Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: nu stiu ce sa cred din 9 mar 2004 21:27 de georgiana
acum eu ce sa iti spun... nu sunt ovulele in jurul pasaricii dar daca pasarica era umeda tare, un spermatozoid mai vioi tot se putea aventura... sansele sunt minime dar sunt ... fa un test de sarcina si data viitoare foloseste prezervativul sau ...
Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt din 9 mar 2004 21:21 de georgiana
sunt perfect de acord cu infector nu mai ca trebuie subliniat ceva la pc-tul 2. mai sunt si asa zisele himene elastice care se intind in urma unui raport sexual dar se rup mai cu greu si in timp. in rest are dreptate
:D
Re: Sex extravaginal...? din 9 mar 2004 19:58 de Infector
lol :lol: Hi hi hi
Sex extravaginal...? din 9 mar 2004 18:59 de bogdy19ro
exista sex extravaginal?
daca da cum se practica?
Re: Re: o simpla intrebare din 9 mar 2004 17:52 de inuendo
Cred ca nu ai idee ce inseamna handicap, sa nu ai o mana sau un picior, sau sa ai un penis de 5 cm. Scutura-te de chestiile astea ca nu iti fac bine, iar marimea este doar o variabila, care o poti compensa, daca este cazul...renunta la complex si te ...
Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt din 9 mar 2004 17:50 de Infector
1)Mergi la un ginecolog (mai multe sa-ti spuna fetele ca eu nush..n-am himen :p )
2) Nu nu este obligatorii , sunt cazuri in care fete practicante ale unor sporturi s-au dezvirginat la antrenamente din cauza unor intinderi sau miscari mai ...
Sexul la 45 de ani din 9 mar 2004 10:39 de Voodoo
Am avut o experienta sexuala cu o persoana de 45 de ani. Fara sa-l ating sau sa-l ajut in vreun fel persoanei respective i "s-a sculat", m-a penetrat si a intretinut un act sexual cu mine, urmand, firesc, ejacularea. O prietena imi spune ca ...
am nevoie de parerea unui ExPeRt din 9 mar 2004 10:21 de kriminala
Buna din nou ....va saluta poate cea mai neexperimentata dintre voi ! Am doua intrebari ...care pot parea puerile pentru voi :
1. cum pot stii daca mai sunt virgina?
2. cand te dezvirginezi e obligatoriu sa sangerezi si sa doara?
3. o alta ...
Re: Re: Re: mai baieti, nu e azi 8 martie?!? din 9 mar 2004 09:52 de Infector
Si daca tot e "aiuristic" subiectul asta ... stiati ca unele din smiley-face-urile din forum se regasesc in meniul unui chat nashpa numit BORGChat ?
Re: Re: Re: tot despre dimensiuni din 9 mar 2004 09:32 de Infector
Alo pustiu ...
degustare = a incerca mai multe sortimente de bucate sau vinuri (etc) pentru a iti face o parere asupra gustului acestora ... desgustare = senzatie de sila , de respingere etc ...
Re: o simpla intrebare din 9 mar 2004 09:26 de Infector
Marimea penisului tau nu are nimik cu faptul ca tu nu respecti femeile. Misoginismul se "trateaza" , usor usor daca vei incerca sa fii mai bland, mai intelegator cu ele , sa incerci sa te controlezi cand ti se pune pata pe ele.ai sa ...
Re: Re: Re: o simpla intrebare din 8 mar 2004 16:18 de unucurios
nu am problema cu calitatea erectie..si care e legatura dintre respect pt femei si dimensiuni?..pai daca fetele au ras de mine cand le-am spus de dimensiune ce sa fac..ma
razbun pe ele...bancu ala chiar nu l-am inteles...si faza cu cautatul ...
Re: Re: tot despre dimensiuni din 8 mar 2004 15:57 de anonim
da la dimensiunea de 13 cm fetele deja is degustate..citeam tot pe forum asta ... ca daca ai 13 cm dar "is tari ca piatra " poti face minuni..tare as fi curios in ce zona a romaniei se multumeste o fata cu 13 cm..si intrebare se adresa ...
Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana la moarte din 8 mar 2004 15:34 de tataYa
dincolo de nobilele sentimente pe care le-ai expus cred ca te afli intr-o situatie cam gri ..
Intr-o relatie trebuie sa iubesti si sa fii iubita ca sa fie reusita.Daca intr-adevar prietenul tau nu-ti intorce iubirea cred ca trebuie sa o cauti in ...
Re: mai baieti, nu e azi 8 martie?!? din 8 mar 2004 15:20 de nemesis
Dar cine a zis ca dorm? Daca intru mai tarziu pe forum, asta nu inseamna ca am uitat ce zi este azi...
La multi ani, fetelor! :love:
Re: Re: Credeti in iubire "pana la moarte&quo din 8 mar 2004 14:24 de Bye1
M-am indragostit nebuneste de o persoana acum circa 7 ani. Il iubesc si acum ca in prima zi, desi tot comportamentul lui ar fi trebuit sa determine incetarea acestor sentimente profunde. Cred ca o sa-l iubesc pana la moarte, neconditionat. Toata ...
Re: Re: Cancerul genital se transmite prin sex? din 8 mar 2004 13:47 de Infector
intreab-o pe Virginia ca ea e experta in d'astea cu cancerul...cica are carti de chirurgie si studiaza la greu :)
Re: Cancerul genital se transmite prin sex? din 8 mar 2004 13:28 de Loolu
Am avut un partener care a avut cancer acum 10 ani, este operat si toate analizele anuale au fost excelente. Ma intreb daca exista vreo mica posibilitate ca eu sa ma imbolnavesc pe viitor de aceeasi boala din cauza faptului ca am avut raporturi ...
Re: Re: Re: Re: O viata in doi dar problematica sa din 8 mar 2004 13:16 de Loolu
Incerc sa cred intr-o minune. Sper ca s-a maturizat, il vad tandru, atent si suferind. Daca asta este sansa lui de a se schimba in bine, vreau ca eu sa i-o acord. Sunt prea multi ani pierdurti inutil ca sa mai conteze alte cateva luni in care eu ...
Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insa din 8 mar 2004 12:29 de Nox
Ma nebuno da' cu dushul oare poti ramane insarcinata?:blink:
Pagina 3457 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |