Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sex in 3 din 8 mar 2004 01:51 de scorpio
Cred ca-mi place de persoana asta de mai sus...
Daca oamenii vor sa faca sex in trei,nu vad de ce ar veni unii si altii sa se lamenteze ca li se face greata,si alte prostioare de-astea...Auzi,cica ii incompatibil(menage a trois-ul)cu dragostea! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Update 2 din 8 mar 2004 01:48 de danuta2409
n-ai fost acolo, de-aia nu stii... dar o sa stii..; toti ajungem sa stim asta..; mai devreme sau mai tarziu...
da'... daca tot nu stii, nu vrei mai bine sa... cauti sa afli? teoria laviniei e chiar perfect adevarata... dragostea inseamna libertate, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Update 2 din 8 mar 2004 01:46 de danuta2409
n-ai fost acolo, de-aia nu stii... dar o sa stii..; toti ajungem sa stim asta..; mai devreme sau mai tarziu...
da'... daca tot nu stii, nu vrei mai bine sa... cauti sa afli? teoria laviniei e chiar perfect adevarata... dragostea inseamna libertate, ...
Re: Re: Re: Re: ce ati face voi daca...? din 8 mar 2004 01:38 de danuta2409
da, clar monotonie... si se poate si sa stati despartiti o vreme... da' nu prea mult... :); insa se poate si opusul... plecati undeva numai voi doi... fara celelalte activitati... cotidiene... uitati de toate celelate si fiti doar... voi... poate si ...
Re: Re: Update 2 din 8 mar 2004 00:57 de levi82
Da este adevarat ca sunt gelos. Trebuie sa gasesc o metoda prin care sa imi diminuez gelozia sau macar sa o ascund.
Re: Re: Re: ce ati face voi daca...? din 8 mar 2004 00:13 de levi82
Poate ca in relatia voastra a intervenit monotonia. Eu zis sa incercati sa va mai diversificati activitatile impreuna, ori, daca crezi ca el s-a plictisit, poate daca petreceti ceva timp fara sa va vedeti, si daca te iubeste cu adevarat, isi va ...
Re: Re: Sex in 3 din 7 mar 2004 23:51 de copilita
hai ca asta cu "sex a troix" a fost tare!! :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: ce ati face voi daca...? din 7 mar 2004 23:43 de copilita
daca el se simte aiurea, nu inseamna neaparat ca Voi sunteti problema... poate faptul ca pur shi simplu "voi" nu il face sa se simta mai bine, orice problema ar avea, poate fi o problema, insa, sa nu facem mai multe probleme, acolo ...
Re: Re: Re: o mica curizotate din 7 mar 2004 23:23 de copilita
..in primul rand, vara este inca departe, mai sunt multe luni pana atunci... trebuie incercat, mai intai, shi apoi, vazut ce iese... se poate sa iasa ceva suficient de puternic, incat sa reziste, sau ceva ce sa se destrame din cauza indepartarii, ...
Re: Re: Re: o mica curizotate din 7 mar 2004 23:18 de levi82
Asta este adevarul. Problema este faptul ca ea tot ii spune ca nu-l iubeste, doar il place, si ca nici el nu ar trebui sa o iubeasca, din cauza faptului ca ea considera ca au viitor impreuna. Cu toate astea, in comportamentul ei sunt multe semne ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 7 mar 2004 23:17 de copilita
Inainte sa citesc posturile ce urmau dupa al tau, am fost tentata sa zic, ca nu mai jucam, fiindca nu ajungem la nici un rezultat. Nu ma poti convinge ca in momentul in care eu cedez ceva in favoarea lui, cu buna-shtiinta, shi cu placere ...
Re: din 7 mar 2004 22:02 de Infector
Fratilor postul e din 5 iunie 2003 ...deci nu mai raspundeti atat ca deja fata a aflat ce dorea, poate nici nu mai e virgina.... sa lasam subiectul sa se odihneasca in pace
din 7 mar 2004 21:06 de andreea17
salut
eu cred ca nu e nimic in neregula cu ioana
faza e ca a visat prima data ca pe ceva extrordinar si ca nu merrita sa o faca cu primul iesit in cale.
a visat prea mult la "fat frumos" iar acum si.- dat seama ca l-a asteptat prea ...
Re: Re: ce ati face voi daca...? din 7 mar 2004 20:36 de bebelusa
nu stiu ce s-a intamplat dar de ceva timp nu mai e la fel...da,ma iubeste ...simt asta...dar cateodata mi se pare ca e plictisit...nu vrea sa recunoasca...am discutat de spre asta si spune ca nu stie ce e cu el,de ce se simte asa....nu vrea sa ne ...
Re: ce ati face voi daca...? din 7 mar 2004 20:10 de lavinia
Nu stiu sa-ti spun!
De ce s-a racit? Ce s-a intamplat?
El ce atitudine are?
Te iubeste?
ce ati face voi daca...? din 7 mar 2004 18:56 de bebelusa
daca ati avea un/o prieten/a de mult timp,sa zicem peste 2 ani...si relatia voastra s-a racit ..ce ati face ca sa fie totul ac la inceput?eu trec printr-o asemenea situatie si si nu pot nici sa ma despart de el,pt ca il iubesc foarte mult,dar nici sa ...
Re: Re: Sex in 3 din 7 mar 2004 17:09 de annna
wowwwwwwwwwwwwwwwwww.sex in 3 cred ca o sa fie marfa!Sunt dispusa sa incerc fara nici o obligatie si fara nici o pretentie!Suna-ma daca vrei sa incercam....0726423887
Re: Re: Sex in 3 din 7 mar 2004 16:18 de marrianro
cum abica..?
a 3 persoana la voi este fata sau baiat?
de el primeste doar cadoul 'sex oral"??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wellcome to the club!: din 7 mar 2004 15:25 de Infector
Bun asa :) ... E un inceput promitator
Re: va salut pentru inceput pe totzi! din 7 mar 2004 14:34 de Wizard20
Si mie imi pare bine de cunostinta (desi trebuie sa spun ca ai un nick tare interesant ) In legatura cu prietenul tau pot sa i-ti zic sa il rogi sa mai astepte pana cand esti si tu pregatita pentru un asemenea pas ! Cu sexul oral ...din punctul meu ...
Pagina 3459 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |