Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Nu va enerveaza?... din 3 mar 2004 22:44 de inuendo
Nu stiu cat te ajuta, dar uite care e situatia mea acum. Intamplator am intalnit o tipa care mie a ajuns sa imi placa mult de tot, care stiu ca e cuplata cu un tip de 3-4 ani, a spus chiar ea. Si ea se intalneste, oarecum, pe ascuns cu mine, ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt din 3 mar 2004 22:31 de Infector
Iese o replica rautacioasa! :blink:;)
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 3 mar 2004 22:29 de qqq
mey,mey....chiar te crezi in masura sa generalizezi?oi avea cumva la activ o lista lunga sau ai facut un sondaj IRSOP?o femeie nu tinde la asa ceva iar tu esti exact genul :"piei satana!"nu sunt exagerata cu religia dar cred ca exista ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Inf din 3 mar 2004 22:29 de copilita
a mai zis cineva pe forum, ceva de genul, ca daca unu' iti zice ca eshti beat, ignora-l, daca-ti zic doi, la fel, insa daca-ti zic trei, mergi de te culca...
am sa adaug la asta ceea ce ai zis: "...vad ca toata lumea ma ...
Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 3 mar 2004 19:33 de YLoveCamelia
din dureroasa nefericire pt relatii interumane nu femeile grase si urate au impresiile cele mai flagrante si nejustificate zbatandu se sa para altceva ci acelea care nu se incadreaza neaparat in tipare stricte de frumusete sau uratenie si care ...
Re: Re: Re: elly din 3 mar 2004 19:05 de Infector
Unde dai si unde crapa..... fratie incearca si tu sa nu mai deviezi de la subiect spre cuceririle tale deoarece nu ne'ntereseaza!
Si nu mai fi asa scortos ca o sa faci riduri in frunte , lasa oamenii sa se mai si amuze...care-i pb?Am mai citit ...
Re: Re: elly din 3 mar 2004 18:59 de inuendo
si eu sper sa iti creasca tie!!aici se cer sfaturi si ajutor nu critici, pentru asta exista parinti, iubiti, bunici , profesori, ok? got it?
Stai linistita fatuca, nu sunt sani elementul esential al femeii, eu apreciez mai mult o fata voioasa si ...
Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 3 mar 2004 18:13 de verycool
da bine ca ma leg de aspectul fizic ca mai vezi pe la 4 dimineata prin cluburi vreo 2-3 balene sau alta specie de prabusite care s-au anturat cica la dans erotic.Cand baietii se muncesc sa faca loc la ultima bere si femeile se chinuie sa-i ia acasa ...
Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 3 mar 2004 17:41 de verycool
ai zis bine frate intrucat melancolicii astia de pe aici care o ard atata cu iubirea inca nu s-au trezit la realitate si chiar ca e influentat mult de femei
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Infecto din 3 mar 2004 16:01 de bebelusa
auzi draga....ia nu imi mai explica tu mie nimic...ca nu te-a intrebat nimeni de sanatate...nu intru de mult pe forum,de-asta nu m-am gandit sa ii trimit un mesaj.....oricum.,...a fost doar o parere iar acum vad ca toata lumea ma ...
Re: Nu va enerveaza?... din 3 mar 2004 15:50 de Infector
Esti cam misogin, din cate am citit eu "compus" de tine.... Lasa-le frate in saracia lor sa traiasca.Daca nu e partenera ta cea cu amantul, cu ce te afecteaza?si barbatii au amante sa stii ...deci nu-i nimeni mai cu motz.fiecare isi ...
Re: Re: Re: un baiat sau 2 fete?! din 3 mar 2004 15:32 de rino
Eu zic sa-i povestesti linistita dupa ce ati facut dragoste. Nu cred ca se va supara pe tine poate doar va vrea sa fie si el prezent la urmatoarea aventura:D
Oricum nu trebuie sa privesti totul asa drastic pentru ca nu este. Bisexualitatea in ...
Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 3 mar 2004 15:06 de rino
Scuze dar trebuie sa spun ca esti ramas in urma urat de tot omu'. Iata iti prezint ordine de interes a femeilor din zilele noastre:
1. BANII
2. BANII
3. Iubirea
Deci nu o mai arde atat c iubire in coace si in colo pentru ca nu are rost. ...
Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 3 mar 2004 14:05 de zburatorul
Bine ar fi daca si ai crede ceea ce ai scris!...In general, chestia asta cu "conteaza mai mult sufletul, ce simte, cum iubeste, decat faptul ca a avut o experienta pur fizica din care s-a ales cu o penetrare shi nik mult? Asa e ...
Re: Minciuna/sunt confuz din 3 mar 2004 10:09 de Someone
HAHAHAHHAHAHA, mai ramane sa ii pui microfon in par si camera de luat vederi in ciorap. O aburim toti pe forum aici sa facem posturi (ma rog eu sunt neinregistrat,deci nu de asta scriu). SIMPLU : II SPUI ADEVARUL...gata that's it. cine mai zice ...
Re: Re: Re: Re: oare mai creste? din 3 mar 2004 09:26 de Infector
Acum s-a transformat intr-un experiment!Poate chiar da rezultate :blink:;):)
Ahhhh!What a great day for science!
Minciuna/sunt confuz din 3 mar 2004 03:23 de inuendo
Du-te si te plimba undeva cu ea, fa o atmosfera de relaxare, si la un moment dat spunei, ca de fapt problema e ca tu simti ca iar place de amicul tau, in timpul asta urmareste-i privirea, persoanele care mint fac totul sa evite contactul vizual, vezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 3 mar 2004 02:45 de levi82
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 3 mar 2004 02:40 de levi82
Da, incep sa cred ca ai dreptate. Cu toate ca pe aceea colega a ei o cunosc de mai mult timp, si asta ma face sa-mi para rau daca o bag in dificultate, cred ca totusi, daca eu o iubesc pe prietena mea ar trebui sa lamurim adevarul. Astfel se afla ...
Re: Re: Re: doua prezervative!!!!!!!!!!!!!!!! din 3 mar 2004 01:11 de miltiadhe
Subscriu!!!:o
Am citit si eu despre asta. Chiar pe site-ul de la durex. La fel, se spunea ca mai mult se strica unul pe celalalt....Unul bun si de calitate
Pagina 3467 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
86 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |