Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii moderne:mi din 11 mar 2004 22:31 de kalypso29
hahaha :D Ti s-a mai spus o data, dar vad ca tu ori esti Toma necredinciosul, ori iti place sa dai cu nuca in perete de cate ori ai ocazia... De unde stii tu ca statul pe net (forumul este aditional) nu face parte din serviciul meu?
Sau, ...
Re: Re: "loc de refugiu" din 11 mar 2004 22:28 de levi82
Da am facut asta recent. Am un coleg care sta la sat dar are apartament in oras, problema e ca mai are un chirias care pleaca doar in vacanta. Si pana atunci mai e, si dupa cum spuneam: ala micu' e nerabdator :D:D:
Sper ca mai apare vre-o ...
Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa din 11 mar 2004 22:20 de chupacabra
cioarã proastã
Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 11 mar 2004 22:18 de Raziel
Stefania cu regret,dar Kalypso are dreptate aici!Stie ce spune!Si crede-ma ca eu ca barbat apreciez aceste eforturi!Si tot asa iti spun ca poti ajunge la urgenta din cauza cerii prea fierbinti!Alte motive,nu exista!
Cat priveste durerea,cu ...
Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte... din 11 mar 2004 22:17 de copilita
:lol::lol::lol::lol::lol:
daca trebuie, cu dintii tinem de el! :D
Re: anticonceptionale efecte adverse din 11 mar 2004 22:11 de stefania
Eu nu cred ca ai ce astepta... pentru ca, daca a fost efect al anticonceptionalelor, trebuia sa treaca pana acum.
Te sfatuiesc sa incerci o revigorare a vietii voastre sexuale (exista riscul sa fi intervenit monotonia, iar tu sa te fi resemnat cu ...
anticonceptionale efecte adverse din 11 mar 2004 22:10 de inuendo
Nu cred ca pilule pot face nul libidoul!!!
Nu am am mai auzit asa ceva si gandeste-te daca ar avea efectul asta, cine le-ar mai folosi?
Ce alceva s-a mai intamplat in perioda aceea de a creat depresie si anxietate?
Iti sugerez sa privesti in ...
Mare dilema din 11 mar 2004 22:05 de inuendo
Fa operatia daca poti, dar nu o sa vezi asa mari diferente.
Si btw, nu am nimic impotriva la silicoane, so, bring it on!!!
Re: Mare dilema din 11 mar 2004 21:36 de Infector
Daca tu crezi ca tre' facuta operatia e ok.Gaseste un medic bun si scapa de temeri.e vb de viitorul tau nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii moderne:mincin din 11 mar 2004 21:25 de Raziel
Daca indraznesti a spera ca faci parte din esantionul de baza pentru studiul respectiv,dupa cat timp pierzi pe forum,nu cred ca ne-ati luat!:D:D
Cineva o sa-mi taie nasul!Ouch!:D
Re: Re: Re: am si eu o problema ..sau cred ca ii o din 11 mar 2004 20:39 de kalypso29
Fatzuca aia e dulce (asa incruntata cum e:D). Nu-ti face griji ca se mai si glumeste putin... Dar, uite cate raspunsuri ai primit!
Din "experienta" unei fete, stai linistit ca n-ar trebui sa fie o problema daca e putin curbata. Si, ...
Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza-ma t din 11 mar 2004 20:22 de kalypso29
Daca la tine distanta e asa de mAAAre (probabil ca asta e motivul pt care crezi asta), asta nu inseamna ca toate o avem asa...:wacko:
Si ca o informatie pt tine, in caz ca nu stiai (?!): clitorisul este imediat deasupra intrarii in vagin... ...
Re: Sexul la 45 de ani din 11 mar 2004 20:13 de FireSoul
Nu e regula care sa spuna ca de la varsta x un barbat nu e capabil de erectie. E perfect normal sa fie capabil sa intretina raporturi sexuale. Poa' sa fie potent shi pana la 90 ani daca il ajuta organismul
Re: "loc de refugiu" din 11 mar 2004 18:34 de valy2jan
La un prieten cu posibilitati in acest sens ai apelat?
Re: Re: am nevoie de ajutor din 11 mar 2004 18:21 de yna20
imi pare rau de ceea ce ti-i s-a intamplat.daca te consoleaza cu ceva si eu am fost cam in acceasi situatie.am incercat de vreo 3-4 ori sa o facem si nu am reusit decat dupa ce am stiut ca asta vreau cu adevarat si mi-am alungat toata timiditatea si ...
Re: am nevoie de ajutor din 11 mar 2004 18:13 de tataYa
mie cumva mi-e clar ca mai e un "ceva" in capushorul tau pe care nu l-ai prezentat in post , o temere , o frica, pt. ca in mod normal ,dupa cum ai prezentat lucrurile ,nu trebuia sa te retina nimik. Daca ma insel inseamna ca nu esti ...
Re: am nevoie de ajutor din 11 mar 2004 17:40 de kalypso29
Un prim gand ar fi ca nu esti inca pregatita pt asta... Ar ajuta dc ne-ai spune si varsta ta, pt ca daca ai 14-15 ani, in mod sigur e de inteles... Altfel, poate nu sunteti atat de apropiati psihic (daca zici ca va vedeti rar)... Sau poate e ...
Re: fetelor,raspundeti din 11 mar 2004 16:38 de nemesis
Nici impresie! Nu lua pilulele pana nu te adresezi unui alt medic sau unui cabinet de planning. Iti recomand o clinica particulara daca gesesti si daca iti permiti...
Re: "loc de refugiu" din 11 mar 2004 15:23 de duran
asteapta vara....:D ..vii la mine la mare .....tarif redus;)
Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte... din 11 mar 2004 15:13 de duran
Mah ,tu vrei sa ne iei televizoru'.......:D:lol::D:lol:;)
Pagina 3451 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |