Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa

din 29 feb 2004 14:00 de Wizard20

Intradevar unele fete sunt mincinoase, perverse..etc. :.:. Dar nu trebuie sa generalizam pentru ca asa pot zice si ele si atunci nu ajungem nicaieri ! Parerea mea este ca noi baietii ar trebui sa avem mai multa grija de ele, sa le facem sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tandrete...

din 29 feb 2004 10:08 de Crow

Tandrete nu este o ATITUDINE pe care o ai sau nu o ai,ci este un complex de trairii care iti dau imboldul de a fi minunat de altfel fata de iubita sau iubitul tau!Si crede-ma ca daca Nu ai nativ aceast complex de trairi,el se si poate dobandi cu ...

Re: Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!!!!!

din 29 feb 2004 06:48 de Wizard20

Papusico ...ma distreaza bancul tau ..desi sunt baiat :D:D! Imi pare rau ca esti asa de dezamagita de baieti in general dar sa stii ca nu toti sunt lafel,de asta te asigur! :p:p Sfatul meu este sa te uiti mai atenta imprejur ..si poate "o sa ...

Re: orgasm..am sa-l ating vreodata?

din 29 feb 2004 06:31 de unumicdarau

Chiar daca nu e cea mai buna metoda incearca un paharel de vin sau ceva inainte - te destinde. Cel putin pana o sa ai o relatie stabila e o solutie. Din clipa in care vei avea o rel stabila vorbeste cu el, daca te iubeste o sa reuseasca sa faca ceva.

Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

din 29 feb 2004 06:05 de Wizard20

:blink::blink: Omule nu te supara dar daca vrei sa "agati" ceva dute si tu pe "trotuar" !:D:D:D Eu unul iti recomand sa cauti mai bine o relatie serioasa ....nu numai sa exploatezi ..mai dai si tu ceva sentimente :p:p:p!

Re: Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!!!!!

din 29 feb 2004 05:49 de unumicdarau

Lavina, daca ai chef de glume incearca un site de bancuri. Prostii mai mari decat cele debitate de tine.... mai rar!

Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete

din 29 feb 2004 05:30 de intrecere

Primi 8 cm din vagin sunt cei mai sensibili. 5 e cam putin dar 10 nu !!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei

din 29 feb 2004 05:30 de valy2jan

Nu, nu esti destul de mare. Pe langa capacitatea mintala trebuie si un picut de experienta. Se vede si din modul cum vorbesti despre relatiile dintre soti. Poti iubi doua femei, dar motivele sunt diferite. Ce, daca iti iubesti partenera, nu-ti mai ...

Re: Re: Gelozia / Constiinta

din 29 feb 2004 05:02 de valy2jan

Vreau sa ma refer la afirmatia ca "altii isi inseala prietena fara sa le pese". Acestia o considera un obiect util, dar nu o iubesc. De regula se inseala sotia, dar prietena nu: daca nu o mai iubesti sau nu te mai intelegi cu ea o ...

Re: Re: Despre Cupluri

din 29 feb 2004 04:41 de valy2jan

Ai dreptate. Nu sunt misogin, lucru ce se vede din postarile pe alte pagini, unde am luat apararea femeilor. Dar aici trebuie sa spun ca unele femei o fac pe minorositele: cred ca-si pierd demnitatea daca dau semn barbatului ca sunt doritoare de ...

Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa

din 29 feb 2004 04:29 de valy2jan

Cred ca la noi procentele sunt mai mari, dar la ambele sexe, deoarece suntem in balcani. La englezi au mai ramas cateva urme de noblete.

Re: De ce mint femeile ?

din 29 feb 2004 04:12 de valy2jan

In primul rand, putine sunt persoanele, indiferent de sex, care nu mint. Chiar un preot imi spunea ca daca prin minciuna spusa faci un bine, este un pacat care se iarta automat. Minciuna este o metoda de aparare, care folosita prea mult, ajunge un ...

Re: Cine ar schimba dragostea pe sex si invers...?

din 29 feb 2004 04:01 de valy2jan

Daca as spune ca nici eu nu vreau intrebari idioate, te-ar supara afirmatia, dar nu cer. Dar a afirma ca faci schim intre dragoste si sex, il poti asemui (in sensul larg) cu inlocuirea mirosului mancarii cu mancatul propriu-zis. Poti sa te ...

Re: un baiat sau 2 fete?!

din 29 feb 2004 03:39 de valy2jan

Tu trebuie sa sti in care categorie te incadrezi. Consider ca multe dintre femei, chiar casatorite, trec prin experiente asemanatoare, de cele mai multe ori din curiozitate, alteori pentru a face ceva diferit. Nu inseamna ca o experienta de acest ...

Re: ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 03:24 de valy2jan

Mai frate, dar in cazul asta e egoista complet! Nu stiu daca ai citit ce am postat anterior. Pai sigur ca nu poti ejacula daca intrerupi actul sexual pentru apune prezervativul. Fa sex fara prezervativ (mrtoda calendarului) sau cu de la inceput. ...

Re: Re: Re: Cum e cu gelozia?|dar cu "prima d

din 29 feb 2004 03:08 de valy2jan

Nu te supara, dar daca prin ceea ce face, arata ca vrea, atunci are dreptate. Daca nu, scuza-ma, face parte din categoria femeilor care considera barbatii niste animale.

Re: Re: Re: Re: Cum e cu gelozia?|dar cu "pri

din 29 feb 2004 03:01 de valy2jan

Are dreptate Lavinia. Masculul - in general - este dator sa incerce permanent, sa fie activ, altfel specia din care face parte dispare. E adevarat ca la om apare in plus inteligenta si darul vorbirii, dar in sex parca tot mai placuta este ...

Re: ?

din 29 feb 2004 02:45 de valy2jan

Daca nu sunt dureroase si nu te supara, sunt de-ale pubertatii valuri. Mai lasa-le cateva zile si daca nu-ti trec, consulta medicul. Nu-ti fie rusine. Si penisul este parte componenta a corpului si trebuie tratat cu grija, poate cu mai multa.

Re: Re: ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 02:39 de valy2jan

Lasa-te si tu in voia placerii ca sa termini inaintea ei. Daca iti reproseaza acest lucru spunei ca la fel te simti si tu. Nu te enerva daca nu te lasa sa faci sex pana termini. Spunei ca asa nu se mai poate. De altfel, acest lucru este daunator ...

Re: ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 00:47 de Anonim

Multumesc frumos de sfaturi, se pare ca daca nu vorbesc clar cu ea o sa se ajunga si mai rau.. ea stie ca nu am orgasm dar spune ca efectiv nu se mai poate concentra pentru ca ii e frica .. si faza asta se intampla de ceva vreme .. nu stiu zau .. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3475 din 3731
«   1 ... 3472   3473   3474   3475   3476   3477   3478 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare