Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 16:46 de FireSoul
Nu judeca un om dupa varsta lui. E ca shi cum l-ai judeca dupa haine.
Referitor la ce intreaba Dani:
1. Daca ai complexe de inferioritate, incearca sa scapi de ele. Incearca sa iubesti cu toata fiinta ta fara a te gandi la ce primesti in ...
Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa din 28 feb 2004 16:23 de FireSoul
Sondajele astea sunt de toata kkua. Nu conteaza daca un om e barbat, femeie,roman, tigan, italian etc. Fiecare individ simte in felu' sau shi a imparti sentimente ca fiind tipic feminine(gelozia, de ex) sau tipic masculine(aroganta, alt ex) e o ...
Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa ! din 28 feb 2004 15:43 de Crow
Un sondaj ce incearca sa afle care sunt moravurile in Anglia a dezvaluit ca femeile moderne mint cu usurinta si insala fara sa clipeasca. The National Scruples and Lies Survey a aratat ca 49% din femei mint, 17% din cele cu o relatie de durata si-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei din 28 feb 2004 15:29 de Crow
Transormam thread-ul asta intr-un flame stupid si chiar nu are rost!Okie?
Re: Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in a din 28 feb 2004 15:17 de Dani
Da mai Crow am 17 ani B)
faza e ca sunt destul de mare sa inteleg unele chestii adika mai ..eu am pretena daca o insel asta e nu moare nimeni dar una e pretena mea si alta va fi nevasta cu care se presupune sa stau o viatza si a mai si jurat asta ...
Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in a din 28 feb 2004 14:54 de Crow
Dani,nu te mai avanta in discutii despre lucruri pe care nu le cunosti!Fii sigur ca si acolo la tine in casa se intampla lucruri atat de subtile,incat ti-ar trebui poate doua vieti ca sa le intelegi!
Ori,tu esti mult prea tanar pentru a ...
Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in a din 28 feb 2004 14:42 de Dani
Sa fim seriosi ce drq..adika plm cum drq sa cauti alta ..barbatul cauta alta "gaura" nu alta femeie ..ca amanda prima data o fete si o f**e si apoi se "indragosteste" de ceva nou .. i-o da in cur etc..fantezii ..dar nu inteleg ...
Re: Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu? din 28 feb 2004 13:30 de Dani
Corect. Asa ca fa-o cu un preten pe care il ai de cateva luni bune :P.
Si la care sa tii la el ;)
Re: Re: cum poti iubii doua femei in a din 28 feb 2004 10:35 de Alex
Din pacate/fericire exista si o alta varianta !Nu o mai iubeste pe nici una din ele!Si desi este un barbat foarte curtat si tocmai a intalnit o alta femeie care le depaseste net din start,pe celelalte doua,prefera sa traiasca singur!
Eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii??? din 28 feb 2004 09:24 de Crow
Totusi eu cred ca fara asa zisele minciunele permisive,nu se poate totusi trai,indiferent de compromis!Inofensive,dar foarte rar folosite chiar si din motive de onestitate sau pentru a nu rani in vreun fel persoana iubita!Toate astea sub aspect ...
Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in acela din 28 feb 2004 03:35 de pustiu'
dar este adevarat chiar si eu traiesc aceasta ipostaza si este adevarat ac iubesc doua femei de odata,in aceeasi intensitate...si pot traii alaturi de amanta chiar si fara sex ,eu o iubesc cu adevarat!Ce parere aveti?
Acum mai depinde si de ce ...
Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu? din 28 feb 2004 03:05 de levi82
Perfect de acord. Asa ca sa te invete poate sa te f**a oricine, daca vrei as fi si eu un posibil candidat , dar eu cred ca totusi nu vrei sa ajungi la statutul de tarfa chiar dupa primul act sexual. Eu zic sa-ti cauti un prieten care sa te iubeasca ...
Re: Tandrete... din 28 feb 2004 02:02 de danuta2409
ok, nemesis... hai sa zicem de tandrete... cred ca tandrete inseamna pt fiecare altceva... ai fi uimit... depinde de perceptia fiecaruia... nu? ceea ce inseamna pt x un gest/cuvant tandru, pt mine poate suna a injuratura... si invers... la fel cum ...
Re: Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 01:48 de danuta2409
ma bag si eu in vorba...
:lol: :lol: :lol:
recunoaste ca te-a enervat asta... hehehe... ai crezut ca ai cu cine vorbi... da' n-ai... just drop it! :lol: :lol: :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbati din 28 feb 2004 01:16 de danuta2409
ma... iar ma contrazic cu tine... cand faci un compromis, il faci cu buna stiinta, nu te minti deloc... il faci pt ca vrei sa-l faci, pt ca iubesti (sau orice altceva...). Tocmai asta e, daca ti se da sansa sa accepti (sau nu) un compromis, inseamna ...
Re: Re: Prima oara la amandoi din 28 feb 2004 01:00 de danuta2409
hehehe... daca te cunosteam acu' ceva vreme, nu l-as fi scos pe respectivul pe usa afara si nu ar fi stat toata noaptea in barul hotelului de unul singur... intrebandu-se ce dracu' o fi facut de m-am suparat asa tare (?) :unsure::unsure:
frumoasa ...
Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 00:26 de Crow
Nu ai simtul posesiei dezvoltat!Ai un imens orgoliu tampit si prostesc!Trebuie sa intelegi ca odata ce s-a terminat ,e bun terminat si nu poti dispune de viata celuilalt in ce mod doreshti!
Ca sa nu mai vorbesc de situatia,ca daca cashti ochii ...
Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 00:18 de Dani
Mersi ptr Sfaturi dar eu sunt mult prea gelos adika ceva de genu :
EU am facut-o cu pretena mea ... si adika daca mah despart de ea ,mai bine moare decat sa se f*ta cu altu :) . Am simtul posesie prea dezvoltat :)
Vreun Sfat :)
Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 00:07 de Crow
1.Fii constient de calitatile tale si daca ea nu e in stare sa le perceapa,crede-ma ca nu e nici o paguba!Constientizand aceste calitati pe care poate le posezi,dar.. doar asa,vei scapa de gelozie!
2.Fii mandru de asta si nu cauta sa copiezi ...
Re: sunt virgina: s.o fac sau nu? din 28 feb 2004 00:02 de Dani
Fato esti proata?. Sau esti tampita ?? Vrei sa ajungi curva liceului ??? Iti place sa o faci cu unu doar sa te invete pai vino la mine orice aurolac te invata ca toti se dau mari "experti "
Asa ca sfatu meu : Esti o proasta daca o faci ...
Pagina 3477 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |