Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: un baiat sau 2 fete?!

din 2 mar 2004 21:29 de Infector

Sau fa un compromis....imbraca-l in femeie!!!!

Re: un baiat sau 2 fete?!

din 2 mar 2004 21:03 de Pisoias

hmmmmmm exista posibilitatea ca tu sa ne spui orice s-a intamplat in seara aia in cel mai mic detaliu....? :love: Pisoias curios

Re: doua prezervative!!!!!!!!!!!!!!!!

din 2 mar 2004 20:59 de georgiana

nu este adevarat pt. ca se pot rupe unul de celalalt...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Infector

din 2 mar 2004 20:37 de rul3r

Stai lejera draga... si mie imi place de el...dar exista si mesaje personale pe site... poate vo puneati de o intalnire sau poate numai vo puneati...:D . Numa bine:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Infector

din 2 mar 2004 20:33 de bebelusa

gresesti!!!!eu nu v-am pus sa intratzi ca sa il laudatzi,nici macar sa vedetzi ce am scris...pur si simplu vroiam sa stie parerea mea....atata tot...daca nu itzi convine,nici nu trebuie sa intrii...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 2 mar 2004 20:29 de Infector

Am gresit aici.... am apasat aiurea...DAMN!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 2 mar 2004 20:27 de Infector

Someone esti fata sau baiat sa stiu daca stau cu tine pe banca ...daca esti baiat muta-ti gandul!!!!!!! :lol: Asaaaa.... deci....prietene spune-i adevarul mai omule de la cap la coada ca asta e tatal lor, asa cu minciunele nu o duci mult si ...

Re: Re: Re: De ce mint femeile ?

din 2 mar 2004 20:18 de Infector

Ilumineaza-ma!Cum scapi tu de un obsedat de sex cu ajutorul minciunilor?Sa zicem ca eu sunt obsedatul si vin la tine si iti zic "Mama ce beton arati, sa moara ce-am pe casa daca nu o comit cu tine in seara asta!" Ce faci? Ma minti ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Infector

din 2 mar 2004 20:13 de Wizard20

DA man ..ii nasol sa fii shi naspha si prost :D:D:D(glumeam) ! Esti tare la faza asta !

Re: Re: oare mai creste?

din 2 mar 2004 20:11 de Infector

Auzi fratica....scoate-o pe Manuela in orash ca face minuni! :lol::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: pt Infector

din 2 mar 2004 20:07 de Infector

Interesant punct de vedere....pai atunci daca mie mi-a zis ca-s urat inseamna ca "mi-a ascuns adevarul" :p Nu pe bune, nu m-am oparit ca m-a facut naspa ca asta sunt,recunosc ............ dar nu sa ma faca prost!!!;)

Re: Re: Re: Re: pt Infector

din 2 mar 2004 19:51 de Wizard20

Aaa ...da fata care nu minte ...ascunde adevarul ...:lol::lol:imi aduc aminte ....yo in locul tau ..la cata minte are saraca ...nici nu ma chinuiam sa o bag in seama mai ales ca afirmatiile alea au venit din partea ei ....daca era altcineva ..mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o alta problema

din 2 mar 2004 19:49 de georgiana

cat despre penetrare (am avut aceeasi problema), alege o pozitie avantajoasa, nu neaparat cea clasica. apoi poti sa te uiti la himen, sa vezi ce gaura trebuie largita. si ai doua variante: sau sa o pentrezi usor si sa va chinuiti asa, sau sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Heeelp!!!!!

din 2 mar 2004 19:47 de Fredy

Inainte nu ma interesa daca gemea, tzipa, sau nu zicea nimic...eu imi vedeam de treaba! Chiar eram mandru de asta! Cred ca tot ce ramane de facut este sa nu mai iau pastilele alea...sa vad ce se intampla!

Re: doua prezervative!!!!!!!!!!!!!!!!

din 2 mar 2004 19:45 de Wizard20

Hmmm ...nu poti sa fi niciodata prea sigura ...dar sa stii ca si un singur prezervativ(daca este de calitate) cred ca este deajuns ! In plus daca esti sigura ca prietenul tau nu are nici o boala si tu esti ok ..de ce nu iei niste pastile ...

Re: oare mai creste?

din 2 mar 2004 19:34 de Wizard20

Man ...chestia asta cu crescutul difera de la baiat la baiat ! Poate sa iti mai creasca, sa ramana lafel ...dar daca itzi faci la..a prea mult sigur iti creste :D:D:D !

Re: Re: Re: Re: pt Infector

din 2 mar 2004 19:27 de Wizard20

Da ...am obervat ca in unele mesaje s-au facut niste afirmatii cam naspa la adresa lui ...! Pacat ca sunt asemenea persoane pe forum dar pe de alta parte daca am avea toti aceeasi parere nici bine nu ar fi !

Re: Re: Re: pt Infector

din 2 mar 2004 19:22 de bebelusa

Pai daca citesti unele subiecte o sa vezi ca mai sunt unii care mereu se iau de el fara motiv...

Re: Re: Re: Re: Heeelp!!!!!

din 2 mar 2004 19:11 de inuendo

mai, daca se mai intampla, fa o pauza de 15 min fumeaza o tigare, relax, si ia-o de la capat, sigur iese mai bine :D. E posibil sa fie de vina si motivul ca ti-a placut f.f. mult, eu mai patesc, daca tipa geme prea tare, ii cer clar sa taca, sau sa ...

Re: Re: Re: Heeelp!!!!!

din 2 mar 2004 19:06 de Wizard20

Hmmmm...interesanta chestie....ce pot sa i-ti zic este ..sa incerci sa nu mai iei vreo doua trei zile pastilele alea si sa vezi ce se mai intampla ...macar asa o sa iti dai seama daca sunt pastilele de vina sau tu ....!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3469 din 3731
«   1 ... 3466   3467   3468   3469   3470   3471   3472 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare