Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: oare mai creste? din 3 mar 2004 00:21 de Wizard20
It was just a JOKE man ...ufff ...:/:/:/:(:(
Re: cicaleala=plictiseala din 2 mar 2004 23:59 de Wizard20
Man ..chestia asta este ca in bancul ala cu minerii (aia din subteran cand erau intrebati de cei de la suprafata ceva le ziceau ca sunt chestii pe care ei nu le inteleg)! Asa sunt si fetele ...despre ce ai vrea sa iti vorbeasca ...! Sunt chestii de ...
Re: Re: ..sange in vagin :((( din 2 mar 2004 23:58 de rul3r
Poate i so fi rupta ceva inauntru..si are hemoragie cand o atingi acolo...probabil o sai treaca daca nu o faceti catava zile..
Re: Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza-ma te ro din 2 mar 2004 23:36 de Infector
Mai e bine de stiut, adica sa vezi cam unde-s punctele forte, te documentezi, si pe varste ... shi nu e o "ea" anume...
Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza-ma te rog!!! din 2 mar 2004 23:32 de copilita
acum, daca-ti dau eu pontu' meu, iar o sa se zica ca-s rea... hm... io zic sa o intrebi pe ea! de ce ma intrebi pe mine, sau pe restul fetelor, cum ii place ei...? nu shtiu, mi se pare aiurea, shi cam inutil... nu mi se pare absolut nimic penibil ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudat sau ciudati din 2 mar 2004 23:20 de rul3r
Adika cum mai smecher de se-bucuresti ce pe aici prin cj nor fi la fel ca la voi..:D:D:D..numai ca eu am tenul super curat si nam nevoie dar poate o sa incerc....:D. De unde fac rost?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudat sau ciudati din 2 mar 2004 23:18 de copilita
:D:D:D:lol::lol::D:lol::D:lol::D
hai ca sunteti tari!!! :lol:
ma, nu shtiu ce sa zic... faza cu ingrijirea, mi s epare mai mutl decat ok... insa mai repede ceva pile(vezi oriflame, avon :D) de unghii, care sa le faca lucioase, decat lac, ...
Re: Re: Re: Re: Re: ciudat sau ciudati din 2 mar 2004 23:14 de Infector
Pai nu tre sa o faci tu mah, se gaseste deja facuta la tubuletze mici si colorate si miros marfa...si-i buna ca iti curatza tenul, daca ai puncte negre scapi de ele.Nush in Ardeal cume dar aici sunt de la Oriflame si Avon. Cu grapefruit si rodie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Inf din 2 mar 2004 23:13 de copilita
1. nu-s prea draguta
2. urasc sa mi se adreseze cineva cu dulcisme d'astea gratuite shi ieftine
3. insulte? unde insulte?(io-l chiar plac...(mai putin faza cu da manele, insa alergic la rock)(ai vazut ca m-am informat?)
...n-ai auzit, ca am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Infecto din 2 mar 2004 23:09 de Wizard20
Daca este butonul de mesaj, atunci de ce scrii pe forum insulte la adresa lui Infector draguto ? ! :heart::heart: Pa pa !
Re: Re: ciudat sau ciudati din 2 mar 2004 23:04 de Infector
Da de masca exfolianta ce zici?:p
Re: ciudat sau ciudati din 2 mar 2004 23:01 de rul3r
Si io mi le fac cu lac incolor..:D..si credeam ca is singurul..si ma mai si penseaza prietena si din alea...deci nu esti ciudat si daca am fi ciudati ...ce mare lucru? FucK zA SysT3M!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Infecto din 2 mar 2004 22:58 de Infector
Sac Sac Sac Se ofticaaaaa Se ofticaaaaa La la la laaa laa Se ofticaaaaaa :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Infector din 2 mar 2004 22:56 de copilita
hai sa-ti explic ceva...acolo jos, chiar la acelashi nivel cu butonul de "raspunde", exista un buton de "mesaj"... daca nu e loc de laudat, puteai sa-i trimit un mesaj personal, sa-l lauzi in voie :D
Re: Re: Re: cicaleala=plictiseala din 2 mar 2004 22:51 de Infector
Incearca sa le studiezi,asa nu te vei mai enerva si vei avea de castigat in comunicarea interpersonala (partener-partenera, barbati-femei)
Re: Re: cicaleala=plictiseala din 2 mar 2004 22:47 de nox
Da , dar majoritatea fetelor spun km acelasi lucru ; daca azi esti cu o fata si iti zice ceva , apoi maine vei fi cu alta si ea va zice acelasi lucru ; la un moment dat incepi sa clachezi si sa vorbesti si tu numai prostii...
Re: cicaleala=plictiseala din 2 mar 2004 22:39 de Infector
Daca o iubesti o suporti, si ea te suporta cand vb de ce masina tare are sulica, si ce gol a marcat nodica si ce procesor tare si-a luat x-ulescu , plus ca din vb ei mai inveti...eu am invatat o gramada despre machiaj, cosmetice, ..... e f ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diamant pe dinte... din 2 mar 2004 21:43 de Infector
Si a mea .....depinde ce stie sa faca :p
Re: Re: Re: iubire din 2 mar 2004 21:38 de iomis
fetelor ascultati si opinia unui barbat; chiar daca gresesc in cazul asta are o doza de adevar in el. oamenii nu sunt la fel; unii inteleg mai bine cand li se vorbeste , altii inteleg mai bine cand ating ceva, and pipaie, iar altii cand vad ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diamant pe dinte... din 2 mar 2004 21:37 de rul3r
Lasa ca creste ea mare...:D
Pagina 3468 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |