Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mar 2004 19:56 de Aluka

Daca ti-as da sa citesti un manual de Win2003Server,probabil cuvintele ti-ar parea rasturnate dintr-o basculanta,nu azvarlite cu furca..!Sa repet si pentru a patra oara ca AM INCHEIAT?):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inchisul ochil

din 28 mar 2004 19:52 de bebe

De ce nu raspunzi la intrebare?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inchisul ochilor

din 28 mar 2004 19:49 de Aluka

Tocmai ti-am raspuns pe alt thread:Am incheiat!):( P.S. Daca vrei pot publica aici parolele conturilor de unde am votat!Asa ca sa intelegi si sa te conving!Este a treia oara cand repet:AM INCHEIAT!):(

din 28 mar 2004 19:40 de bebe

Nu ar tebui sa-ti raspund la ineptiile postate. Nu am inteles nimic. Cu turcu si pistolul iti vine ca o manusa. Ti se pare ca daca cer sa plece un moderator incompetent savarsesc o abatere de la regulament? Nu am nimic sa posteze oricine ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inchisul ochilor

din 28 mar 2004 19:39 de Aluka

Pai sa vedem: 1.agrisan- s-a intamplat ceva cu parola si nu ai mai putut intra pe el 2.valy2jan- tu ai spus ca pleci! 3.Nu imi pari chiar un VIP sa iti urmaresc intreaga evolutie pe forum,de la inceputuri!:p

din 28 mar 2004 19:35 de Aluka

Si totusi cred ca m-am inselat:au fost mai mult de trei voturi..:p

din 28 mar 2004 19:32 de Aluka

Pentru curiozitatea ta o sa-ti spun urmatorul lucru: trei voturi au fost ale mele!Ma interesa cat de mult isi protejeaza DrSexpert moderatorii si cat de receptiv este la doleantele forumistilor,avand in vedere ca are toate instrumentele(in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Inchisul ochilor

din 28 mar 2004 19:30 de bebe

Daca nu vrei sa ma leg de tine, te rog pentru ultima data: lasa-ma sa fac ce consider eu si nu te baga. In ceea ce priveste nick-ul, spunemi-l pe cel anterior? Lavinia, lasa-ne, lasa-ne!

Re: Re: Re: Re: Inchisul ochilor

din 28 mar 2004 19:23 de Aluka

Tu???Parca spune-ai ca pleci..!Ai facut-o doar pentru ati schimba nick-ul?:p

Re: Re: Re: Inchisul ochilor

din 28 mar 2004 19:18 de bebe

Daca nu te deranjeaza, stai deoparte. Daca te deranjeaza, tot la fel. Nu m-am legat de tine, nu te lega de mine. Lavinia, lasa-ne, lasa-ne!

din 28 mar 2004 19:14 de bebe

Nu sunt singurul care cere plecarea ei din functia de moderator. Poate ramane sa-si spuna parerea in calitate de user. Sunt foarte corect: cer sa plece incompetentii de pe functia de moderator. Nu voi inceta pana nu pleaca.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

din 28 mar 2004 19:11 de bebe

Daca vrei sa te jignesc, o pot face si eu. Dar am o singura rugaminte: nu te baga avocat la lavinia, doar daca nu ti-a cerut-o. Daca ai fi citit cati i-au cerut plecarea ai fi stat in banca ta.

Inchisul ochilor

din 28 mar 2004 15:17 de Planorista

Nu stiu daca factorul timp este decisiv in ceea ce priveste calitatea unei relatii. La urma urmei nu conteaza nici primul, nici ultimul, nici cel mai de durata, conteaza cel mai bun pentru ca el ii reduce pe toti ceilalti la zero. Eu am iertat o ...

Re: fidelitare

din 28 mar 2004 15:00 de FireSoul

Daca mi s-ar intampla, as discuta deschis cu el (fara sa ma apuc sa-i reprosez(!) ). NU as face ceea ce ar face shi el shi nici nu l-as parasi...Daca ma iubeste cu adevarat, isi va da seama ca gerseste...

Prostitutia

din 28 mar 2004 14:27 de unu'

Sunt 100% de acord cu legalizarea prostitutiei! Cum au mai spus si alti, e o munca ca oricare alta si trebuie acceptata, nu interzisa sau oprita. Nu este deloc o munca injositoare, doar unii oameni cred asta din cauza unor mentalitati invechite. Prea ...

Re: fidelitare

din 28 mar 2004 14:10 de Infector

Incearca sa porti o discutie cu el si sa stabilesti cauzele infidelitatii sale.Clarificati situatia si apoi luati o decizie. Parerea mea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitare

din 28 mar 2004 12:48 de lavinia

Era doar o gluma! Am mai spus si cu alta ocazie, nu sunt de acord cu tinutul in lant! Sa stea langa tine pentru ca-si doreste asta, nu pentru ca e fortat!;)

din 28 mar 2004 11:09 de Aluka

Bebe este suficient!Probabil Lavinia a inteles...!Cred ca este cazul sa incetezi si tu! Esti singurul postator fiindca te-ai enervat cu ea si ai pandit-o toata ziua!Daca tot spui ca esti corect,de ce nu esti corect pana la capat?Stii despre ...

Re: sint foarte trist

din 28 mar 2004 11:03 de Aluka

Mi se pare extrem de bizar sa doresti un raspuns doar de la fete!Noi barbatii,ti-am putea furniza informatii mult mai pretioase,fiindca probabil nu esti singurul in aceasta situatie! Cred ca mobilul intrebarii tale este cu totul si cu ...

Re: Re: Re: Re: fidelitare

din 28 mar 2004 10:41 de Aluka

Nu-i este bine deloc!Asta e clar!Doar ca inca nu realizeaza ca ii este mai bine chiar si singura!Dar va veni si clipa asta.. Ii este necesar doar un moment de "respiro",fara el...si va incepe sa "vada"...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3405 din 3731
«   1 ... 3402   3403   3404   3405   3406   3407   3408 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare