Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Nu pot s-o fac

din 6 mar 2004 00:35 de ursulake1

[din cate am citit yo si cred ca stiu sa citesc destul de bine .....se zice ca trebuie sa folosesti doar lubrifianti pe baza de apa...daca folosesti alte lotiuni si creme s-ar putea ca acestea sa deterioreze prezervativul si sa te bagi intr-o ...

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

din 5 mar 2004 23:54 de danuta2409

pai, nu, n-are... s-a.. dus... da' ce-si zice el? 'de ce nu m-as mai distra putintel?' si ele... cu turma... 'pai daca-mi cere, eu, care-l iubesc, nu tre' sa fac orice ca sa-l fac pe El fericit?'.... cum spuneam, lavinia, spirit de turma... :)

Re: Re: Sex in 3

din 5 mar 2004 23:50 de danuta2409

yeap... inseamna ca nu mai gaseste 'ceva'-ul la tine... si cauta... variatiuni pe tema... da' parca nici la tine n-ar renunta de tot... posesivitate?

Re: De ce m-ai parasit?...

din 5 mar 2004 23:45 de danuta2409

e vorba de lasitate, cred eu... si se manifesta in doua feluri... fie prin violenta (verbala, de obicei, dar se poate si fizica...), conform teoriei "atacu-i cea mai buna aparare", fie prin mutenie... asta, a doua, este specifica barbatilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La multi ani ,Lavi

din 5 mar 2004 23:34 de Q

Cat ii de simpatica maica-ta?:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La multi ani ,Lavinia

din 5 mar 2004 23:17 de Infector

Sa zicem ca te referi la mine.... Nu-s mic, nu-s pistruiat ,daca parinti de proasta calitate inseamna oameni de afaceri simpatici si cu principii inseamna ca eu am parinti de proasta calitate....si nu te obliga nimeni sa citesti ce scriu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica?

din 5 mar 2004 22:58 de Infector

Fratie daca aveam vagin si stiam cum se simte una curbata iti spuneam cu cea mai mare placere dar n-am! Dupa mintea mea zic asa: depinde cat de curbata e si depinde si de vaginul prietenei tale toata problema asta ... si nu poti spune ca "e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbati

din 5 mar 2004 22:54 de copilita

sa-ti dau un exemplu de un banal compromis... el, ea, se asheaza dupa o zi plina, in fata televizorului... el vrea meci, e cine shtie ce finala importanta. Ea vrea telenovela... e inca un episod banal, pe care insa ea vrea sa-l vada. Insa ...

Re: Femeie de moravuri uosare sau nu?

din 5 mar 2004 22:12 de copilita

1. Tarfa nu te poti considera in absolut nici un caz...tarfa inseamna total altceva. 2. Trebuie sa discutati impreuna, shi trebuie sa luati o decizie. E ori, ori. Daca vrea sa treaca peste asta, shi e decis sa continuati ce aveti, va avea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de a

din 5 mar 2004 22:07 de Infector

SA INCHIDA CINEVA DRAQLUI SUBIECTUL ASTA CA DEJA MA CRIZEZ!!!! AJUNGE CU VIRGINA ASTA SI CU TOTI COCOSEII CARE S-AU INVARTIT P'AICI! THE END .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica?

din 5 mar 2004 22:04 de Infector

Eu sunt Infector... dacas scrie Infector si nu e inregistrat e decat un "pretender".Mare am ajuns mah daca ma imita lumea :) Monkeys!!!!

Re: Re: Re: Re: oare e mica?

din 5 mar 2004 21:35 de Infector

Bah nu ca ma laud da aici chiar n-am probleme ... e destul de buna pentru a satisface o fata.Cat despre chestia aia ... am auzit ca Marilin Manson (nush daca asa e scris corect numele) si-a rupt doua coaste sa si-o suga. Sper sa arda in ...

Re: Re: Re: oare e mica?

din 5 mar 2004 21:30 de Crow

A ta cat are infector?:D La -60 kg si cocosat toata ziua pe tastatura aia...! Sa nu-mi spui..., ca ai ajuns sa te satisfaci oral,singur!:D

Re: tot despre dimensiuni

din 5 mar 2004 21:30 de Infector

Dupa ce ca e mica-i mai pui si bile.E cum ti-ai pune jante de 18 toli la un Tico :lol: Dupa ce ca e ea asa cum e o mai pedepsesti si tu

Re: Re: oare e mica?

din 5 mar 2004 21:28 de Infector

Bah ze sa-ti zic, depinde de prietena ta ... impotent nu esti ...poate ti-o mai creste nush ce sa zic.... intreaba si tu fetele astea daca le-ar conveni asa ceva.

tot despre dimensiuni

din 5 mar 2004 21:27 de anonim

ce parere aveti.. daca imi pun bile in penis compenseaza faptu ca e mica?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 68:)))

din 5 mar 2004 21:19 de Crow

Esti un pic prea bout,pentru mishto-uri,chiar si ieftine fiind! :D:D Se pare ca am intuit destul de bine!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 68:)))

din 5 mar 2004 20:22 de Infector

68?Nu stiu cum e ...dar se poate afla nu?...no problem! Cat despre licitatie ...n-am auzit nimik...dar... ma licitez eu domnisoarelor simpatice (si nu numai domnisoarelor):) (sub 60 de kg ca-s cam slabutz si sa nu ma aleg cu fracturi ceva :p ) ...

Re: Am doar 13cm .

din 5 mar 2004 20:09 de Quote

Asteapta sa mai cresti!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 68:)))

din 5 mar 2004 19:28 de Crow

Habar n-am de licitatie!Da' ia vezi tu si zii si mie daca gasesti ceva..!:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!