Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 00:38 de preaom

cum a zis si "femeie", placerea poate ca e mai mare inaintea primului orgasm iar creierul mai putin rational...adica daca ii place atat de mult incat nu poate sau nu vrea sa se opreasca inaintea orgasmului, dupa respectivul prietena ta e ...

ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 00:35 de preaom

cum a zis si "femeie", placerea poate ca e mai mare inaintea primului orgasm iar creierul mai putin rational...adica daca ii place atat de mult incat nu poate sau nu vrea sa se opreasca inaintea orgasmului, dupa respectivul prietena ta e ...

Re: Re: Re: Cum e cu gelozia?|dar cu "prima d

din 29 feb 2004 00:04 de WhiteAnge

da.......stiu cum e dar la noi conversatia e de vreo 1-2 luni..si tot nu stiu ce sa ma fac..de multe ori imi da impresia ca vrea de multe ma lasa rece daca intelegi..dee rv a vrut si mi-a zis cu o saptamana mai tarziu..prin 8-9 ....ce vroia sa ...

Re: Re: Fiecare cu problema lui.....

din 29 feb 2004 00:04 de uranium

pai daca nu-ti place culoarea vopsestel da ce te faci cu o femeie pe care o deranjeaza ca e cam groasa aprox 5cm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tandrete...

din 28 feb 2004 23:27 de femeie

Parca am vazut ca si tu ai un avocat! Sa revenim la subiect: tandrete nu inseamna sa fi "lipicios", ci sa "ITZI PESE DE CELALALT" cel putin atat de mult cat itzi pasa de tine. Tandretea este o ATITUDINE pe care o ai , sau nu O ...

Re: Re: Spuneti si voi ce credeti ...

din 28 feb 2004 23:00 de Anonim

Lifturi?? Poate poti sa elaborezi pe ideea asta .. ? Cum m-ar ajuta lifturile?

Re: Re: Spuneti si voi ce credeti ...

din 28 feb 2004 22:48 de Crow

Femeie,numele tau e desertaciune! Mai bine taceai!:D

Re: Re: Re: Mare dilema !!! AJUTATI-MA

din 28 feb 2004 22:39 de Crow

Okie,nu te supara pentru ce o sa-ti spun! Daca vrei sa discutam pshihologia adolescentului,fiindca eu cred ca esti un adolescent,va trebui sa ne spui mai intai varsta ta si apoi celelalte amanunte,legate de relatia voastra!Ai rostit o vorba ...

Re: Spuneti si voi ce credeti ...

din 28 feb 2004 22:36 de femeie

Voi raspunde in mod scurt si simplu; asta vrei, nu? 1.Dorinta este mai mare PANA (!) dupa primul orgasm 2.EXISTA LIFTURI; ATI INCERCAT? 3.Oricum ea sigur te vrea, daca aveai vreun dubiu

Re: Re: Re: Re: Re: Spuneti si voi ce credeti ...

din 28 feb 2004 22:24 de Crow

Sincer eu as vedea toate culorile curcubeului!Dar...,stai linistit,cine nu a trecut la un moment dat printr-o situatie oarecum similara?Esti un caz fericit ca scapi doar cu atat...! In locul tau,as rasturna si eu caruta de cateva ori aproape ...

Re: un baiat sau 2 fete?!

din 28 feb 2004 22:16 de Crow

Cred ca ar trebui sa te hotarasti de care parte a "baricadei" esti!Probabil putini ar accepta o asemenea situatie,dubla! Si daca te hotarasti sa ramai cu fetele,cred ca ar trebui sa invoci un motiv solid,prin care sa va despartiti!Nu ...

un baiat sau 2 fete?!

din 28 feb 2004 21:59 de X2Z

Am iesit aseara cu doua prietene de-ale mele intr-un club.Totul a fost foarte misto, ne distram mult impreuna, dar am baut putin peste masura.In fine,spre dimineata am ajuns acasa la una din ele care e singura tot weekendul si cum eram bine ...

Re: Re: Cine ar schimba dragostea pe sex si invers

din 28 feb 2004 21:41 de Crow

Daca as fi pus sa-mi imaginez,de ce? si cum ?,as fi in stare ,cred,sa gasesc o sumedenie de motive!Dar nu imaginatia este rostul acestui thread,ci experientele proprii care v-au marcat intr-un fel sau altul,punandu-va in situatia unei astfel de ...

Re: Mare dilema !!! AJUTATI-MA

din 28 feb 2004 20:09 de Infector

E chiar asa important?O spui de parca ai fi tigan si ai platit o galeata de galbeni pe virginitatea ei. A fost nu a fost acum fapta e consumata ce tot stresezi fata.si mai e si faza cu himenul... sa stii k daca nu a sangerat sau nu i s-a rupt ...

/! Pentru cei de pe forum /!

din 28 feb 2004 19:56 de Infector

Ca raspuns la un mesaj "rautacios" al copilitei am sa va argumentez de ce caut eu prin "arhivele" forumului. 1)sunt oameni care gasesc raspunsul la intrebare din mesajele postate deja si nu mai sunt nevoiti sa posteze si ...

Re: Spuneti si voi ce credeti ...

din 28 feb 2004 19:51 de Crow

Ce smechera!:D:D:D Se intampla demult?:D Isi vede sacii in caruta si durerile de cap sunt mai putine!Riscul de a ramane insarcinata scade simtitor! Banuiesc ca te cheama cam des pe la ea..,ca cu un singur orgasm pe saptamana ...,nu se ...

Re: Despre Cupluri

din 28 feb 2004 19:28 de WhiteAnge

:blink::blink:semne cauti hmmmm...cam complicat dar semnalul totusi cred ca vine daca te uiti in jos poate vei vedea o unflatura daca o ai ala cred ca e semnalul ce zici nu e asa? :D

Spuneti si voi ce credeti ...

din 28 feb 2004 18:57 de Anonim

Sunt cu actuala prietena de 2 ani. Totul bine si frumos, ne iubim. ma rog ne-am mai certat dar astea sunt lucruri obisnuite. Problema este alta.. In 90% din cazuri nu avem unde sa facem dragoste .. taicamiu fiind mereu acasa, iar taica-su avand un ...

Re: Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perv

din 28 feb 2004 17:57 de Crow

Vorbeam de o idee,in general..!

Re: Gelozia / Constiinta

din 28 feb 2004 17:40 de Crow

Grozav raspuns..!Danii..,da-i bataie..!:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!