Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o din 15 mar 2004 16:15 de princess
Prima oara cum a fost..nu stiu daca imi mai aduc aminte exact..dar cert este ca nu aveam nimic impotriva,chiar imi doream lucrul acesta,dar si eu eram virgina..si cu tipul respectiv nu aveam chiar o relatie serioasa,deci nici nu se punea problema sa ...
Re: o probl din 15 mar 2004 16:05 de tot fan
ai grija sa nu te "INFECTEZI" !!!!!!!
Subtil ?
Re: Re: E greu sa ramai insarcinata? din 15 mar 2004 11:40 de gabi
Re: Re: Re: Amshi eu o problema din 15 mar 2004 03:58 de levi82
Daca nu e buna asa schimb-o
Re: o probl din 14 mar 2004 23:33 de Infector
Spune-ne tu ......... am impresia ca ti-o smotocesti la greu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o cur din 14 mar 2004 23:33 de levi82
WOWS(!)Se pare ca multa lume s-a suparat pentru aceasta idee a mea. Multi au inteles gresit adevaratul ei scop.
Nu vrea nimeni sa-ti incalce intimitatea, cel putin eu consider ca nu am de ce sa-mi fie rusine de ceva postat pe forum atata timp ...
Re: Re: Re: sani mari sau mici? din 14 mar 2004 23:21 de Infector
Sanii mici sunt ca o sticla de bere rece vara ... e buna ... dar nu-i d'ajuns. Parca ar mai merge ceva :)
Re: Re: Re: sani mari sau mici? din 14 mar 2004 23:12 de rul3r
Si daca aia a ta e mica inseamna ca nu esti barbat sau ce?:D
Sanii mici rulzzz:love:
Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma din 14 mar 2004 23:06 de levi82
Raspuns: o coarda :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o curiozi din 14 mar 2004 23:05 de copilita
Ce D-zeu tot dezbateti subiectul asta, de ce nu vor fetele sa scrie? Sa-ti zic de ce... e o experienta intima, minunata, ce nu-shi are rostul in mintile altora.. eu nu am de gand sa povestesc, pentru ca nu are nici un sens, in primul rand, shi in ...
Re: Re: o probl din 14 mar 2004 22:54 de levi82
Vezi ca unii au orbit din asta :lol::lol::lol:
Este doar o gluma proasta, sper ca nu o iei pe bune, dar stiu ca unii mai cred si de astea. Nu este nimic rau in asta, numai vezi sa nu exagerezi, deoarece totusi, pentru sex este nevoie de 2. (cel ...
Re: Re: sani mari sau mici? din 14 mar 2004 22:50 de Mihai
Sanii mici sint naspa rau. Chestia e primul lucru de vazut asta daca nu vrei sa te indoiesti mai tarziu ca esti cu o femeie :D
Re: Re: Re: orgasm din 14 mar 2004 22:45 de levi82
Dupa cum au spus-o si altii: trebuie sa te concentrezi pe obtinerea placerii, nu pe obtinerea orgasmului vaginal. Astfel el va veni de la sine daca stimularea este corespunzatoare.
Re: Re: orgasm din 14 mar 2004 21:59 de princess
nu o consider o problema,dar chiar sunt curioasa,daca pot spune asa,sa descopar si orgasmul vaginal.Txs pentru raspuns
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le din 14 mar 2004 20:17 de kalypso29
Pisicuta, draga... Ai o gramada de idei interesante astazi:wacko::wacko::x
Ce ne faceam fara tine, oare??:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le din 14 mar 2004 20:17 de Infector
Da se pare ca sunteti cu aproape un an in urma fata de noi ... nu vezi data postului? Lol ... ce stupida e lumea!La ce draq se agita asa cand faza e fumata si rasfumata
Re: Re: Intrebare pentru fete din 14 mar 2004 20:10 de kalypso29
Wow... pe-asta n-o stiam!!!:wacko:
Asta inseamna ca trebuie sa ne apucam de pe-acum de impletit "chilotzei"... poate pana la batranete o sa reusim sa-i facem destul de mari ca sa putem "aduna" totul inauntru:p:p:p
Re: Intrebare pentru fete din 14 mar 2004 20:03 de kalypso29
Nu ma pot abtine!!:p Zi-mi si mie dupa ce ti s-a "parut" tie ca e o femeie care are vagina "destul" de mare? Am auzit ca la barbati "iti poti da seama"(:p) dupa nas(:p), dupa laba piciorului(:p) si Dumnezeu mai stie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le pla din 14 mar 2004 19:56 de pisicuta
CREZI CA DACA ESTI BUCURESTEANCA ESTI SMECHERA SI SUGI PULA,SUGE-O IN CONTINUARE,CA DE ESTI BUCURESTEANCA.CINE VREA O FACE INDIFERENT DACA E DIN BUC SAU NU,ASA CA NOI CELE DIN PROVINCIE(PITESTI)NU SUNTEM ASA INAPOIATE CUM SPUI TU.DIFERENTA ESTE CA ...
Re: Intrebare pentru fete din 14 mar 2004 19:46 de pisica
Stii care e problema,ca pe fete le deranjaza chestia asta,dar daca ai o viata sexuala activa cu timpul cu trecerea anilor labiile se dezvolta adica se fac mai mari chiar daca nu ne convine,asta e.Dar sa nu mai spui nici-unei fete chestia asta,e ...
Pagina 3442 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |