Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: oare mai creste? din 1 mar 2004 22:51 de Infector
Ce cacao de replica ... viata e cum e viata si e cum si-o face fiecare
Re: oare mai creste? din 1 mar 2004 22:49 de Infector
fratie nush ce sa-ti zic deoarece nu-s tipul care sta cu centimetrul in mana.... eu acum am 20 si pe la 16 o aveam mai mica deci stai calm ca mai creste (binenteles iti vb numai de masuratori ochiometrice) Si 14 cm se inscrie in media normala ...
Re: oare mai creste? din 1 mar 2004 22:12 de nox
oi mai intrebati mult despre marimea pulii??
sa stii daca ea numai creste in lungime o sa creasca in grosime!:wacko:
oare mai creste? din 1 mar 2004 22:09 de luci16
am 14 cm in erectie si de curand am implinit 16 ani oare mai creste penisul interb in special baieti?
daca a avut cine asa ceva problema
il rog sa imi raspunda
oare mai creste? din 1 mar 2004 22:05 de luci16
Re: Da' cat sa mai rezist??? din 1 mar 2004 21:44 de alex
eu stiu pe una ,care cica a rezistat doi ani fara p--- si pe urma s-a apucat de sporturi extreme!:D:D:D:D:D
Ce rezistenta ,domne'!Si ce vointa!:D:D:D
Re: Re: De ce mint femeile ? din 1 mar 2004 21:33 de ruler
Lupta dintre doua specii!De obicei,voi femeile iesiti cele mai futu-te!Deci sunteti specia mai slaba!Si totusi supravietuiti,datorita milei noastre!:D:D:D
Re: De ce mint femeile ? din 1 mar 2004 20:55 de stefania
:p Incearca sa faci un sondaj... cum se agata femeile ? Daca voi ajungeti la ele de cele mai multe ori minitindu-le (toate sunt cele mai frumoase, destepte, speciale, deosebite, dragute, finute... in seara aia )... cum vrei sa traiasca ele in ...
Re: Re: Re: un baiat sau 2 fete?! din 1 mar 2004 20:46 de stefania
Daca ele s-au descurcat mai bine decat prietenul tau... wow... gandeste-te 5 minute si raspunde la intrebarea "Imi plac barbatii ?"...
Daca raspunzi "da", ramai cu el si ajuta-l sa te satisfaca mai bine... nu e vina lui ca ...
Re: Diamant pe dinte... din 1 mar 2004 20:34 de stefania
Asta e la alegera fiecareia... nu sunt adepta piercingu-lui si nici a diamantelor pe dinti... daca as sti ca ma ajuta cu adevarat la ceva, okay... dar asa... mai bine o dantura faina si fara nimic... ca la sex oral merge si fara diamant...
...
Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 1 mar 2004 20:29 de stefania
Dupa cuma s-a mai spus... da, fetelor le place sexul... si unele chiar recunosc asta... dar poti sa faci sex nebun si nonstop cu prietenul la care tii si cu care te poti duce si in discoteca si dansa pana dimineata... Daca nu mi-am pus-o cu unul ...
Re: Diamant pe dinte... din 1 mar 2004 20:17 de rul3r
Cu scopul de a acopei cariile? Maybe? :D
Diamant pe dinte... din 1 mar 2004 20:08 de Jungle
Ce parere aveti de diamantele aplicate pe dinti?Sunt sexi?
De exemplu,eu am avut o iubita,cu un diamant lipit pe un canin!Cel mai mishto si mai sexi era in timpul sexului oral?Cred ca de-asta si-l si pusese..!Avea o manie fata asta,pentru sexul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenjeria mea, lenj din 1 mar 2004 19:38 de Infector
Bai asta e postul meu asa ca daca vreti sa va certati certati-va pe alte posturi ...aici e vorba de lengerie da?Lenjeria mea aia neagra si mulata si lenjeria baietilor si preferintele fetelor in materie de lengerie masculina oky? :blink:;):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenjeria mea, lenjeria din 1 mar 2004 17:46 de Wizard20
Intradevar este "tare greu" sa gandesti :wacko::wacko: !
Bebeluso draga daca nu ai gasit nici un subiect interesant ...de ce nu ne spui ce tear interesa pe tine ....ca yo unul sunt tare curois !:p:p
Re: un baiat sau 2 fete?! din 1 mar 2004 17:31 de Wizard20
Draguto ...tu esti sigura ca il iubesti pe prietenul tau ? Incearca sa te pui in locul lui si gandestete cum ai reactiona ...! Poate din punctul tau de vedere este ok ....dar daca il iubesti cu adevarat nu te gandii numai la tine(la pacerea care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fete din 1 mar 2004 17:19 de verycool
pot sa iti spun doar atat:ai vreo 20 dar gandesti ca la 70
Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 1 mar 2004 17:16 de verycool
eu am inteles dar sa stii daca ma plictisesc de femeia mea in nici un caz nu dau bani ca sa iau boli de la vagaboante;una e treaba cu sentimentu' alta cu sexu' sportiv
Re: Re: Re: un baiat sau 2 fete?! din 1 mar 2004 16:52 de bebelusa
cred ca totul e o mare minciuna si o inventzie de-a ta...pt ca si eu am un prieten de 2 ani si stiu ca
nu poti sta 2 ani cu cineva daca nu il iubesti...si daca il iubesti nu ai spune niciodata "s-au descurcat mai bine decat el"...ce ...
Re: Minciuna/sunt confuz din 1 mar 2004 16:12 de Wizard20
Man nu mai fii asa de speriat de bombe ...:D:D Deocamdata nu s-a intamplat nimik ...si nici nu cred ca o sa se intample daca prietenul tau nu are nici un interes pentru ea ! In privinta cu gelozia ...si ea face parte din dragoste(asta da dovada ca ...
Pagina 3472 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |