Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu&q

din 13 mar 2004 12:19 de Raziel

De-aici iti scriu..!Sincer?Cre' ca m-am indragostit...!Abia astept sa te pup pe gura!:love::love::love: Yeahh!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fa

din 13 mar 2004 12:10 de inuendo

Aste o poti face oricum, faci ceva util, in sfarsit:))

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara g

din 13 mar 2004 12:03 de Infector

Nu bah cum pu|@ mea sa fiu eu Nicu ... eu sunt alex si n-am sora.Oricum daca aveam si ajungeam ca Nicu asta imi taiam gatu si imi donam organele.

Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "condim

din 13 mar 2004 12:02 de kalypso29

Pana acum nu s-a intamplat nimic de genul asta;), dar daca va fi ceva, te anunt...:p:p Oricum, ar merita incercate si cele pe baza de apa...hmmm:/

Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "condim

din 13 mar 2004 11:58 de kalypso29

Probabil ca esti putin "oparita" daca gandesti asa:p... Si ce te faci daca cineva este alergic la parfum? :D:D... nasol moment, dar se mai intampla si asta:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

din 13 mar 2004 11:48 de Infector

Frate daca-ti place cu baietii mergi la parnaie ca acolo ai sa fii satisfacut.Am cativa amici la suferinta , vrei sa te pun in legatura cu ei... poate iti gasesc vre-un zdrahon p'acolo. Din fericire eu sunt hetero. Dar observ ca toate ...

Re: ce ati face voi daca...?

din 13 mar 2004 11:36 de Raziel

Casatoritiva !!!:D:D:D

Re: Re: Limba cu telecomanda! Ghideaza-ma te rog!!

din 13 mar 2004 11:32 de Infector

M-as fi riscat cu cea mai mare placere dar esti prea "coapta" pentru mine.Mi-e teama ca ai avut prea multi la viata ta si n-as aduce nici o noutate in chestia asta :,

Re: am mare nevoie de sfaturi de la oameni cu expe

din 13 mar 2004 10:49 de lavinia

Probabil iti plangi singura de mila ca ai ramas singura! Sigur nu plangi dupa niciunul din cei doi! Daca ai fi plans dupa unul ai fi stiut cu singuranta dupa care! Asa ca.......forget about them! ;)

Re: Re: Limba cu telecomanda! Ghideaza-ma te rog!!

din 13 mar 2004 10:42 de Raziel

Infector,ce parere ai?Ai ocazia sa afli exact locul potrivit!Cu erori zero!O tehnica simpla ce o depaseste net pe cea a celor de la Nasa,si anume localizarea prin satelit!:D:D

Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "condimenta

din 13 mar 2004 10:42 de lavinia

E, johnson baby oil!Ce sunt bebe si m-am oparit? Exista niste uleiuri speciale de masaj, la mall pt cei ce stau in buc si in mag beauty shop pentru ceilalti cu niste parfumante afrodisiace de capiezi numai daca le mirosi! :wacko:

din 13 mar 2004 02:50 de danuta2409

n-ai nevoie de nici un sfat...:) ai nevoie doar de experienta... daca nu stii dupa cina plangi, ar trebui sa-ti fie clar ca nu plangi dupa nici unul... cu adevarat... las' ca trece... si vin altii... si altii... si ai sa mai plangi fara tinta... ...

Re: Limba cu telecomanda! Ghideaza-ma te rog!!!!

din 13 mar 2004 02:33 de danuta2409

:D:D:D:D:D:D pai, ce sa-ti spun, dragutza...? daca ai fi un picut mai maricel :lol:, te-as ghida de n-ai mai gasi telecomanda :wacko:... :lol::lol:... da' asa... poate se ofera o mai tanara co-forumista, sa te scape de curiozitati... iar cu ...

din 13 mar 2004 01:59 de Raziel

Problemele astea cu x si y in integrale de suprafata si volum,m-au plictisit inca din liceu!Iti spun eu cea mai simpla matematica!1+1=2!Cel mai simplu!Fara dubiu!Ca daca o iei prea tare cu matematici speciale,iti scrantesti creierul si nici nu ...

Re: Dragoste fara prejudecati... ?

din 13 mar 2004 01:44 de Raziel

Scuze!Am uitat sa raspund la intrebarea cu diferenta de varsta!Din punctul meu de vedere undeva intre 18 si 20 de ani(varsta ei!),este OK!:D:D

Re: Dragoste fara prejudecati... ?

din 13 mar 2004 01:40 de Raziel

Nu ai pentru ce!Parerea mea sincera: o admir pe Anna Nichole Smith!Pentru curajul ei! Pacat!Mare pacat,ca a luat-o original!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ?

din 13 mar 2004 01:29 de levi82

Daca viitorul relatiei este asa de sigur nu incerca sa-ti otravesti mintea cu preconceptiile altora si presiunile altora externe. Gandestete bine, si fa ceea ce crezi ca este mai bine pentru tine. Dar daca problemele puse de altii ti-au trecut si ...

Re: Re: Ati avut vreodata..?

din 13 mar 2004 01:16 de stefania

Oricat de filosofic ar fi batul de chibrit... unde mama mea e sexul in chestia asta ? Numai daca el nu era spectator la o scena fierbinte... dar atunci te bagi... ce naiba? Si cum spuneam... am mai avut si eu senzatii... dar asta e din ...

din 13 mar 2004 01:07 de stefania

Okay... sa analizam situatia... :( Relatia cu X era de lunga durata, va certati si impacati frecvent... Pe Y l-ai dus cu presul si te-ai despartit de el pentru ca ii placea si de o alta tipa... nu crezi ca acum iti pare putin rau ca l-ai dus ...

Re: Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ?

din 13 mar 2004 01:04 de levi82

Perfect de acord. Relatia mea actuala se bazeaza exact pe aceeasi gandire. Cu toate ca situatia difera mult, viitorul relatiei este mai mult nesigur, dar asta nu ma impiedica sa traiesc clipa.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3447 din 3731
«   1 ... 3444   3445   3446   3447   3448   3449   3450 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare