Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O viata in doi dar problematica sau singur? din 10 mar 2004 11:39 de FireSoul
Daca zici ca incearca sa se schimbe, mai acorda-i o sansa! Orice ar fi, fara iubire e degeaba! Lupta pt voi shi pt iubrea voastra
Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 11:29 de YLoveCamelia
este o problema variata tocmai pt ca presupune atatea inconveniente.
imi este cu neputinta sa iti dau un sfat care sa se potriveasca cu nevoile si insuficientele de care te impiedici in cazul de fata.
insa pot sa iti spun ca asta este o ...
Re: Credeti in iubire "pana la moarte"? din 10 mar 2004 11:28 de stefania
Wow... mi-a placut ce-ai spus...
Okay, poate visam, dar daca nu ar fi visele cum am mai supravietui... Si eu cred... si sper in acelasi timp ca iubirea pana la moarte exista...
Stii ce? Ascunde-ti visele undeva, doar pentru tine si lasa-i pe ...
Re: Credeti in iubire "pana la moarte"? din 10 mar 2004 11:27 de kalypso29
asculta-i pe prietenii tai ca siu ce spun si, probabil, unii vorbesc din experienta! Si inca ceva: iubire atat de puternica incat sa te faca sa crezi ca o sa fie pana la moarte exista... numai ca nu tine, intr-adevar, pana atunci! Si, ca sa fiu ...
Re: Cine ucide sexul? din 10 mar 2004 11:21 de stefania
Intr-adevar este vorba de perceptia proprie asupra dragostei si sexului... dar afrodisiacele exista si efectele lor sunt, de cele mai multe ori de ordin biologic... iar asta ucide dragostea...
Sexul e ucis de prea mult egoism, de ...
Credeti in iubire "pana la moarte"? din 10 mar 2004 11:20 de Sper2
Nu stiu ce sa zic, dar am senzatia cumva ca femeile cred mai mult in aceasta iubire pentru o singura persoana. Desigur ca putem iubi pana la moarte, dar in fiecare an pe altcineva, nu m-am referit insa la asta. Sunt de acord insa ca aceasta iubire ...
Re: Re: Re: Re: Cine ucide sexul? din 10 mar 2004 11:17 de kalypso29
nimic din ce s-a spus pana acum nu este mai adevarat decat asta... daca e sa ma iau dupa ce s-a vorbit pana acum, as crede ca intrebarea a fost ceva de genul: ce afrodisiace cunoasteti? de unde si pana unde?:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2004 10:10 de kalypso29
... cine-i nemesis? si ce face nemesis?:love:
Re: Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt din 10 mar 2004 09:51 de nemesis
Rad de 5 minute si inca nu intrevad un final la acest episod de ras... Auzi cata metafizica e in copii astia de azi: "starea de 'ravashire' a himenului"
:D:lol::D:lol::D:lol:
"pies": Incep pe bune sa cred ca himenul ...
Re: Re: Re: Re: mai baieti, nu e azi 8 martie?!? din 10 mar 2004 09:40 de Infector
Da si ce propui?Conteaza fata chiar asa de mult? Eu nu cred ... si oricum mai am alte fete de rezerva ... un Caragiale, un G.Washington ... nu-mi fac probleme in legatura cu asta
Cablu ... hi hi ... mare viteza ( daca sufli in el )
Re: Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt din 10 mar 2004 09:33 de Infector
Asa e ... ti-am zis eu ca daca vrei sfaturi super mergi la medic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: to din 10 mar 2004 09:18 de Infector
Bai nu mai faceti bah chat din forum , daca vreti sa vb despre toate cele mai putin despre tema dati-va mesaje private ...
O sa va omoare Nemesis :D
Re: Sex in 3 din 10 mar 2004 09:09 de kalypso29
sexul in 3 (sau mai multi) pare incitant, dar nu cred ca ar si putea fi dc e practicat in cadrul unei relatii...Iar daca tot vreti s-o faceti, de ce sa nu incercati cu un baiat, in loc de fata...si asa, macar beneficiezi si tu de mai multe...dc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este flirtul o din 10 mar 2004 03:41 de eu
cu asta sunt de acord si eu:D
cat despre mail, sa inteleg ca mi-l ceri, sau doar iti consolidezi punctul de vedere?:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este flirtul o for din 10 mar 2004 03:38 de Raziel
Deja noi doi cochetam acum!Daca imi dai si un mail deja incepem sa flirtam!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 03:26 de Raziel
A spus cineva inaintea mea :nu sunt dezvirginator de fete!Nici eu!
Dar vad situatia cu totul si cu totul altfel decat tine!SI DIN PUNCTUL EI DE VEDERE SI DIN PUNCTUL TAU DE VEDERE!Dar acum ,zau ca nu am chef sa-ti spun decat ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Este flirtul o forma de a inse din 10 mar 2004 03:25 de eu
si nici nu ma refer la ipocrizii...
Re: Re: Re: Re: Re: Este flirtul o forma de a inse din 10 mar 2004 03:22 de eu
dar eu nu ma refeream de loc la forum... eu vb de viata reala, de situatii cand "a flirta" e un lucru la care nu te gandesti atunci...
Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 03:20 de levi82
Nu stiu exact la ce te gandesti tu, dar vreau doar sa-ti spun ca eu ma fandesc ca pentru dezvirginarea unei fete trebuie sa fiu concentrat cel mai mult sa incerc sa-i fac experienta cat mai placuta. Cu alte cuvinte, in acel prim contact sexual cu ...
Re: Re: Re: Re: Este flirtul o forma de a insela? din 10 mar 2004 03:18 de Raziel
Cand intri ,de exemplu pe un forum de sex ,banuiesti ca macar o sa "cochetezi" daca nu o sa filtrezi!nu se poate inconshtient,nimic!
Iar daca esti provocat la o discutie cu un subiect ce deviaza in flirt ,iar stii sau "te ...
Pagina 3454 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |