Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 03:20 de levi82
Nu stiu exact la ce te gandesti tu, dar vreau doar sa-ti spun ca eu ma fandesc ca pentru dezvirginarea unei fete trebuie sa fiu concentrat cel mai mult sa incerc sa-i fac experienta cat mai placuta. Cu alte cuvinte, in acel prim contact sexual cu ...
Re: Re: Re: Re: Este flirtul o forma de a insela? din 10 mar 2004 03:18 de Raziel
Cand intri ,de exemplu pe un forum de sex ,banuiesti ca macar o sa "cochetezi" daca nu o sa filtrezi!nu se poate inconshtient,nimic!
Iar daca esti provocat la o discutie cu un subiect ce deviaza in flirt ,iar stii sau "te ...
Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 03:06 de Raziel
Mi se pare mie sau tu nu prea stii sa minti?Ia mai gandeste-te!):(
Re: Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral.. din 10 mar 2004 02:37 de Raziel
:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o poveste... din 10 mar 2004 02:35 de Raziel
Toata logoreea asta a ta ,in mintea mea s-a materializat sub forma unui gand in care vad un administrator de bloc subtirel si plangacios care spune cu glas subtirel intr-o sedinta organizata ad-hoc pe scara blocului:Sunt unii locatari care,din ...
Re: Re: tot despre dimensiuni din 10 mar 2004 02:27 de eu
a 2nd thought: cred ca s-ar putea sa fie ceva mai interesant pt ea...:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica? din 10 mar 2004 02:26 de Raziel
Si ala e Crow,nu?:D:D
Re: tot despre dimensiuni din 10 mar 2004 02:24 de eu
daca-ti mai pui si bile o faci buzdugan... asta vrei?:unsure:
Re: Re: Re: O viata in doi dar problematica sau si din 10 mar 2004 02:11 de eu
loolu, nu citisem pana aici! daca asta e raspunsul tau, saraca fata, lasa-l fara regrete! Nu te-a iubit cu adevarat si nici nu o sa se mai intample asta!Nu are cum! A iubi pe cineva implica si o mare doza de respect pt persoana iubita! Iarta-ma ...
Re: Sexul la 45 de ani din 10 mar 2004 02:02 de Raziel
Poate nimerisei la o sedinta de VooDoo!:D:D
Este normal si foarte firesc!Bineinteles daca tipul nu consuma alcool in tampenie ,nu e prea pervers!Ca cu ashtia e mai greu!Trebuie ajutati si chiar atinsi serios!:D:D
Spui 45 de ani de parca ...
Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 02:00 de levi82
Pe mine nu vad de ce m-ar avantaja atata vreme cat pe mine nu ma intereseaza nici daca ar intra ai mei in camera peste noi, deoarece am o relatie foarte deschisa cu ei si nu mi-e rusine.
Poate m-ar avantaja in sensul ca ea ar fi mai relaxata, ...
Re: Re: Re: mai baieti, nu e azi 8 martie?!? din 10 mar 2004 01:51 de Raziel
"Nu stiu daca stii",dar inclusiv pentru cablu T1 pentru internet de viteza trebuie un modem,mai special ce-i drept!Nu te grabi in aprecieri!Uita-te la orele lui de postare!
Apropos,dupa ce am citit pe forum despre tine,m-am uitat ...
Re: tot despre dimensiuni din 10 mar 2004 01:43 de Raziel
Depinde cat de grele sunt bilele!:D
Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu? din 10 mar 2004 01:40 de Raziel
Poate nu isi va da pumni in cap!Dar amintirea neplacuta o va chinui mult timp de acum incolo!Copii ashtia parca au innebunit toti!:wacko:
Re: Re: Re: tot despre dimensiuni din 10 mar 2004 01:27 de valy2jan
Fi serios, baiete. Sunt atatea metode de a o face fericita pe o femeie si cu o p... de 13 cm. Este nevoie doar de putina lectura si imaginatie. Eu nu mi-as face probleme.
Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana l din 10 mar 2004 01:26 de Raziel
La 22 de ani n-as zice ca eshti prea mica!Dar tot mai crezi in Mos Craciun!
Iti spun eu ca am intalnit pe cineva care a avut si are parte de iubire ,dar nu stie sa o pretuiasca!Trebuie sa ma impac cu situatia!Ca asa va fi mult timp de acum ...
Re: Re: Credeti in iubire "pana la moarte&quo din 10 mar 2004 01:22 de EU
Da, da, da...
Eu cred si toti ar trebui sa credem... daca nu, atunci de ce ne-am mai indragosti... ne place tuturor sa iubim si speram ca sentimentul sa nu se sfarseasca niciodata...
si inca ceva: poti sa crezi si sa speri cat vrei, dar ...
Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma din 10 mar 2004 01:20 de valy2jan
Daca am inteles bine, prietena ta este verisoara de-a treia, nu ruda de gradul III, ceea ce este total diferit. Deja la aceste persoane nu se mai manifesta legaturele de rudenie prin "sange". Rude de sange sunt: parintii si copii - ...
Re: sunt virgina: s.o fac sau nu? din 10 mar 2004 01:16 de stefania
Auzi... nu sunt experta in dezvirginat gagici... dar tot nu pricep ce prieten atat de bun ti-ai gasit care vrea sa te scape de "povara"... Asteapta fato... ca ai sa-ti dai pumni in cap dupa aia... nu ai NIMIC cu el... de ce sa fie primul ...
Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana la mo din 10 mar 2004 01:08 de stefania
Hey... reveniti-va... cine "are parte de iubire dar nu stie sa o pretuiasca" nu e fericit... iar acolo e doar un inceput ratat de iubire...
Iubirea pana la moarte cred ca este doar cea impartasita... si astfel meritata... Ce nu e ...
Pagina 3455 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||