Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: nedumerire

din 27 mar 2004 17:57 de bebe

A sasea zi de la prima zi de menstruatie, stai linistita. Nu ramai gravida. A sasea zi de la oprirea sangerarii e posibil. Daca e a zecea zi si mai mult de la prima zi de menstruatie, ai facut sex in perioada fertila si sansele sa ramai gravida ...

Re: Re: sex oral

din 27 mar 2004 17:45 de bebe

"Indrumare" de moderatar? La alt subiect spuneai ca ai sters unele postari pentru ca isi bateau joc de voi. Dar tu ce faci cu cel care a pus intrebarea? Moderatorul, daca e moderator cu adevarat, nu intra in jocul altora si nu-si bate ...

Re: Re: Re: Re: Pentru cei ce vorbesc aiurea

din 27 mar 2004 17:39 de bebe

Nu ai dreptate. Eu nu mi-am batut joc de voi, ci mi-am spus parerea si tot m-ai sters. Iar daca nu te atinge nimic, dovedeste, inca odata daca era cazul, ca nu ai ce cauta pe postul de moderator. Eu zic sa pui mana cum se zice, mai mult pe carte si ...

Re: Re: Re: Pentru cei ce vorbesc aiurea

din 27 mar 2004 17:29 de bebe

Daca te-ai fi uitat pe postarile lui infector ti-ai fi dat seama ca el a fost unul din cei care s-a abatut mai mereu de la subiect, iar acum a ajuns lupul pastor la oi. De nemesis ce sa mai zic: intervine in subiecte de pe pozitii partinice; ce e ...

Re: sex oral

din 27 mar 2004 17:19 de lavinia

Acum te orientezi si tu la fata locului, daca n-ai prezervative incearca cu tacamuri!:x:x

din 27 mar 2004 17:09 de bebe

Si ceea ce iei in gura cum sa fie: alba, galbena sau mai bine neagra? - Draga, sperma unui negru este tot alba? - Nu am vazut-o niciodata, dar stiu ca-i tot sartata.

Re: sex oral

din 27 mar 2004 17:03 de danuta2409

:x ... sexul oral se foloseste... in mai multe feluri... :blink:... ... si nu e de unica folosinta... :D... ... si... poti sa-l folosesti si in alte limbi, daca limba romana nu iti este la indemana... :unsure: ... si ... hai, ca am fost la ...

din 27 mar 2004 17:01 de bebe

Depinde numai de fata. Daca nu-i place sperma si vrea sa te termine in gura foloseste prezervativul. Dar daca te iubeste, iti iubeste si aceasta parte a corpului si nu lasa nici un intermediar intre gura ei si penisul tau.

Re: Complexe

din 27 mar 2004 16:59 de lavinia

Din punctul meu de vedere in prima faza este important :aspect, comportament, etc! Sunt lucrurile care te atrag sau te indeparteaza de cineva in prima faza!Pe baza lor ne formam prima impresie, care ne face sa contiuam sau nu! Este adevarat ca ...

din 27 mar 2004 16:19 de maria

nu trebuie neaparat prez daca vrei fara faua si fara

Re: Re: Re: Pentru cei ce vorbesc aiurea

din 27 mar 2004 14:10 de danuta2409

:huh:... da' sa... glumim... putem, nu? te roooog, zi ca putem sa mai si glumim, pe langa raspunsurile serioase cu care sunt total de acord... putem, da? plsplspls.... altfel... nu-i nici un fun... si... fara fun... n-am exista, nu? :):):)

din 27 mar 2004 14:00 de princess

Intr-o relatie,e adevarat,toate lucrurile care le-ai enumerat tu mai sus conteza.E adevarat ca si aspectul fizic conteaza catusi de putin,dar daca fata te iubeste te va vedea cel mai frumos,cel mai dragut..etc..sentimentele vor vorbi atunci.:love:

Re: Dilema

din 27 mar 2004 13:38 de FireSoul

Yo prefer sa mi se spuna tot. I-am dat prietenului meu libertatea de a face absolut ce vrea, dar sa-mi spuna shi mie.(Daca se simte liber, nu e tentat sa se duca la altele:p)

din 27 mar 2004 12:31 de YLoveCamelia

este o problema fundamentala indiferent de sex, fizicul. desi probabil majoritatea declara sus si aparent sincer ca fizicul e mai putin important pentru ei, putini actioneaza in primul rand doar la sau in principal la frumusete interioara in ...

din 27 mar 2004 12:25 de tina

scapa cat mai repede de complexul pe care il ai pentru ca nu merita sa te chinui degeaba.eu am 20 de ani si 1.50 iar iubitul meu:heart:are 26 si e un pic mai inalt ca mine si e super. cand iti vei gasit dragostea adevarata nu va mai conta. eu am ...

Re: Re: Pentru cei ce vorbesc aiurea

din 27 mar 2004 11:36 de DrSexpert

Acest forum are un si un regulament (pt. cei care s-au obosit sa-l citeasca), dar ce vrea sa zica Infector este ca e de preferat ca atunci cand vine cineva aici cu o problema, fie sa gaseasca o rezolvare a problemei sale in subiectele deja ...

Re: Dilema

din 27 mar 2004 10:26 de danuta2409

depinde cum o spui, de ce o spui si, nu in ultimul rand, cui o spui... sunt lucruri care se spun si care nu se spun... trebuie doar sa ai intelepciunea sa faci diferenta dintre ele... cat despre subiect... ce sa zic... in fond si la urma ...

Re: Pentru cei ce vorbesc aiurea

din 27 mar 2004 10:07 de danuta2409

mda... sunt unele raspunsuri care-ti taie pofta sa mai postezi... chiar daca sb initial era interesant... auzi?... da ce rau te-ai facut!!! de cand asta? :D:D:D ... de cand sunt eu veterana, sau de cand esti tu... moderator? :D hai, ...

Re: Pentru cei ce vorbesc aiurea

din 27 mar 2004 08:59 de onIoff

Crezi?Ce nu intelegi tu este ca regulile le fac totusi userii,cu tot efortul tau de a schimba aceasta stare de fapt!;) Confunzi acest forum cu proprietatea ta!Si in visul asta al tau frumos,noi userii suntem angajatii sau mai frumos ...

din 27 mar 2004 07:44 de Teo

Nu cred ca un tip cu toate calitatile pe care spui ca le ai ar trebui sa aiba probleme de genul asta. Gandeste-te daca nu cumva alta e problema - increderea in sine, de ex, e foarte importanta - daca tu ai o parere buna despre tine si stii sa te ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3409 din 3731
«   1 ... 3406   3407   3408   3409   3410   3411   3412 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare