Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ochii ....cheia portii sufletului ?

din 5 mar 2004 19:14 de Crow

Chiar la "primul contact" nu mi-a reusit!Dar eu tot sper la performanta asta!:D:D

Re: Re: Wellcome to the club!:))

din 5 mar 2004 18:36 de georgiana

asa cum a spus lavinia anticonceptionalele se iau in fiecare zi timp de 21 de zile dar daca vrei sunt pe piata pilule ce se pot lua dupa raportul sexual dar nu mai tarziu de 24 de ore de la raportul sexual. acestea sunt in cutiute de cate 2 si se ...

Wellcome to the club!:))

din 5 mar 2004 18:23 de lavinia

Si noua ne pare bine! Anticonceptionalele sunt pastilele care se iau 21 de zile din luna, indiferent daca ai sau nu contact sexual! Vis-a-vis de sexul oral vezi ca e un subiect asemanator!:x

va salut pentru inceput pe totzi!

din 5 mar 2004 18:19 de kriminala

imi pare bine sa va cunosc ...sunt noua pe aici ...si am o problema : am un prieten....el vrae mai mult ...eu vreau sa imi pastrez virginitatea. Ce sa fac ca sa nu il pierd ? Este sexul oral o posibilitate? In ce masura il satisface? Si inca o ...

din 5 mar 2004 17:54 de FireSoul

Da, e adevarat. Ai putea citi in ochii cuiva care te lasa a o face sau care nu opune rezistenta considerabil de mare. Mai poti de asemenea sa primesti shi imagini false sau sa fii "atacat". ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 5 mar 2004 17:36 de Someone

Pai daca inca mai e putem noi, cei de pe forum, sa dam o "mana" de ajutor... :lol:

din 5 mar 2004 16:25 de Infector

Nu-i asa frate...depinde de om, sunt oameni sinceri care au acea sclipire in ochishori detectata de subconstientul nostru dar sunt oameni care te mint de te sparg si nu-i citesti, sau sunt niste perversi si nu-ti dai seama ani in sir de asta. Nu ...

Re: De ce m-ai parasit?...

din 5 mar 2004 15:42 de nemesis

Sunt cazuri si cazuri... iar unele frizeaza nebunia! Uneori oamenii uita ca au langa ei, oameni fiinte vii care au sentimente la fel ca si ei... Din pacate cel mai greu este sa uiti...

Re: Re: Re: cicaleala=plictiseala

din 5 mar 2004 15:12 de nemesis

Nu, stiu! Asteptati o opinie personala care sa fie si o dovada de originalitate, si de putere din partea noastra, o alta ocazie ca sa va intariti increderea in cel de langa sau... din potriva!

din 5 mar 2004 13:32 de Sookye

Depinde de tine, de cat de bine stii tu sa te orientezi, dar depinde si de celalalt, de cat de multe e dispus sa te lase sa vezi sau cat de prefacut poate sa fie :p

Bancuri

din 5 mar 2004 12:23 de lavinia

Invatatoarea isi intreaba elevii ce le inspira o naframa alba fluturata in vant. - Maria ? - O despartire trista pe peronul unei gari... - Foarte bine, ai o fire sensibila... Ionut ? - In sfarsit pacea intr-un razboi sangeros... - Da . Bula ? - ...

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

din 5 mar 2004 11:16 de Someone

De unde stii? te-a drogat pana acum? Si mi-a placut semnatura ta. Considera sexul in 3 ca o schimbare, schimbare a vietii cotidiene.

Re: La multi ani ,Lavinia

din 5 mar 2004 10:51 de Wizard20

LA MULTI ANI Lavinia ! :heart::heart::heart: Nu stiu cati ani ai implinit dar iti doresc multi inainte ! Aaa....sa stii ca intotdeauna am avut o slabiciune pentru fetele in zodia pesti daca ai vrea sa fac un streaptease pt tine as face dar cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 5 mar 2004 10:30 de Wizard20

MAn vezi ca pe pagina 1 sunt doua articole scrise de mine ...in ultimul tiam dat un sfat ...yo zic ca este destul de simplu(poti sa mai dezvoti daca vrei sunt sigur ca ai imaginatie bogata) Daca o sa ii zici pritenei tale ca nu prea tia dat atentie ...

Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 5 mar 2004 10:21 de lavinia

N-ai inteles! Eu ii spuneam ce as face daca as fi locul ei si mi-ar face o faza de genul asta!

Re: Re: Re: sex oral

din 5 mar 2004 10:15 de lavinia

Aloooo! Tu chiar n-ai inteles! Fata asta vrea sex, de toate felurile, daca s-ar putea, numai sa-i ramana himenul intact! Asta-i toata povestea, nu ca n-ar fi pregatita! Hai, mai bine, sa-i facem un pustiu de bine, sa-i luam unul de rezerva! Sa ...

Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 5 mar 2004 10:15 de Wizard20

Uneori horoscopul coincide cu unele faze care ti se intampla (eu cred in horoscop dar in caracterul fiecarei zodii foate putin ma uit in rest ) Tu cam tai capul cu sabia fara nici un regret din cate vad ! Itelege si tu ca omul ala chiar o iubeste ...

Re: Re: sex oral

din 5 mar 2004 09:59 de Infector

Hmmm.....nu prea e bine ce faci tu in postul asta.Poate fata s-a gandit ca prietenul ei vrea sa-i OFERE sex oral(nu uitati ca si baietii pun guritza sub centura) iar tu ii inchizi poartile in nas...ce sa inteleaga ea?Ca sexul oral se reduce numai ...

Re: Re: Re: Sex in 3

din 5 mar 2004 09:53 de lavinia

Mi se pare cea mai tampita idee! Nici daca m-ar droga n-as putea sa ma uit cum atinge o alta femeie! Nu cred ca sexul asta in 3, in 4, in cat vreti voi, are vre-o legatura cu dragostea! Asta e sport extrem!:x Bunjee Jumping fara ...

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 5 mar 2004 09:09 de lavinia

Bai, da-le naibii de horoscoape! Daca dupa 2 luni mie mi-ar face iubitul meu o astfel de faza, i-as spune "pa" fara sa clipesc! As accepta o astfel de confruntare, tocmai pentru a-i demonstra ca s-a inselat!Dupa care, n-as mai vrea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3464 din 3731
«   1 ... 3461   3462   3463   3464   3465   3466   3467 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare