Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenjeria mea, lenj din 1 mar 2004 15:27 de femeie
lenjeria?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenjeria mea, lenjeria din 1 mar 2004 15:16 de Infector
Vreau sa stiu daca o simti ...
Re: Da' cat sa mai rezist??? din 1 mar 2004 15:01 de Infector
Se pare ca .....Ai nevoie de cartea mea de vizita.
Re: : Lenjeria mea, lenjeria ta, lenjeri din 1 mar 2004 14:50 de Infector
'daca ai sti tu ca n-am nimic pe sub...' pe sub scalp :p
:blink::D
Re: Re: Re: Fiecare cu problema lui..... din 1 mar 2004 14:48 de Infector
Mdea si daca e tinuta mult la intuneric se depigmenteaza (se albeste) .... da e vorba de multi multi ani :blink::lol:
Re: : Lenjeria mea, lenjeria ta, lenjeri din 1 mar 2004 14:44 de virgina
ai grija sa nu bata mai atre vintu' si sa te dezvigineze...:lol::D:lo
l::D
i know.........
Re: Re: Re: : Lenjeria mea, lenjeria ta, lenjeri din 1 mar 2004 14:43 de Infector
Ce aluzie discreta ... cu cata dibacie folosesti tu cuvintele ... :blink: Nu poate, cu siguranta esti de la tara :lol: , si nu ne intalnim in fiecare zi deoarece eu sunt baiat de betoane iar "tara" mea e undeva in Pipera si cei ca tine ...
Re: Re: Fiecare cu problema lui..... din 1 mar 2004 14:35 de virginia
sa raspund si eu , pe bune...
pielea se poate albi daca se aplica de mai multe ori zeama de lamaie.
acum tu decizi.
Re: De ce mint femeile ? din 1 mar 2004 14:05 de nenea ovidiu
Hmm nasol fetelor oare de ce mintziti intr-una? hehe las ca nu e rusine sa mintiti cat timp noi o facem si daca tot mintziti da'o draqului de treaba faceti-o cu cap ca nu suntem prosti sa credem toate aberatiile pe care le visati noaptea si apoi a ...
Re: Re: : sex anal-cancer din 1 mar 2004 13:52 de virginia
:blink:
pai de unde stiute de mine?? in medicina cam tot ce stii e citit din carti.
Altfel ar trebui sa experimentezi.
Experimentele pe oameni in care subiectii sunt supusi unui factor de risc sunt interzise de lege, codul moral,...
as putea sa ...
Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 1 mar 2004 13:52 de Infector
Incredibil.... virginica ma aproba ... atunci inseamna ca am scris aiurea :lol:
Re: : Lenjeria mea, lenjeria ta, lenjeri din 1 mar 2004 13:50 de Infector
Auzi?Esti de la tara?Esti de la tara nu?
Re: : sex anal-cancer din 1 mar 2004 13:47 de Infector
...si nu m-am simtit umilit deoarece e logic sa nu ma pricep la lucruri ce nu tin de domeniul meu...plus ca daca macar ar fi fost lucruri stiute de tine nu citite din carti.....si cu asta mi-am incheiat pledoaria :)
: Lenjeria mea, lenjeria ta, lenjeri din 1 mar 2004 13:47 de virginia
io prefer boxerii, largi, mulati, oricum, dar numai chiloti d-ailalti,decoltati sa nu fie.
vara nu port chiloti, daca ma imbrac in rochie sau fusta. E super cand mai adie cate-un vanticel.
sau cand ma intalnesc cu cate-un 'amic' caruia ii licaresc ...
Re: : sex anal-cancer din 1 mar 2004 13:43 de Infector
Eu ma ocup cu mass-media (radio - tv - institutii de presa - comunicare PR) nu cred ca are legatura cu sexul...dar daca vrei iti fac legatura cu sexul meu.O secunda ......"Abonata la sex nu se afla in aria de acoperire a p*** mele" ...
Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 1 mar 2004 13:40 de virginia
sunt si eu foarte de acord cu ceea ce a scris infector.
daca i-ar sta mintea la altul, fii sigur ca nu te-ar fi implorat sa faceti dragoste.
SA ne spui si noua ce s-a mai intamplat.
Si nu te mai lua dupa 'muste' (sfat)
: sex anal-cancer din 1 mar 2004 13:25 de virginia
:, hehe,... la lucrarea de diploma e vorba de cancerul ovarian...
in care e implicat praful de talc cu care erau pudrate prezervativele inainte...
scuze ca te-ai simtit umilit, dar are legatura cu sexul tot ce am postat.
daca in 'domeniul tau de ...
Da' cat sa mai rezist??? din 1 mar 2004 13:20 de virginia
io am rezistat 25 ani jumate...:blink:
si am inceput si eu sa visez 'd-alea', asa cum imi inchipui eu...
ma ingrozeste faptul ca daca 'o fac', prind gustul, si daca ma despart de 'dl.' in cauza, eu cu cine o mai 'fac'??? o sa umblu dupa baietei ca ...
Re: Re: Re: sex anal-cancer din 1 mar 2004 13:16 de Infector
Frate ai citit si tu ceva si acum ne stresezi cu subiectu' ...nu te mai da mare ca asa....ce-ar fi sa inceapa fiecare sa faca romane despre subiecte din domeniul lor de activitate.Fa un studiu separat daca esti asa pasionata si pastreaza-l pentru ...
Re: Re: sex anal-cancer din 1 mar 2004 13:08 de virginia
in acelasi fel se poate vorbi si despre relatia intre numarul de parteneri sexuali si cancerul de col uterin.Cu cat mai multi, cu atat creste riscul, una pentru ca ar fi traumatisme mai multe, alta, si cea mai importanta, pentru ca ar fi o expunere ...
Pagina 3473 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |