Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

din 10 mar 2004 03:06 de Raziel

Mi se pare mie sau tu nu prea stii sa minti?Ia mai gandeste-te!):(

Re: Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral..

din 10 mar 2004 02:37 de Raziel

:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o poveste...

din 10 mar 2004 02:35 de Raziel

Toata logoreea asta a ta ,in mintea mea s-a materializat sub forma unui gand in care vad un administrator de bloc subtirel si plangacios care spune cu glas subtirel intr-o sedinta organizata ad-hoc pe scara blocului:Sunt unii locatari care,din ...

Re: Re: tot despre dimensiuni

din 10 mar 2004 02:27 de eu

a 2nd thought: cred ca s-ar putea sa fie ceva mai interesant pt ea...:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica?

din 10 mar 2004 02:26 de Raziel

Si ala e Crow,nu?:D:D

Re: tot despre dimensiuni

din 10 mar 2004 02:24 de eu

daca-ti mai pui si bile o faci buzdugan... asta vrei?:unsure:

Re: Re: Re: O viata in doi dar problematica sau si

din 10 mar 2004 02:11 de eu

loolu, nu citisem pana aici! daca asta e raspunsul tau, saraca fata, lasa-l fara regrete! Nu te-a iubit cu adevarat si nici nu o sa se mai intample asta!Nu are cum! A iubi pe cineva implica si o mare doza de respect pt persoana iubita! Iarta-ma ...

Re: Sexul la 45 de ani

din 10 mar 2004 02:02 de Raziel

Poate nimerisei la o sedinta de VooDoo!:D:D Este normal si foarte firesc!Bineinteles daca tipul nu consuma alcool in tampenie ,nu e prea pervers!Ca cu ashtia e mai greu!Trebuie ajutati si chiar atinsi serios!:D:D Spui 45 de ani de parca ...

Re: Re: Re: "loc de refugiu"

din 10 mar 2004 02:00 de levi82

Pe mine nu vad de ce m-ar avantaja atata vreme cat pe mine nu ma intereseaza nici daca ar intra ai mei in camera peste noi, deoarece am o relatie foarte deschisa cu ei si nu mi-e rusine. Poate m-ar avantaja in sensul ca ea ar fi mai relaxata, ...

Re: Re: Re: mai baieti, nu e azi 8 martie?!?

din 10 mar 2004 01:51 de Raziel

"Nu stiu daca stii",dar inclusiv pentru cablu T1 pentru internet de viteza trebuie un modem,mai special ce-i drept!Nu te grabi in aprecieri!Uita-te la orele lui de postare! Apropos,dupa ce am citit pe forum despre tine,m-am uitat ...

Re: tot despre dimensiuni

din 10 mar 2004 01:43 de Raziel

Depinde cat de grele sunt bilele!:D

Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 10 mar 2004 01:40 de Raziel

Poate nu isi va da pumni in cap!Dar amintirea neplacuta o va chinui mult timp de acum incolo!Copii ashtia parca au innebunit toti!:wacko:

Re: Re: Re: tot despre dimensiuni

din 10 mar 2004 01:27 de valy2jan

Fi serios, baiete. Sunt atatea metode de a o face fericita pe o femeie si cu o p... de 13 cm. Este nevoie doar de putina lectura si imaginatie. Eu nu mi-as face probleme.

Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana l

din 10 mar 2004 01:26 de Raziel

La 22 de ani n-as zice ca eshti prea mica!Dar tot mai crezi in Mos Craciun! Iti spun eu ca am intalnit pe cineva care a avut si are parte de iubire ,dar nu stie sa o pretuiasca!Trebuie sa ma impac cu situatia!Ca asa va fi mult timp de acum ...

Re: Re: Credeti in iubire "pana la moarte&quo

din 10 mar 2004 01:22 de EU

Da, da, da... Eu cred si toti ar trebui sa credem... daca nu, atunci de ce ne-am mai indragosti... ne place tuturor sa iubim si speram ca sentimentul sa nu se sfarseasca niciodata... si inca ceva: poti sa crezi si sa speri cat vrei, dar ...

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma

din 10 mar 2004 01:20 de valy2jan

Daca am inteles bine, prietena ta este verisoara de-a treia, nu ruda de gradul III, ceea ce este total diferit. Deja la aceste persoane nu se mai manifesta legaturele de rudenie prin "sange". Rude de sange sunt: parintii si copii - ...

Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 10 mar 2004 01:16 de stefania

Auzi... nu sunt experta in dezvirginat gagici... dar tot nu pricep ce prieten atat de bun ti-ai gasit care vrea sa te scape de "povara"... Asteapta fato... ca ai sa-ti dai pumni in cap dupa aia... nu ai NIMIC cu el... de ce sa fie primul ...

Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana la mo

din 10 mar 2004 01:08 de stefania

Hey... reveniti-va... cine "are parte de iubire dar nu stie sa o pretuiasca" nu e fericit... iar acolo e doar un inceput ratat de iubire... Iubirea pana la moarte cred ca este doar cea impartasita... si astfel meritata... Ce nu e ...

Re: Re: Re: Re: o simpla intrebare

din 10 mar 2004 01:02 de stefania

Wow... esti simpatic rau... pacat de fraierele cu care ai avut de-a face... la stiri la ora 5 e cam aglomerat... :D Auzi... mai bine asculta niste oameni de pe-aici... nu esti handicapat daca nu ai penisul mare, dar esti handicapat daca nu vrei sa ...

Re: "loc de refugiu"

din 10 mar 2004 00:58 de valy2jan

Are dreptate Raziel: daca e prima data si nu ai un loc adecvat, renunta; mai putin in cazul cand ea vrea cu orice chip, dar nu cred. Daca relatia este mai veche, sau fata are experienta, poti folosi motivul "ineditului" si atunci si un ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3455 din 3731
«   1 ... 3452   3453   3454   3455   3456   3457   3458 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare