:37 de duran

...deja cred ca ai intrecut masura ,de intrebi, si iti faci probleme .....auzi ... cat de multi? cati poti!!!!;):blink::o ...si care e limita inferioara(?)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3414 din 3731
«   1 ... 3411   3412   3413   3414   3415   3416   3417 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare