Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ochii ....cheia portii sufletului ? din 5 mar 2004 19:14 de Crow
Chiar la "primul contact" nu mi-a reusit!Dar eu tot sper la performanta asta!:D:D
Re: Re: Wellcome to the club!:)) din 5 mar 2004 18:36 de georgiana
asa cum a spus lavinia anticonceptionalele se iau in fiecare zi timp de 21 de zile dar daca vrei sunt pe piata pilule ce se pot lua dupa raportul sexual dar nu mai tarziu de 24 de ore de la raportul sexual. acestea sunt in cutiute de cate 2 si se ...
Wellcome to the club!:)) din 5 mar 2004 18:23 de lavinia
Si noua ne pare bine!
Anticonceptionalele sunt pastilele care se iau 21 de zile din luna, indiferent daca ai sau nu contact sexual!
Vis-a-vis de sexul oral vezi ca e un subiect asemanator!:x
va salut pentru inceput pe totzi! din 5 mar 2004 18:19 de kriminala
imi pare bine sa va cunosc ...sunt noua pe aici ...si am o problema : am un prieten....el vrae mai mult ...eu vreau sa imi pastrez virginitatea. Ce sa fac ca sa nu il pierd ? Este sexul oral o posibilitate? In ce masura il satisface? Si inca o ...
Re: Ochii ....cheia portii sufletului ? din 5 mar 2004 17:54 de FireSoul
Da, e adevarat. Ai putea citi in ochii cuiva care te lasa a o face sau care nu opune rezistenta considerabil de mare. Mai poti de asemenea sa primesti shi imagini false sau sa fii "atacat".
;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 5 mar 2004 17:36 de Someone
Pai daca inca mai e putem noi, cei de pe forum, sa dam o "mana" de ajutor... :lol:
Re: Ochii ....cheia portii sufletului ? din 5 mar 2004 16:25 de Infector
Nu-i asa frate...depinde de om, sunt oameni sinceri care au acea sclipire in ochishori detectata de subconstientul nostru dar sunt oameni care te mint de te sparg si nu-i citesti, sau sunt niste perversi si nu-ti dai seama ani in sir de asta. Nu ...
Re: De ce m-ai parasit?... din 5 mar 2004 15:42 de nemesis
Sunt cazuri si cazuri... iar unele frizeaza nebunia! Uneori oamenii uita ca au langa ei, oameni fiinte vii care au sentimente la fel ca si ei...
Din pacate cel mai greu este sa uiti...
Re: Re: Re: cicaleala=plictiseala din 5 mar 2004 15:12 de nemesis
Nu, stiu! Asteptati o opinie personala care sa fie si o dovada de originalitate, si de putere din partea noastra, o alta ocazie ca sa va intariti increderea in cel de langa sau... din potriva!
Re: Ochii ....cheia portii sufletului ? din 5 mar 2004 13:32 de Sookye
Depinde de tine, de cat de bine stii tu sa te orientezi, dar depinde si de celalalt, de cat de multe e dispus sa te lase sa vezi sau cat de prefacut poate sa fie :p
Bancuri din 5 mar 2004 12:23 de lavinia
Invatatoarea isi intreaba elevii ce le inspira o naframa alba fluturata in vant.
- Maria ?
- O despartire trista pe peronul unei gari...
- Foarte bine, ai o fire sensibila... Ionut ?
- In sfarsit pacea intr-un razboi sangeros...
- Da . Bula ?
- ...
Re: Re: Re: Re: Sex in 3 din 5 mar 2004 11:16 de Someone
De unde stii? te-a drogat pana acum?
Si mi-a placut semnatura ta. Considera sexul in 3 ca o schimbare, schimbare a vietii cotidiene.
Re: La multi ani ,Lavinia din 5 mar 2004 10:51 de Wizard20
LA MULTI ANI Lavinia !
:heart::heart::heart:
Nu stiu cati ani ai implinit dar iti doresc multi inainte ! Aaa....sa stii ca intotdeauna am avut o slabiciune pentru fetele in zodia pesti daca ai vrea sa fac un streaptease pt tine as face dar cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 5 mar 2004 10:30 de Wizard20
MAn vezi ca pe pagina 1 sunt doua articole scrise de mine ...in ultimul tiam dat un sfat ...yo zic ca este destul de simplu(poti sa mai dezvoti daca vrei sunt sigur ca ai imaginatie bogata) Daca o sa ii zici pritenei tale ca nu prea tia dat atentie ...
Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 5 mar 2004 10:21 de lavinia
N-ai inteles! Eu ii spuneam ce as face daca as fi locul ei si mi-ar face o faza de genul asta!
Re: Re: Re: sex oral din 5 mar 2004 10:15 de lavinia
Aloooo! Tu chiar n-ai inteles!
Fata asta vrea sex, de toate felurile, daca s-ar putea, numai sa-i ramana himenul intact!
Asta-i toata povestea, nu ca n-ar fi pregatita!
Hai, mai bine, sa-i facem un pustiu de bine, sa-i luam unul de rezerva! Sa ...
Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 5 mar 2004 10:15 de Wizard20
Uneori horoscopul coincide cu unele faze care ti se intampla (eu cred in horoscop dar in caracterul fiecarei zodii foate putin ma uit in rest ) Tu cam tai capul cu sabia fara nici un regret din cate vad ! Itelege si tu ca omul ala chiar o iubeste ...
Re: Re: sex oral din 5 mar 2004 09:59 de Infector
Hmmm.....nu prea e bine ce faci tu in postul asta.Poate fata s-a gandit ca prietenul ei vrea sa-i OFERE sex oral(nu uitati ca si baietii pun guritza sub centura) iar tu ii inchizi poartile in nas...ce sa inteleaga ea?Ca sexul oral se reduce numai ...
Re: Re: Re: Sex in 3 din 5 mar 2004 09:53 de lavinia
Mi se pare cea mai tampita idee!
Nici daca m-ar droga n-as putea sa ma uit cum atinge o alta femeie!
Nu cred ca sexul asta in 3, in 4, in cat vreti voi, are vre-o legatura cu dragostea!
Asta e sport extrem!:x
Bunjee Jumping fara ...
Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 5 mar 2004 09:09 de lavinia
Bai, da-le naibii de horoscoape!
Daca dupa 2 luni mie mi-ar face iubitul meu o astfel de faza, i-as spune "pa" fara sa clipesc!
As accepta o astfel de confruntare, tocmai pentru a-i demonstra ca s-a inselat!Dupa care, n-as mai vrea ...
Pagina 3464 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |