Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: doresc un mic ajutor

din 26 mar 2004 12:22 de stefania

Problema voastra nu este ca nu stiti ce doreste celalalt, ci comunicarea. Crede-ma ca se poate. Nu neaparat in pat, intrerupand activitatea... dar sunt momenete care trebuie sa fie doar ale voastre, in care trebuie sa va cunoasteti... incearca ...

sint foarte trist

din 26 mar 2004 12:18 de boby9

am un sex pic si nu stiu ce sa fac sa ma incurajez pentru ca nu stiu ce sa fac sa am si eu un sex normal daca aveti vreo idei si puteti sa ma ajutati piar face placere problema este sint si foarte precos adica ma termin foarte repede ajutati ma va ...

Re: Re: Re: logest

din 26 mar 2004 12:13 de stefania

Intr-adevar, consulta un madic, singurul in masura sa iti recomande pilulele potrivite. Este corect ce ai spus tu, logestul, avand o cantitate scazuta de hormoni, se recomanada adesea pana si de medici, tinerelor care nu au avut anumite afectiuni ...

Re: Re: Ce parere aveti?

din 26 mar 2004 12:09 de rul3r

Lasa ma omu in pace ca a zis ceva interesant..nu vezi ca pe forumu' asta de o gramada de vreme numai prosti si prostii apar?:unsure:

ajutor

din 26 mar 2004 10:40 de campioana82

ce repercusiuni aduce o partida de sex anal? daca aduce? doresc sa aflu parerea unora care au avut experiente. :wacko:

Re: Re: logest

din 26 mar 2004 10:32 de kriminala

Interesante posturile cu ..." dar de ce boala suferi tu ..?" ....dar nu pot sa trec peste ele fara sa le spun baietzilor atat de binevoitori ca de fiecare data cand iti este prescris un medicament de orice natura esti intrebat daca ...

din 26 mar 2004 10:10 de ExoticDream

Daca altfel nu merge,eu as zice sa incerci terenul cu diplomatie...sa zicem ca va uitati la un film si comentati o scena fierbinte...poti atunci sa bagi o intrebare de genul "Iubitule,tie ti-ar placea sa-ti fac ce face tipa aia prietenului ...

Re: logest

din 26 mar 2004 09:50 de Infector

Draga mea chiar daca domnisoara de la farmacie are ceva cunostinte in domeniul medical totusi ar trebui sa mergi la un doctor ginecolog pentru un consult si acolo vei gasi si raspunsul la intrebarea : Ce anticonceptionale se potrivesc ...

din 26 mar 2004 09:44 de Infector

Dinamica, noutate, elemente surpriza, tandrete si uneori romantism

doresc un mic ajutor

din 26 mar 2004 09:36 de campioana82

ce isi doresc barbatii? ce le place. si nu ma sfatuiti sa-mi intreb prietenul ca nu merge. acum sincer cati dintre voi le poate spune partenerilor ce doresc. nu e la fel. daca ii spun ca intr-un moment anume imi place nu stiu ce parca se rupe ...

Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo

din 26 mar 2004 08:51 de campioana82

tu daca ai sentimente profunde cat te poti abtine daca te iubeste se abtine

Re: Re: contributia tipelor la "pat"

din 26 mar 2004 08:48 de campioana82

traieste-ti placerea prin cea a partenerului CORECT e un lucru mare daca ajungi la performanta asta. cred ca e vorba de dragoste aici:heart: dar pt o simpla partida de sex e mai greu cu oferitul placerii doar te gandesti la tine.

Re: Re:

din 26 mar 2004 08:38 de campioana82

nu insinuez nimic. era o simpla intrebare. si daca tu esti fara limita probabil ca trb sa privesti si lucrurile fara limita. dar asta nu inseamna ca trb sa le vad si eu fara limita.;););)

Re:

din 26 mar 2004 00:52 de danuta2409

du-te si tu la colt la ialomitzei, in timisoara, si fa un sondaj de opinii... :D:D:D ... sau insinuezi ceva, de ne intrebi pe noi?! ):( nu vezi ca noi suntem toti ... neprihaniti...? si.. fara limite?! :lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 26 mar 2004 00:46 de danuta2409

:o ma mir ca nu ti-a spus infector ca o vrei pt tine... ca e cam... clar... pezevenghiule!!! lasa fata in paceee!!! :D:D:D

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 26 mar 2004 00:30 de danuta2409

- cel mai groaznic, pentru un copil, este sa i se spuna, sau sa inteleaga singur, ca parintii lui s-au... suportat... o gramada de ani.. numai pt el... - cel mai groaznic pt un cuplu este sa continue o relatie moarta... dintr-o obligatie... - ...

din 25 mar 2004 22:26 de Infector

Auuuu ... ochii .... aoleuuuu ... ochii mei!

Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 25 mar 2004 21:32 de LAURENTIU

PAPUSA SA NU FACI O ASEMENEA GRESEALA,AUZI??DACA TU AI GANDIT SA FACI ASA CEVA INSEAMNA CA NU AI DELOC EXPERIENTZA,DACA AI SA O FACI SA STI CA MAJORITATEA TE VOR LUA CA PE O TARFA.SI DACA O SA SE AUDA PRIN SCOALA POTI SA AJUNGI LA BELELE MARI,MA ...

din 25 mar 2004 21:12 de bebe

Din folclorul "autentic" Scrisoare din armata: - Spune-i mama lui Maria, Sa nu se marite-acuma. -Eu i-am spus mama i-am spus, Maria mi-a dat raspuns, Ca nu poate sa mai stea, C-o mananca chestia.

Re:

din 25 mar 2004 20:41 de lavinia

spune-ne intai la cati ai ajuns tu si pe urma iti spunem noi daca ai depasit limita sau nu!:D:D:D ( din categoria: stupid question, stupid answer):D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3413 din 3731
«   1 ... 3410   3411   3412   3413   3414   3415   3416 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare