Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: o mica curizotate

din 7 mar 2004 14:32 de FireSoul

Daca se iubesc cu adevarat, vor trece peste impedimente ca distanta sau timpul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wellcome to the club!:))

din 7 mar 2004 14:15 de kriminala

Buna infector ....nu stiu daca m-am gandit sa ma marit cu un baiat mai mic ca mine ...dar cert e ca momentan am un prieten mai mic ca mine ...cu 3 ani :p

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

din 7 mar 2004 12:50 de lavinia

Imi pare rau ca te inoportunez cu "reply-urile" mele! Insa greseala admin-ului a fost ca m-a numit moderator fara sa-mi faca o fisa a postului! Iar acum deja e prea tarziu! Asta ar fi una..... A doua: daca te intereseaza postul ...

Re: Re: Sex in 3

din 7 mar 2004 10:34 de lavinia

Baiii, terminati odata cu, comparatiile de genul asta! Unu zice ca sexul in grup e ca mancatul de broaste, tu: unde ascunzi salamul! Cu voi ori fac indigestie, ori ma las de sportul asta ( sex)!:x:x

Re: Re: Re: Re: Re: Sex in 3

din 7 mar 2004 10:31 de lavinia

Mda, sexul in grup e ca mancatul de broaste????? Sa mori tu!!!!!! deci pot sa conider ca am facut sex in grup de vreo 20 de ori!!!!!!:lol::lol::lol: Cu vreo 15 de broaste, la fiecare partida!!!!!:lol::lol::lol:

Re: Re: o mica curizotate

din 7 mar 2004 10:21 de Infector

Dragostea trebuie traita, pana in vara mai sunt cateva luni ... acestea pot fi cele mai frumoase din viata unui om daca li se da o sansa. Nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul ai dreptate ... tocmai de aceea trebuie sa ne bucuram de fiecare ...

Re: o mica curizotate

din 7 mar 2004 06:05 de levi82

Daca iubesti o persoana care vrea sa fie cu tine, dar iti spune ca nu vrea sa se implice sentimental, deoarece ea urmeaza sa plece in vara in italia definitiv ai vrea sa incepeti o relatie cu persoana respectiva? Este o problema a unui prieten de-al ...

Re: Update 2

din 7 mar 2004 04:32 de valy2jan

Parerea mea e ca adevarul este undeva la mijloc, dar cu inclinatii spre ideile Laviniei. Din cat mi-am putut da seama, levi82 este gelos (scuze daca gresesc); lucrul reiese din faptul ca in mintea lui circula tot felul de idei preconcepute si cauta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ochii ....cheia portii sufletu

din 7 mar 2004 04:10 de Wizard20

Sa zicem ca esti intr-un bar sau un club(mai bine iluminat) si o fata intra pe usa,are ochii mari caprui cu sprancene lungi ..nemachiata si o privire blanda, tandra ...tu vrei sa imi zici ca fata aia poate sa fie o japitza care vrobeste doi la leu ...

Re: Re: Re: Re: Ochii ....cheia portii sufletului

din 7 mar 2004 04:02 de valy2jan

Nu. Poti cunoaste unele laturi ale caracterului acelei persoane, care ies in evidenta, mai ales daca ai experienta in cunoasterea oamenilor si intuitie. Dar de regula, la prima intalnire, orice persoana are retineri, exprimate si in priviri.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica?

din 7 mar 2004 03:38 de valy2jan

E buna. Cel putin 30-40 la suta o au in jurul acestei marimi. Ce zic cei cu 8-14 cm? De regula lungimea p... este proportionala cu inaltimea persoanei (sunt si destule exceptii). Depinde si de partenera: daca are vaginul lung, foloseste pozitii in ...

Re: Sex in 3

din 7 mar 2004 03:25 de Wizard20

Hmmm...cat prietenul se joaca cu NOUA lui partenera "unde ascundem salamul " tu ce faci ? :x:x Daca esti de acord sa o faca si cu altcineva inafara de tine nu cred ca tear deranja sa te insele cu mai multe fete doar asa ca a aparut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

din 7 mar 2004 03:17 de danuta2409

auzi, da nu va luati mai bine inca un televizor??? no ofense, though... :):):)

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

din 7 mar 2004 03:12 de valy2jan

S-ar putea sa fie o idee tampita, dar se practica, fiind cerut sau acceptat de ambele sexe. Asa cum exista cel putin 10% homosexuali (ma refer la ambele sexe) asa sunt si persoane care practica sexul in grup (de placere). Sti ca in germania sunt ...

Re: Re: Re: Ochii ....cheia portii sufletului ?

din 7 mar 2004 03:11 de Wizard20

Ori, pe acest forum nu se poate face nici macar teoretic, deoarece este un tratat intreg. Man ...yo nu am vorbit de forum yo vorbeam de viata reala (daca iti poti da seama de caracterul unei persoane la prima vedere de exemplu) cat despre ...

Re: Re: Ochii ....cheia portii sufletului ?

din 7 mar 2004 02:31 de valy2jan

"A citi in ochii" cuiva nu inseamna numai a privi in ei, ci si a interpreta privirea persoanei respective. Un exemplu: un om care nu priveste partenerul de discutii, denota ca: nu este sincer; este dominat excesiv de partener; exprimare ...

Re: Re: Re: Re: Re: o poveste...

din 7 mar 2004 02:07 de valy2jan

Sunt unii utilizatori care, din lipsa de idei sau din rautate, in loc sa participe la dezbaterea temei puse in discutie sau pentru a atrage atentia ca respectiva intrebare nu-si are locul in discutie, o iau pe aratura: folosesc cuvinte jignitoare, ...

Re: A sangerat pt a 3 sau a 4 oara!

din 7 mar 2004 00:11 de duran

In principiu ,pot apare singerari de la pilule,dar totusi un consult este sfant!

Re: A sangerat pt a 3 sau a 4 oara!

din 6 mar 2004 23:52 de I3pure

frate dak o tine in continoare cu chestii deastea convingeo sa se duk la ginecolog dar pentru a doua partide din viata ei nu e ceva anormal sa sangereze . gandestete k ea pana sa o dezvirginezi tu poate nici makr nu se masturba iar dupa dezvirginare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

din 6 mar 2004 23:50 de duran

simplu fapt ca faci ceva ce ,ce fapt, nu ai vrea,ce este?...din perspectiva propiei persoane.. .tu POTI sa te uiti la telenovela,dar nu vrei,fapt,care deasemeni ,aduce putin a minnciuna vizavi de propia persoana adica: daca vreau si-mi doresc sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3460 din 3731
«   1 ... 3457   3458   3459   3460   3461   3462   3463 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare