Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 12 mar 2004 07:05 de YLoveCamelia
citeste mai atent
Re: Re: Re: re din 12 mar 2004 06:41 de YLoveCamelia
tacticosule, invatza ne si pe noi:p
Re: SEX GAMES: pentru "condimentarea" re din 12 mar 2004 03:14 de kalypso29
mai incearca si masajul reciproc cu ulei de corp si sa continuati cu facutul dragostei... Sa vezi cum se simt corpurile voastre in tot procesul asta... e ceva ce o sa mai vrei sa repeti... again and again and ... vezi tu:p
PS: imi pare rau ca ...
Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 12 mar 2004 03:02 de kalypso29
Mie mi-e greu sa-mi imaginez dragoste fara atractie sexuala... La varstele de 20 cu 40 cred ca poate fi atractie, dar ce te faci dupa ce au mai trecut 10 ani, 20... Vroiam sa continui (30, 40 etc) dar, daca si intre cei cu varste apropiate durata ...
SEX GAMES: pentru "condimentarea" relati din 12 mar 2004 02:55 de levi82
(!)Jocurile sexuale uneori sunt un mijloc excelent de a preveni, sau de a scapa de monotonia des intalnita la unele cupluri.(!)
(>)As dori ca in acest subiect sa descrie fiecare ce jocuri sexuale a experimentat, daca a auzit despre vre-un ...
Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 12 mar 2004 02:35 de levi82
Relatia poate exista si cel putin eu nu pot avea nimic impotriva ei.
Despre supravietuirea relatiei, insa, am o parere diferita: pe moment poate parea bine, dar gandeste-te ca timpul trece, si cand ea va fi in jurul varstei de 35 de ani, cand ...
Dragoste fara prejudecati... ? din 12 mar 2004 02:26 de stefania
Ce parere aveti despre diferentele mari de varsta dintre parteneri?
Credeti ca o relatie ea20-el40 ar putea supravietui?
Credeti in iubire din astfel de relatii?
Ce diferenta de varsta a-ti accepta voi intr-o relatie?
Sper sa aflu opinii cat ...
Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza-ma t din 12 mar 2004 02:22 de kalypso29
s-ar putea sa mai fie si alte cateva ponturi dar, in mare, daca ati citit ce s-a scris pana acum, ne place cam la fel...cu mici diferente, e drept, pe care va trebui sa le descoperiti voi pt fiecare fata in parte...
SUCCES!:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extravaginal...? din 12 mar 2004 02:21 de levi82
Mishto chestie. M-am gandit si eu la asa ceva, dar nu am avut niciodata curajul sa incerc pentru ca stiu ca nu as rezista, tentatia ar fi prea mare. Ori as termina repede ca iepurele, ori as sari pe ea ca regele junglei si as face ceva asemanator ...
Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza-ma t din 12 mar 2004 02:16 de levi82
Da, asta vrem shi noi. Sunt constient ca ceea ce va place voua este posibil sa nu le placa partenerelor noastre, dar daca aflam cat mai multe tehnici, le putem combina, si poate ajungem si noi campioni, macar in ochii lor.
(!)rugam toate fetele ...
Re: Re: Re: inca o curiozitate din 12 mar 2004 02:10 de levi82
Frumoasa "naratiune", asta asteptam.
Acu' ca ai spart gheata, sper sa se gaseasca si altele dornice sa-si povesteasca aventura.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extravaginal...? din 12 mar 2004 02:03 de stefania
Okay bomba...
(!) Va propun sa incercati...
Din categoria sexului extravaginal:
seara romantica (aici lucreaza imaginatia)... momentul impartasirii partenerului/ei a celor mai crazy fantezii... apoi incepe episodul masturbarii... nu ...
Re: Re: inca o curiozitate din 12 mar 2004 01:54 de stefania
Okay... daca insisti...
Prima data cand mi s-a oferit sex oral a fost prima mea data pentru toata treaba cu sexul.
Cand m-am prins ce vrea sa faca, l-am intrebat disperata "Ce faci?" , de parca nu era clar... sau m-oi fi inspaimantat ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte.. din 11 mar 2004 23:51 de stefania
Auziti... televizor nu-mi trebuie... Dar daca asa sta treaba... :huh: ...
pentru un DVD cu cine trbuie sa ma cert... si pe ce tema ? :unsure:(?);):blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii mo din 11 mar 2004 23:43 de kalypso29
Vai, pasa, cat de darnic esti!! :wacko:
Dar ma tem ca asta nu te-ar ajuta cu nimc... tot TU ramai, din pacate...:x
Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte... din 11 mar 2004 23:24 de kalypso29
Hai ca vi-l cedez voua...
:p:p:p
Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 11 mar 2004 22:49 de stefania
Mai terminati-o cu subiectul asta... Daca mai umblati prin forum mai gasiti o groaza de raspunsuri legate de marimea sculelor voastre... de la cei care-si plang de mila, aproape sa se sinucida cu 13-14cm, pana la cei care-si fac reclama cu 20, ...
Re: vreau sa raman gravida din 11 mar 2004 22:48 de danuta2409
ca sa te fac sa zambesti macar un pic (te vad chiar ingrijorata...:unsure:), solutia cea mai rapida este sa nu vrei sa ramai gravida... daca nu vrei, ramai garantat!!! :lol::lol::lol:
serios vorbind, fiecare organism difera... asa ca, cel mai bine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii modern din 11 mar 2004 22:39 de Raziel
Daca vrei iti pot da CNP-ul prin PM!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii modern din 11 mar 2004 22:38 de Infector
Wahahahahaha
PS: Asculta melodia trupei LaFamilia - Vorbe ... nu-i asa ca te regasesti in unele versuri? :lol:
Pagina 3450 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |