Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fiecare cu problema lui.....

din 2 mar 2004 07:23 de Infector

Frate bine draq ca nu i-a recomandat sa dea cu Cocolino sau Vanish .... Bucatar mic ce esti ...ce reteta ai facut "Pasarica cu lamaie" ...da ce ma e prea grasa si tre ceva acrisor sa mearga sa nu ni se aplece .... lol .... Tare frate ...

Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 2 mar 2004 07:20 de Infector

Frate sa mor yo, dupa ce ca erai in rahat pana la buze ai mai facut si valuri.Din asta chiar ca nush cum sa iesi.....cea mai buna cale?Adevarul....adica ori la bal ori la spital.Minciunele peste minciunele si situatia se duce la garla, hai frate ...

Re: Re: par pubian???

din 2 mar 2004 07:09 de Infector

Lol!Poate te-necai frate :lol:;)

Re: par pubian???

din 2 mar 2004 05:56 de levi82

Depinde de relatie: -daca e doar sex normal nu ma deranjeaza daca exista par, dar sa fie aranjat, sa nu se intinda de la buric pana pe coapse, ca am mai vazut si de astea si mi s-a taiat pofta. -daca e vorba si de sex oral pasarica cheala este ...

Re: oare mai creste?

din 2 mar 2004 03:18 de valy2jan

Iti mai creste sigur. Atata timp cat cresti in inaltime, iti creste si p... De ce ceilalti utilizatori ai forumului ii certati pe copii, daca vor sa stie?

Re: Da' cat sa mai rezist???

din 2 mar 2004 03:13 de valy2jan

Am impresia ca ai inceput sa umbli de nebuna, dar nu dupa baieti. Altfel cum sa-ti categorisesc teoria "evolutionista" despre sex? De ce mananci, ca iar o sa-ti fie foame? Sau ti se strica dintii si trebuie sa umbli de nebuna la dentist. ...

Re: oare mai creste?

din 2 mar 2004 02:44 de valy2jan

Cine, frate? P... lui Hector?

Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

din 2 mar 2004 02:41 de valy2jan

Iti dau dreptate. Cand nu aveam partenera, aveam si eu dorinta sa fac sex. Am apelat la femei ce-mi puteau oferii acest lucru prin natura activitatii: erau prostituate de o noapte. De cand am partenera simt ca e mult mai placut sexul: pe langa ...

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 2 mar 2004 02:32 de levi82

:( Azi am facut o greseala imensa de care nu stiu cum sa ma scap: Am vrut sa nu ma intalnesc cu ea o prioada ca sa-mi treaca un pic, dar fiind 1 martie nu am anut scapare. I-am cumparat un cadou, niste flori, si am venit cu ea acasa la mine. ...

Re: Fiecare cu problema lui.....

din 2 mar 2004 02:25 de valy2jan

Eu zic sa-ti aplici mai intai tu pe pasarica ta, doar odata, zeama de lamaie si sa ne spui cum te simti, apoi sunt de acord sa dai un asemenea sfat. Pielea penisului este foarte sensibila si se irita imediat daca aplici zeama de lamaie. Nu mai ...

Re: Re: De ce mint femeile ?

din 2 mar 2004 01:18 de levi82

Eu nu cred ca daca spun asemenea chestii fetei pe care o plac este o minciuna. Este doar modul de a o face sa inteleaga ca este mai speciala decat restul. Asta nu poate fi minciuna decat daca la urma se dovedeste sa fi gresit, si respectiva ...

Re: Diamant pe dinte...

din 2 mar 2004 01:14 de valy2jan

Eu as prefera sa nu aiba nici dinti cand imi face sex oral. Nu am inteles cum eera sexi la sex oral. Cum o vedeai? Ori ai p... mai mare de 50 de cm, ori iti facea sex oral de la distanta. Numai asa puteai sa-i vezi caninul cu diamant.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tandre

din 2 mar 2004 01:09 de Najpaptk

lol posibil

din 1 mar 2004 23:48 de Wizard20

Man poate vrea sa dea o spargere si nu are cu ce sa taie termopanul :D:D:D! Auzi diamant pe dinti ... :D:D:D Looolll !

Re: Re: De ce mint femeile ?

din 1 mar 2004 23:33 de Wizard20

Si inca odata trebuie sa spun NU GENERALIZATI nu toti barbatii sunt lafel. Sa stii draguto ca fiecare persoana are frumusetea ei (fie fizica fie sufleteasca) dar nu oricine o vede ! Asa ca daca prietenul tau tia spus ca esti frumoasa de n ori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor... ras

din 1 mar 2004 23:22 de rul3r

Si daca ei ia dat 0 atunci ce te faci ma baiate...:D

Re: Re: Re: Re: /! Pentru cei de pe forum /!

din 1 mar 2004 23:15 de Wizard20

Te rog sa ma corectezi daca am inteles gresit partea cu "prea sontana si prea SUPERFICIALA" dar unii oameni de pe forum au nevoie de niste pareri serioase nu SUPERFICIALE ..asa ca macar incearca ...sa te faci bine inteleasa sa nu lasi loc ...

din 1 mar 2004 23:04 de Infector

Ca sa-ti zic totul pe fatza ajutat de limbajul meu trivial de cartier faza e cam asa : Astea-s basini frate! Basini de la fraieri sa-si exprime harfele. Mare scula sa-si bage diamnate pe dinti si slbz....au schimbat taranii branza de pe dinti cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor... raspundeti.

din 1 mar 2004 23:02 de copilita

...nu shtiu de ce, da' ma 'indoi' ca ma urashte lumea(altii cu boli patologice, care urasc la intamplare, fara motiv)... nu prea dau motive de ura... cat despre complexat, shi mica, shi mare, etc, ti-am zis pe baza caror afirmatii ale tale am ...

Re: par pubian???

din 1 mar 2004 22:55 de Infector

Eu zic parerea mea : sa nu fie rasa de tot ca seamana a copil in pasarica goala la mare dar nici ca pe vremea lu ceasca .... o dungutza ceva si scurt , o inimioara...chestii misto.Adica nici bebe nici taranime .....parerea mea.Si faza asta se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3471 din 3731
«   1 ... 3468   3469   3470   3471   3472   3473   3474 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare