Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sex extravaginal...?

din 12 mar 2004 16:50 de rul3r

Scuze...a mai ramas nasul...dar nehhh...:D

Re: Sex extravaginal...?

din 12 mar 2004 16:49 de rul3r

Se poate si in ureche...daca tie destul de subtire...:D...sau in buric..:D...si cu asta am cam terminat cu toate gaurile...:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza-

din 12 mar 2004 16:19 de rul3r

Daca tot iti dai adresa macar da-o corecta: www.lavinia.go.ro...si inca ceva....-->>> naspa situ'.:love:

Re: Re: Re: Re: Mare dilema

din 12 mar 2004 15:58 de Infector

E usor de vorbit cand nu esti tu cel cu flapsu stricat.Ia treci in fata unei oglinzi si vezi cum iti sta cu o ureche clapauga ... acum spune ... ti-ar placea sa fii ca azorica? :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral

din 12 mar 2004 15:46 de Infector

Ce amuzant.Si de mine se mai iau astia ca de ce port tricoul peste bluza si pantaloni lalai :) Cica arat ca si "cules de pe strada" ... ce vrei...tre sa-i intelegem... ei au o varsta, au crescut alt fel.Oricum sa vezi ce belea e sa vina ...

Re: Dragoste fara prejudecati... ?

din 12 mar 2004 15:03 de kalypso29

Nici nu ma gandeam ca tipul sa nu arate cat de cat bine (nu neaparat beton)... (de multe ori descoperi ca poti fi atras de o persoana care la inceput nu-ti spune mare lucru -sau chiar nimic; la asta mai contribuie si caracterul care te face sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral..

din 12 mar 2004 15:03 de stefania

Nu s-au luat pana acum... dar mi-a spus mama ca sunt foarte indecenta, ca si atunci cand port doua camasi una peste alta... dar nu sunt indecenta, in opinia ei, daca port o fusta de mi se vede curul, atunci cica sunt sexi si feminina... eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral..

din 12 mar 2004 15:01 de stefania

Nu s-au luat pana acum... dar mi-a spus mama ca sunt foarte indecenta, ca si atunci cand port doua camasi una peste alta... dar nu sunt indecenta, in opinia ei, daca port o fusta de mi se vede curul, atunci cica sunt sexi si feminina... eu ...

Re: Re: Re: Mare dilema

din 12 mar 2004 14:40 de Bye1

Uneori o ureche mai clapauga poate fi chiar sexi. Eu cred ca problema vine de fapt din mintea ta si nu neapart din gesturile facute de oameni din exterior. Asa ca sunt de parere sa vorbesti cu un psiholog/psihiatru, sa vezi daca poti scapa de acest ...

Dragoste fara prejudecati... ?

din 12 mar 2004 14:36 de stefania

Cu riscul de a va parea exagerata... as vrea sa nuantez problema... Ce spuneti daca tipule de 40 arata beton(foarte bine comparabil cu unul de 28)... daca nu e vorba de bani, absolut deloc... daca e genul care merge in discoteca si poate dansa pana ...

Re: Re: Re: sexul in grup

din 12 mar 2004 14:36 de Bye1

Daca ganditi ca sexul e un sport, atunci poate fi facut oricum: in 2, 3,4 sau chiar mai multi. Daca vedeti in sex un gest de dragoste sau de implinire, atunci trebuie facut in doi. In acest caz intimitatea este esentiala...

bts

din 12 mar 2004 14:00 de inuendo

E una buna langa universitate, nu mai stiu cum ii zice, e buna, si au si doctorita, pentru femei daca e cazul, platesti o consultatie si gata, iti recomand locul, cred ca e pe str Batistei nr 9...o sa verific...si o sa iti zic da acolo cred ca e , ...

Re: Re: Mare dilema

din 12 mar 2004 13:50 de Infector

Frate, lumea o sa vorbeasca mereu orice ai face...chiar de-i bine chiar de nu-i.E viata ta asa ca ar trb sa-ti bagi pV|@ in gura lumiiiii!!!!!!! Plus ca in chirurgia estetica se asigura confidentialitatea iar daca esti major nici parintii nu ...

Re: Mare dilema

din 12 mar 2004 13:39 de Rici

...asta asi vrea si eu.singurul lucru care m-ar deranja ar fi sa se afle ca am facut operatia

Re: bts

din 12 mar 2004 13:36 de mariuca

Poti merge la orice cabinet de ginecologie, sau dormato-venerice, urologie pentru analize pentru a ti se pune un diacnostic corect. Daca esti din bucuresti cu atat mai bine sunt foarte multe,

din 12 mar 2004 12:15 de duran

diferenta dintre mine si sotia mea e de 7 ani! este suficient ca sa continui?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte...

din 12 mar 2004 12:12 de duran

pai sigur ,ca da....:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea min

din 12 mar 2004 12:10 de duran

pai hai , incearca!... juma de televizor am....de ce nu si juma de DVD.?:D:lol::D:lol::D tema alege-o tu....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 12 mar 2004 09:54 de cstx

Asa cum au mai spus si altii durerea e suportabila daca fasiile de ceara sunt mici. Am o experienta destul de mare. Problema e cu inceputul! Mi-a fost foarte greu sa-mi conving prietena sa se epileze! Acum e fana! Sa nu mai spun ca au venit si ...

din 12 mar 2004 09:10 de Infector

Pe mine ma oftica la modul crancen chestia asta.Eu am 20 de ani ... si o groaza de fete de varsta mea sunt combinate numai cu d'astia de 40 - 45 ... minim 35 de ani ... ba chiar stiu fete de 25 care-s cu mosi de fac 60 in curand . Eu nu inteleg ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3449 din 3731
«   1 ... 3446   3447   3448   3449   3450   3451   3452 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare