Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Un sfat sincer epntru amatoarele de sex oral din 25 mar 2004 15:08 de campioana82
am 20 de ani si sunt prea tanara sa ma gandesc la sa ceva.
dar i8n principui daca imi place o fac si asta tine de tripul respectiv
Re: par pubian??? din 25 mar 2004 15:03 de campioana82
tu cum ai vrea sa fie?
daca iti place e k
daca nu iti place iar e k
cand apare cineva in viata ta care sa observe chestia asta si caruia crezi tu ca ii pasa discuta cu el.
dar cel mai important este parerea ta ca tu suporti cunsecintele nu ...
Re: Dati-mi "retete" ca sa "scap&am din 25 mar 2004 14:57 de tataYa
cand afli o reteta care sa mearga si cu care te simti total impacata sa ne-o spui si noua ..
nu stiu de ce insa eu am impresia in in situatii dintr-astea nu exista shorcut-uri si oricat ne ferim sa nu ne ardem sfarsim in a nu ne mai putea stinge ...
Re: Re: Re: Re: "Pozitia 69" din 25 mar 2004 14:53 de campioana82
atunci sa fie si viceversa.nu crezi ca e corect.
eu cred ca trb sa te intorci undeva in anii 60.
nu esti ptr secolul acesta.:(
Re: din 25 mar 2004 14:34 de Infector
Hmm ... eu am vazut o chestie in Germania denumita "Hang-Bang" sau ceva de genul asta in care o femeie a avut raport sexual normal cu in jur de 600 de barbati in cateva ore . Tipii erau "incalziti" inainte de cateva animatoare ...
Re: din 25 mar 2004 14:33 de tataYa
depinde de cati lasi sa se afle :)
este genul de intrebare la care primesti n raspunsuri pentru ca fiecare vede limita in felul sau.Dupa mine 'limita' e doar mentala si consta in seriozitatea cu care privesti relatiile pe care le ai .
Re: Re: Re: Re: o intrebare pentru femei din 25 mar 2004 14:33 de campioana82
femeile,dupa parerea mea, daca pun suflet intr-o relatie nu sunt dispuse la asa ceva, probabil pentru ele a pune suflet intr-o reletie inseamana lucrul acesta.
Cati barbati poate avea o femeie? din 25 mar 2004 14:25 de campioana82
cati barbati poate avea o femeie fara sa treaca o limita. daca exista aceea limita si care e?
(?)(?)(?)
Re: Dati-mi "retete" ca sa "scap&qu din 25 mar 2004 14:21 de FireSoul
Yo nu pot sa-ti dau retete, dar te intreb: Oare merita sa-l uiti?
Nu uita ca e om, iar oamenii gresesc...De cele mai multe ori gersesc atunci cand iubesc...pacat ca nu stim sa iertam...
Re: Re: Re: Re: Re: prostitutie... din 25 mar 2004 12:58 de Planorista
Nu doar femeile se prostitueaza!
Re: contributia tipelor la "pat" din 25 mar 2004 12:52 de B|acKBeeR
stii...pe mine unu ...daca e vorba numai de o partida de sex cu o fata care nu ma intereseaza prea tare...mi-e egal daca are parte si ea de placere!io ma simt bine....si egal ce e cu ea!in cazul in care esxista dragoste si o relatie ...
Re: Re: Re: Re: prostitutie... din 25 mar 2004 11:44 de georgiana
si crezi ca daca eu nu-mi dau acordul si daca prostitutia nu se legalizeaza crezi ca ele nu or sa-si mai vanda trupurile sau ce?prostitutia exista! si este o meserie la fel ca oricare alta... cine sunt eu sau cine esti tu sa judeci aceasta ...
Re: Re: Re: Re: prostitutie... din 25 mar 2004 10:42 de Infector
Pe bune dar chiar nu vad un argument valid in toate mesajele tale anti-legalizare.
Cu asa mentalitati imbatranite ... mai bine devenim toti AMISH nu ?!
Ai o viziune foarte ingusta asupra problemei si oricum bazata numai pe pareri ...
Re: Re: The french kiss din 25 mar 2004 10:35 de B|acKBeeR
(!)stii ... un french kiss , nu presupune neaparat sa ii sugi limba partenerului...si cum ai spus tu...cã se suge limba in acelasi timp...gresesti...nu cred ca o sa reusesti chestia asta vreodata ... incearca si tu sa vezi!!daca reusesti te ...
Re: Dati-mi "retete" ca sa "scap&am din 25 mar 2004 10:20 de Infector
Eu nu mai raspundeam la telefon,stergeam SMS-urile fara sa le citesc, la mail dadusem SPAM, de cate ori o vedeam sau ceva nu incercam sa ma gandesc decat la inselatorie si totul pierea foarte usor.Si nu te mai tot gandi la ce a fost ca aici iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISPERAT!! din 25 mar 2004 10:15 de duran
Dar ,cine a zis ceva de reabilitare????
Dati-mi "retete" ca sa "scap" din 25 mar 2004 09:11 de ExoticDream
Ne iubeam de 1 an,ne gandeam chiar sa facem pasul cel mare(dragoste!),dar el a facut o greseala.Mare.Nu-l pot ierta,desi ma copleseste cu rugaminti,dovezi de iubire,este mereu prin preajma,ma asteapta la scoala,ma suna,imi scrie.Nici eu nu pot sa-l ...
Re: pozitia 138..? din 25 mar 2004 04:25 de ou
:D
Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISPERAT!! din 24 mar 2004 23:15 de danuta2409
:x:x:x
daca vede profa' mea de romana ce-ai scris... si, mai ales, cum ai scris ... da coltu', saraca... incredibil!!! esti... incredibil!!! baga repede o erata, daca vrei sa te reabilitezi in ochii... natiunii...
:x:x:x:x:x:x:x:x
Re: Re: Re: SEX ANAL CU O FATA CARE ARE HEMOROIZI din 24 mar 2004 23:02 de danuta2409
mai... nu te contrazic... da' sa stii ca inainte sa scriu m-am uitat pe un site... si acolo scria ca poti face hemoroizi chiar si in urama practicarii sexului anal... de-aia ziceam... nu-s nici un fel de experta, tocmai de aceea am cautat... ...
Pagina 3415 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |