Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ati avut vreodata..? din 13 mar 2004 01:01 de miltiadhe
Da chiar asa..suna cunoscut. Oricum. ideea e foarte veche, de pe la unu' Oxenstierna parca, care a trait acum vreo cateva sute de ani. Asa ca...daca si atunci se gandeau oamenii la lucruri grele, de ce sa n-o faca si acum? Sau poate te crezi ...
Re: Ati avut vreodata..? din 13 mar 2004 01:00 de miltiadhe
Da chiar asa..suna cunoscut. Oricum. ideea e foarte veche, de pe la unu' Oxenstierna parca, care a trait acum vreo cateva sute de ani. Asa ca...daca si atunci se gandeau oamenii la lucruri grele, de ce sa n-o faca si acum? Sau poate te crezi ...
Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 13 mar 2004 00:54 de stefania
Mersi de opiniile sincere... nu asteptam, desigur, intelegere si confirmare unanima... dar orice idee e binevenita...
Eu chiar cred ca exista dragoste fara frontiere... dar, dupa cum bine stiti societate trateaza aceste relatii ca fiind ...
Re: am mare nevoie de sfaturi de la oameni cu expe din 13 mar 2004 00:52 de levi82
Tu ar trebui sa-ti dai seama singura ce vrei. Daca nici tu nu stii, noi de unde am putea sti? N-ai spus de ce te-ai despartit de X. Daca v-ati despartit din initiativa lui era clar ca te mai vrea si situatia era foarte simpla. Daca v-ati ...
Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma din 12 mar 2004 23:46 de Wizard20
In primul rand FUCK OFF ASHOLE ):():( daca moderatorii au pus lipici pe el este treaba lor stiu ei de ce au facut asta si in al doilea rand are MAre legatura cu sexul(daca nu ai observat baiatul ala vrea sa faca SEX cu sorasa )! Subiectul este ...
Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma din 12 mar 2004 23:32 de Wizard20
MAn ...trecand peste legi,religie,bla bla bla...oricat de beton ar arata sora ta trebuie nici macar sa deschizi subiectul asta fatza de ea ! Gandeste-te ce parere ar avea despre tine daca ai intreba-o o chestie ca asta ! Sincer sa iti spun yo cred ...
Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 12 mar 2004 22:59 de georgiana
daca tii la el si el tine la tine... da-i batai... aveti tot atatea sanse de reusita ca orice alt cuplu... bafta si iubiti-va mult
p.s. intre mine si prietenul meu sunt 13.5 ani diferenta si merge si inca super
Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 12 mar 2004 22:22 de copilita
Le e si lor foame...:lol:
cat despre pushtoaice de liceu... io-s in liceu...:D (ce mica mai sunt.......) :huh:
Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor din 12 mar 2004 22:17 de copilita
Intr-o relatie, trebuie ca cei doi sa ofere, shi sa se ofere, echilibrat... in sensul ca fiecare trebuie sa contribuie, sa intretina relatia in aceleashi proportii...(bineinteles, ca ele nu trebuiesc pastrate mereu, fiindca nu se poate...astazi ...
Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor din 12 mar 2004 20:36 de bebelusa
daca abea dupa acea noapte tzi-a spus ca nu va potriviti inseamna ca nu te merita....v-ati mai vazut altadata?cat de departe statzi unul de celalat?
Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 12 mar 2004 20:27 de bebelusa
dupa parerea mea, o astfel de relatzie nu are viitor....pt ca este altceva sa ai 40 de ani si sa fi trecut prin multe in viata si sa gandesti matur ,si sa ai 20 de ani,sa fii tanara si plina de viata...la varsta asta trebuie sa te distrezi,sa ...
Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor din 12 mar 2004 20:01 de Swann
Chestia asta nu prea o inteleg, daca ai o mentalitate puternica, ce-i mai trebuie?
E ceva putred aici, aveti o relatie de 2 ani si la primul insucces el iti spune ca ii trebuie altcineva, mai dinamic, mai ambitios?:mellow: Nu e un capat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghide din 12 mar 2004 19:37 de Infector
Oooo ... ti-am vazut site-ul Lavinia.E cam mic ;) si putine poze ... da numele e super;Milena ... n-am mai auzit ... imi place.
Re: Re: bts din 12 mar 2004 18:26 de valy2jan
Atentie, la ginecologie consulta numai femei.:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: ce ati face voi daca...? din 12 mar 2004 18:20 de valy2jan
Asa ar face daca ar fi casatoriti? Plictseala la 2 ani; dar la 20-30?
Re: Scurgeriile din 12 mar 2004 18:15 de monik
daca ai scurgerile doar in perioa menstruatiei nu cred ca e ceva grav.eu stiu ca e ceva normal.inainte si dupa menstruatie cateva zile.dar mai bine ar fi sa mergi la doctor(!)
Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 12 mar 2004 18:03 de valy2jan
Cei care sunt framantati de asemenea probleme sunt lipsiti de experienta sexuala si trebuie sa-i intelegem. Nu fiti complexati, o sa va gasiti gaura in care dopul vostru o sa fie perfect.
Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 12 mar 2004 17:42 de valy2jan
Si la coliba, sau direct la iarba sau nisip. Ce sa mai spun de sexul in apa cand misuna o groaza de persoane in jur.
Re: Re: Re: Re: sexul in grup din 12 mar 2004 17:30 de valy2jan
Subscriu. Nu am facut. Mi-ar place doar MMF sau MMFF.
Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 12 mar 2004 17:27 de valy2jan
Eu pun o alta intrebare: casatoria este pentru un moment sau pentru o viata? Nu este un babalac acum, dar peste 20 de ani? Dar sa stiti ca sunt familii care supravietuiesc, cu conditia ca el s-o inteleaga: sa admita ca de la o anumita varsta, ...
Pagina 3448 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
91 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |