Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: inca o curiozitate

din 14 mar 2004 03:44 de levi82

Mai fetelor, va sfiiti sau nu aveti ce povesti? Daca nu aveti ce povesti tin sa va spun ca aveti niste prieteni nashpa, carora locul acela minunat dintre picioarele voastre nu li se pare apetsant decat pentru penetrare. Astia nu-s barbati ...

Re: baita buclucasa

din 14 mar 2004 03:25 de levi82

Exista riscul sa ramai insarcinata. Dar riscul este minimal si exista si la folosirea prezervativului. Nici un mijloc de contraceptie nu-i 100% sigur(cu exceptia vasectomiei). Daca vrei sa nu existe nici un risc atunci incearca sa te abtii, dar ...

Re: Re: Re: sani mari sau mici?

din 14 mar 2004 01:43 de kalypso29

perna cu update (sau 2 perne chiar) daca sunt destul de mari sa si-i arunce pe amandoi intr-o parte:D

Re: Re: Cred ca nu sunt primu care pune aceasta in

din 14 mar 2004 01:19 de Raziel

Da ,la 1.57 m traseul fluxurilor nervoase de la vagin la cortex este sensibil mai mic decat la 1.75 m!De aici performanta extrema de timp!(Explicatia stiintifica)!:D:D

Re: Cred ca nu sunt primu care pune aceasta intreb

din 14 mar 2004 01:14 de stefania

Daca in cazul tau asa ai dedus, okay. Eu am 1,57 si prietenul mi-a spus ca sunt tipa cea mai mica de statura cu care si-a pus-o... dar am ajuns cel mai repede la orgasm... crede-ma se poate... si repede si usor...:lol:

Re: Re: sani mari sau mici?

din 14 mar 2004 01:12 de Raziel

Daca sunt destul de mari poate compenseaza!E buna o perna in plus la casa omului!:D

din 14 mar 2004 00:04 de rul3r

Cumpara-i un prezervativ...numa sa aiba pe ce sal puna daca stai la 2 de el...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt copilita

din 13 mar 2004 23:37 de Infector

Damn! ... bine lucrat! Cum se spune pe la mine p'aici : I-ai tras-o! Juriul: 10 10 10 10 10 :lol:

se poate ramane...

din 13 mar 2004 23:13 de ivona

pot ramane insarcinata daca am facut sex inainte de ciclu cu 3 zile...iar peste 3 zile mi-a venit ciclu. se poate sa raman totusi insarcinata...si sa se observe abia la urmatorul ciclu care nu va veni...(Eventual)????????

Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 13 mar 2004 23:04 de kalypso29

Wow!!:wacko: Asa e!! Ce ziceti de intamplarea aia?!?:blink::D (intrebare retorica...)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cred ca nu

din 13 mar 2004 22:59 de copilita

ma, sper ca n-ati terminat dezbaterile, tocmai acum, cand vin shi eu, carand ditamai plugu' pana-n mijlocul araturii... (ma gandeam ca daca tot am luat-o p'aici, sa facem shi noi ceva bun, shi sa aram oamenilor ceva pamant, intre timp) :huh:

Re: DIVORT

din 13 mar 2004 22:59 de kalypso29

Salve! La prima citire un lucru nu mi-a iesit la calcule: daca a incercat in fiecare zi, nu ar fi trebuit ca cele 12 ori ("ziua" critica din luna)sa fie inmultite cu 3,4,5,6 ori (zilele critice din luna) ? Sau era beat si cand a ...

Re: orgasm

din 13 mar 2004 22:53 de copilita

nu este o statistica, de pe care citim, shi sa-ti raspundem... depinde de tine 65%, shi de el, restul... trebuie sa-shti cunoshti reactiile corpului, sa shti ce te face sa te simti bine, sa nu fi stresata de ganduri, inlcusiv de gandul ...

Re: Re: pt copilita

din 13 mar 2004 22:50 de kalypso29

Eu cred ca la asta s-a referit si ea: ca el ii va respecta alegerea desi, daca e asa, s-a exprimat putin cam neclar in privinta asta... Poate ma insel...

Re: Re: Re: Re: Re: pt copilita

din 13 mar 2004 22:42 de kalypso29

Sorry, am uitat sa mai spun ceva: daca ai ceva de spus numai cuiva anume, spune-i in particular pt ca, din moment ce ai postat aici, este pt noi toti... Fara suparare, dar noi cu asta ne hranim:ninja::p

Re: pt copilita

din 13 mar 2004 22:38 de copilita

.............200 de km... ne vedem cam o data la trei saptamani-o luna, insa vorbim zilnic zeci de minute la telefon... au fost momente mai dificile, enorm de grele, au fost aproape trei luni in care nu ne-am vazut absolut deloc, insa, au ...

Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 13 mar 2004 21:47 de valy2jan

Da poti ramane gravida: 1. Dupa un act sexul, himenul nu se rupe deoarece este foarte elastic si functioneaza ca elasticul la prastie. 2. Barbatul a ejaculat, prin masturbare sau datorita excitatiei la intrarea in vagin: o parte din spermatozoizi ...

din 13 mar 2004 21:24 de valy2jan

Pana cand crezi ca o sa poata sa-ti respecte decizia, daca tu in loc de placere, prin acest gest il faci sa sufere. Pune la congelator apa pentru a-i darui si ghata sa-si puna la testicole dupa ce terminati de facut baia. In ceea ce priveste teama ...

Re: Re: baita buclucasa

din 13 mar 2004 21:22 de kalypso29

Nu a spus nimeni ca se intampla sigur asta! S-a spus doar ca exista riscul (chiar si de 1% daca e)... Asa ca, cine vrea sa riste... go ahead!

Re: Re: Re: baita buclucasa

din 13 mar 2004 20:59 de kalypso29

Pai apa nu trece prin lenjerie? Renunta la lenjerie intima si pune-ti costum de scafandru:x Sorry, stiu ca numai de glume nu-ti arde acum dar, intr-adevar, este riscul asta asa ca... grija!!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3444 din 3731
«   1 ... 3441   3442   3443   3444   3445   3446   3447 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare