Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Gelozia / Constiinta

din 28 feb 2004 16:46 de FireSoul

Nu judeca un om dupa varsta lui. E ca shi cum l-ai judeca dupa haine. Referitor la ce intreaba Dani: 1. Daca ai complexe de inferioritate, incearca sa scapi de ele. Incearca sa iubesti cu toata fiinta ta fara a te gandi la ce primesti in ...

Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa

din 28 feb 2004 16:23 de FireSoul

Sondajele astea sunt de toata kkua. Nu conteaza daca un om e barbat, femeie,roman, tigan, italian etc. Fiecare individ simte in felu' sau shi a imparti sentimente ca fiind tipic feminine(gelozia, de ex) sau tipic masculine(aroganta, alt ex) e o ...

Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa !

din 28 feb 2004 15:43 de Crow

Un sondaj ce incearca sa afle care sunt moravurile in Anglia a dezvaluit ca femeile moderne mint cu usurinta si insala fara sa clipeasca. The National Scruples and Lies Survey a aratat ca 49% din femei mint, 17% din cele cu o relatie de durata si-au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei

din 28 feb 2004 15:29 de Crow

Transormam thread-ul asta intr-un flame stupid si chiar nu are rost!Okie?

Re: Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in a

din 28 feb 2004 15:17 de Dani

Da mai Crow am 17 ani B) faza e ca sunt destul de mare sa inteleg unele chestii adika mai ..eu am pretena daca o insel asta e nu moare nimeni dar una e pretena mea si alta va fi nevasta cu care se presupune sa stau o viatza si a mai si jurat asta ...

Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in a

din 28 feb 2004 14:54 de Crow

Dani,nu te mai avanta in discutii despre lucruri pe care nu le cunosti!Fii sigur ca si acolo la tine in casa se intampla lucruri atat de subtile,incat ti-ar trebui poate doua vieti ca sa le intelegi! Ori,tu esti mult prea tanar pentru a ...

Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in a

din 28 feb 2004 14:42 de Dani

Sa fim seriosi ce drq..adika plm cum drq sa cauti alta ..barbatul cauta alta "gaura" nu alta femeie ..ca amanda prima data o fete si o f**e si apoi se "indragosteste" de ceva nou .. i-o da in cur etc..fantezii ..dar nu inteleg ...

Re: Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 28 feb 2004 13:30 de Dani

Corect. Asa ca fa-o cu un preten pe care il ai de cateva luni bune :P. Si la care sa tii la el ;)

Re: Re: cum poti iubii doua femei in a

din 28 feb 2004 10:35 de Alex

Din pacate/fericire exista si o alta varianta !Nu o mai iubeste pe nici una din ele!Si desi este un barbat foarte curtat si tocmai a intalnit o alta femeie care le depaseste net din start,pe celelalte doua,prefera sa traiasca singur! Eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

din 28 feb 2004 09:24 de Crow

Totusi eu cred ca fara asa zisele minciunele permisive,nu se poate totusi trai,indiferent de compromis!Inofensive,dar foarte rar folosite chiar si din motive de onestitate sau pentru a nu rani in vreun fel persoana iubita!Toate astea sub aspect ...

Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in acela

din 28 feb 2004 03:35 de pustiu'

dar este adevarat chiar si eu traiesc aceasta ipostaza si este adevarat ac iubesc doua femei de odata,in aceeasi intensitate...si pot traii alaturi de amanta chiar si fara sex ,eu o iubesc cu adevarat!Ce parere aveti? Acum mai depinde si de ce ...

Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 28 feb 2004 03:05 de levi82

Perfect de acord. Asa ca sa te invete poate sa te f**a oricine, daca vrei as fi si eu un posibil candidat , dar eu cred ca totusi nu vrei sa ajungi la statutul de tarfa chiar dupa primul act sexual. Eu zic sa-ti cauti un prieten care sa te iubeasca ...

Re: Tandrete...

din 28 feb 2004 02:02 de danuta2409

ok, nemesis... hai sa zicem de tandrete... cred ca tandrete inseamna pt fiecare altceva... ai fi uimit... depinde de perceptia fiecaruia... nu? ceea ce inseamna pt x un gest/cuvant tandru, pt mine poate suna a injuratura... si invers... la fel cum ...

Re: Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta

din 28 feb 2004 01:48 de danuta2409

ma bag si eu in vorba... :lol: :lol: :lol: recunoaste ca te-a enervat asta... hehehe... ai crezut ca ai cu cine vorbi... da' n-ai... just drop it! :lol: :lol: :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbati

din 28 feb 2004 01:16 de danuta2409

ma... iar ma contrazic cu tine... cand faci un compromis, il faci cu buna stiinta, nu te minti deloc... il faci pt ca vrei sa-l faci, pt ca iubesti (sau orice altceva...). Tocmai asta e, daca ti se da sansa sa accepti (sau nu) un compromis, inseamna ...

Re: Re: Prima oara la amandoi

din 28 feb 2004 01:00 de danuta2409

hehehe... daca te cunosteam acu' ceva vreme, nu l-as fi scos pe respectivul pe usa afara si nu ar fi stat toata noaptea in barul hotelului de unul singur... intrebandu-se ce dracu' o fi facut de m-am suparat asa tare (?) :unsure::unsure: frumoasa ...

Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta

din 28 feb 2004 00:26 de Crow

Nu ai simtul posesiei dezvoltat!Ai un imens orgoliu tampit si prostesc!Trebuie sa intelegi ca odata ce s-a terminat ,e bun terminat si nu poti dispune de viata celuilalt in ce mod doreshti! Ca sa nu mai vorbesc de situatia,ca daca cashti ochii ...

Re: Re: Gelozia / Constiinta

din 28 feb 2004 00:18 de Dani

Mersi ptr Sfaturi dar eu sunt mult prea gelos adika ceva de genu : EU am facut-o cu pretena mea ... si adika daca mah despart de ea ,mai bine moare decat sa se f*ta cu altu :) . Am simtul posesie prea dezvoltat :) Vreun Sfat :)

Re: Gelozia / Constiinta

din 28 feb 2004 00:07 de Crow

1.Fii constient de calitatile tale si daca ea nu e in stare sa le perceapa,crede-ma ca nu e nici o paguba!Constientizand aceste calitati pe care poate le posezi,dar.. doar asa,vei scapa de gelozie! 2.Fii mandru de asta si nu cauta sa copiezi ...

Re: sunt virgina: s.o fac sau nu?

din 28 feb 2004 00:02 de Dani

Fato esti proata?. Sau esti tampita ?? Vrei sa ajungi curva liceului ??? Iti place sa o faci cu unu doar sa te invete pai vino la mine orice aurolac te invata ca toti se dau mari "experti " Asa ca sfatu meu : Esti o proasta daca o faci ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3477 din 3731
«   1 ... 3474   3475   3476   3477   3478   3479   3480 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare