Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex in 3 din 4 mar 2004 14:04 de pennelope
Sunt in aceeasi situatie. de ce barbatii se gandesc la sex in 3? Ce sa fac? Cine a avut o astfel de experienta?
ce aiurea ma simt de cand mi-a propus. Si suntem impreuna de peste 10 ani.
HELP!!!!
Re: Re: Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si din 4 mar 2004 12:49 de lavinia
Te inseli!
Lucrurile sunt complicate, pentru ca noi le complicam!
Dar sa iubesti e totul! Sa iubesti cu tot sufletul si sa te implici cu tot sufletul!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudat sau ciudati din 4 mar 2004 10:16 de rul3r
Stai ma lejer ca arata super fain la un baiat si la fete le place... se pare ca noi am intalnito pe aia care e exceptzia..Noapte buna:love:
Re: Re: Re: Re: Re: ciudat sau ciudati din 4 mar 2004 10:13 de Infector
Adica ma faci nebun? :/
oky....daca asta crezi tu......mai bine ca mine decat un taran care-si planteaza flori sub unghiutze
Si daca e vb de pasarici si de capul meu...prefer sa fie cat mai aproape de guritza (sa mai reduc din efort) :p
Re: cicaleala=plictiseala din 4 mar 2004 10:06 de lavinia
Aloooo, sefu!
Fetelor le place sa te plictiseasca, nu le plac!
Daca nu-ti place sa vorbesti cu ele de rujuri, vorbeste draga cu mine, de carburatoare si injectoare!:x:x:x
Re: Re: ciudat sau ciudati din 4 mar 2004 09:41 de lavinia
E frumos, elegant si sexi sa te ingrijesti! Dar sa-ti faci unghiile cu lac.....:o:o:o..... brrrrr! Mi s-ar increti pielea!
Sper ca faceti mishto!:wacko::wacko:
Chiar am vazut o emisiune despre un salon de infrumusetare masculin din bucuresti! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2004 09:27 de rul3r
Daca nu se darama pana atuncea...:D:D:D
Re: Re: elly din 4 mar 2004 09:15 de lavinia
Levi, m-ai omorat!:lol:
Tu asa ti-ai format draga increderea in tine? Te-ai uitat in oglinda si ai zis de 100: Sunt cel mai tare, sunt cel mai tare! Pana ai ajuns sa crezi si tu, nu?
Eu cred ca ar trebui sa fim constienti de propriile minusuri ...
Re: Re: Re: elly din 4 mar 2004 07:50 de Infector
Mare smecher esti tu mah...manca-mi-ai daca tot te-ai oferit :p
PS: Manca-ti-as spun tiganii si Bucurestiul nu-i o adunatura de tigani.
Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 4 mar 2004 02:47 de valy2jan
1. Nu m-amm adresat tie: nu manca c... in locul altuia.
2. Faptul ca nu iti pasa de parerea mea dovedeste cat de mic ti-e creierasul: nu mai incape nimic in el inafara parerilor tale care pot fi si gresite. Stii ca aceasta e o boala psihica? A mai ...
Re: elly din 4 mar 2004 01:53 de levi82
Asculta sfatul unui baiat. Eram si eu o data ca tine, si ma gandeam ca am penisul prea mic si nu le va place la fete. De cand mi-am inceput viata sexuala mi-a disparut complet acest complex pentru ca mi-am dat singur seama ca nu era fondat.
Deci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbati din 4 mar 2004 01:38 de levi82
Ai perfecta dreptate. Eu consider ca minciuna este necesara pana la o anumita limita, adica pana la limita in care daca se afla ca ai mintit sa nu fie atat de grav sa nu mai poata persoana respectiva sa mai aibe incredere in tine. obisnuiesc sa ...
Re: Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!!!!! din 4 mar 2004 01:37 de scorpio
Draga Paula(apropo,n-am vazut daca te-ai prins de ce iti zic asa) nu credeam ca o sa vina ziua asta...dar...bancul de mai sus ii beton,fata mea!Chiar mi-o venit sa râd!Faci si tu o chestie reusita si atunci te ataca toti... Nu-i frumos din ...
another 5 min of my life wasted:( din 4 mar 2004 01:25 de inuendo
Hmmm, hai ca intru in joc, dar doar odata, fiind ultima oara cand rspund la provocari, urasc sa particip la umplerea forumului de .....chestii de genul asta:
1) Nu
2) Legatura pe care ai fi observat-o daca ai fi citit ce am scris cu atentie( ceea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2004 01:02 de levi82
Am zis ca nu aveam chef sa-i fac, dar am uitat sa specific ca-i faceam si asa daca ea dorea. E adevarat ce spui ca nu face nimeni favoruri, inca nu s-a intamplat decat o singura data sa ma lase pe mine nesatisfacut, si asta a fost pentru ca i-a ...
PONTURI !!!!!!! din 4 mar 2004 01:00 de stefania
Limba nu e glont... nu o trimiteti la tinta.. incepeti finut cu sarutari delicate pe o suprafata cat mai mare de jur imprejur... Prima "tinta" este lubrifierea si relaxarea muschilor ei, deci usor, lent (vedeti sa nu adormiti)... iar ...
Re: Re: Re: oare mai creste? din 4 mar 2004 00:25 de valy2jan
Tradu!
Re: Re: Re: Nu va enerveaza?... din 4 mar 2004 00:18 de valy2jan
Eu ma refeream la femei, nu la fete, care raman fete.
Eu sunt adeptul folosirii cuvintelor neaose romanesti. Ma intreb: daca spun in loc de p..., penis nu inseamna acelasi lucru? Iar noi nu ne gandim la acelasi lucru?
Multumesc pentru modul ...
Esti normala... stai calma... din 4 mar 2004 00:01 de stefania
Da... se poate face ceva... Nu stiu daca la noi se fac chestii de astea dar in afara se fac operatii estetice pentru "pasarici"... Am innebunit cand am vazut intr-o revista din State reclame la asemenea operatii...
"Problema" ...
Re: Nu va enerveaza?... din 3 mar 2004 23:47 de valy2jan
Cred ca are dreptate Nox cand spune ca ii trebuie mai multe p... Acestea sunt bolnave.
Nu cred ca e normal sa aiba doi prieteni, doar in unele cazuri: primul prieten are putine calitati pe care ea le doreste, dar nici nu vrea sa-l paraseasca; are ...
Pagina 3466 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
86 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |