Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint bar din 6 mar 2004 15:53 de duran
simplu....
daca vreau sa ma uit la o telenovea,si nu pot , si spun :" uita-te tu iubitule" ,deja este o minciuna ....sdar cum spuneam ,ea face parte din noi , traieste cu noi , iar chestii de astea idealistice ,ce ating chiar irealul,nu ...
Re: Definitia sexului oral.. din 6 mar 2004 15:50 de Crow
O domnisoara intra intr-un sexshop.Se uita indelung printre penisurile artificiale nestiind ce sa aleaga.In cele din urma se adreseaza vanzatorului:
-As dori sa il iau pe cel rosu,daca nu va suparati..
-Domnisoara ,imi pare nespus de rau,dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul f din 6 mar 2004 15:13 de lavinia
Daca tu crezi, asa sa fie!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femei din 6 mar 2004 15:10 de Crow
Chiar daca este foarte tanara.
Re: Re: Re: Re: Update 2 din 6 mar 2004 14:27 de inuendo
Chiar orice obstacol?Nu cred...Dar tu stii mai bine..Ma abtin de la orice comentarii,in continuare.
Re: Re: Re: Update 2 din 6 mar 2004 14:22 de lavinia
Teoria nu e gresita!
Cel de langa tine trebuie sa stea langa tine pentru ca-si doreste asta din tot sufletul, nu pentru ca e tinut!
Aceasta dorinta, atat timp cat ea exista, ii da puterea de a depasi orice obstacol! In momentul in care ...
Re: Re: Update 2 din 6 mar 2004 14:13 de inuendo
De fapt,tu ai un fel foarte ciudat de a elabora teorii.Cel putin pentru mine,e foarte abstract.Ca si teoriile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii mo din 6 mar 2004 12:39 de YLoveCamelia
te complexeaza evident intr o maniera indirecta...
Re: Re: Re: Nu pot s-o fac din 6 mar 2004 12:35 de Infector
Bah nu mai raspunde draqului ca e din septembrie postul asta... in atatea luni s-a dus draq himenu ala... !!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica? din 6 mar 2004 12:22 de Infector
...zise Bamse si mai lua o gura din mierea traznet!
BA SA FIE STIUT DE TOTI CARE SE MAI IAU DE MINE ...FRATILOR DACA SUNTETI BAZATI DATI-VA PE FATZA NU VA PUNETI UN NICK NEINREGISTRAT SI ABERATI AIUREA. PANA LA URMA CRED CA E DECAT O SINGURA ...
Re: Inca o zi,inca o poveste... din 6 mar 2004 12:15 de Infector
Asta era un cantec din vremea cand eram eu pustan incarcand sa razbat printre toti baietzashii napaditi de ura...
"Inca o zi , inca o poveste , inca o crima in cartier.
toti se uita acum la el cum zace gaurit de fier"
PS: Suni de ...
Re: tot despre dimensiuni din 6 mar 2004 11:50 de Wizard20
NU prea conteaza marimea man(tre sa stii sa ftzi) ....si nu cred ca trebuie sa iti pui bile ...in plus suna tare ridicol !:D:D:D
Re: Update 2 din 6 mar 2004 11:27 de lavinia
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu am o teorie!
Daca iubesti pe cineva eliberea-l!
Daca se va intoarce inseamna ca a fost intotdeauna al tau!
Daca nu, nu ti-a apartinut niciodata!
Nu incerca sa-l tii in lesa, pentru ca-l vei chinui si la ...
Re: Inca o zi,inca o poveste... din 6 mar 2004 11:08 de lavinia
M-au blocat aceste randuri!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii modern din 6 mar 2004 10:26 de lavinia
Hai sa incercam sa vedem daca ma complexezi!;)
Inca o zi,inca o poveste... din 6 mar 2004 09:02 de Lacrimi
Senzatie de rau si idee ce ma paralizeaza,sfredelindu-mi intreaga fiinta si asa chinuita dupa multe nopti de nesomn !
Te caut si nu te gasesc , desi esti langa mine...!Daca as putea intinde mana...
A inceput o noua poveste...,azi...
Pagini de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica? din 6 mar 2004 01:32 de per/sil
Mai, dar "mari" au ajuns unii decand n-am mai trecut pe-aici, in timp ce altii le au incontinuare prea "mici". Dar din cate vad, tu "esti mic-nu sti nimic" draga Infector, desi porti insigna de Expert. Spun asta pentru ...
Update 2 din 6 mar 2004 01:02 de levi82
(!)inca un lucru foarte important(!)
La ce concluzie am ajuns eu:
Acest prieten al meu, este fratele colegei ei, ceea care mi-a spus toata povestea. Acum mi-a picat fisa: poate ca ar vrea el sa se combine cu ea, si a vb cu sora-sa sa-mi bage mie o ...
Re: Re: POZITII!? din 6 mar 2004 00:57 de ursulake1
daca tot veni vorba de pozitii.......stie cineva de unde pot sa fac rost de material documentar ?
:blink:
Re: Re: re din 6 mar 2004 00:43 de levi82
fiti atenti la faza asta:
azi discutam cu ea, si la un moment dat am ajuns sa vb. de mica partida de sex oral. Ea ma intreaba intr-un ton foarte nevinovat, ca ca ne place noua barbatilor sa sarutam fetele "acolo jos". I-am spus asa ...
Pagina 3462 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
97 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |