Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint bar

din 6 mar 2004 15:53 de duran

simplu.... daca vreau sa ma uit la o telenovea,si nu pot , si spun :" uita-te tu iubitule" ,deja este o minciuna ....sdar cum spuneam ,ea face parte din noi , traieste cu noi , iar chestii de astea idealistice ,ce ating chiar irealul,nu ...

Re: Definitia sexului oral..

din 6 mar 2004 15:50 de Crow

O domnisoara intra intr-un sexshop.Se uita indelung printre penisurile artificiale nestiind ce sa aleaga.In cele din urma se adreseaza vanzatorului: -As dori sa il iau pe cel rosu,daca nu va suparati.. -Domnisoara ,imi pare nespus de rau,dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul f

din 6 mar 2004 15:13 de lavinia

Daca tu crezi, asa sa fie!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femei

din 6 mar 2004 15:10 de Crow

Chiar daca este foarte tanara.

Re: Re: Re: Re: Update 2

din 6 mar 2004 14:27 de inuendo

Chiar orice obstacol?Nu cred...Dar tu stii mai bine..Ma abtin de la orice comentarii,in continuare.

Re: Re: Re: Update 2

din 6 mar 2004 14:22 de lavinia

Teoria nu e gresita! Cel de langa tine trebuie sa stea langa tine pentru ca-si doreste asta din tot sufletul, nu pentru ca e tinut! Aceasta dorinta, atat timp cat ea exista, ii da puterea de a depasi orice obstacol! In momentul in care ...

Re: Re: Update 2

din 6 mar 2004 14:13 de inuendo

De fapt,tu ai un fel foarte ciudat de a elabora teorii.Cel putin pentru mine,e foarte abstract.Ca si teoriile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii mo

din 6 mar 2004 12:39 de YLoveCamelia

te complexeaza evident intr o maniera indirecta...

Re: Re: Re: Nu pot s-o fac

din 6 mar 2004 12:35 de Infector

Bah nu mai raspunde draqului ca e din septembrie postul asta... in atatea luni s-a dus draq himenu ala... !!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica?

din 6 mar 2004 12:22 de Infector

...zise Bamse si mai lua o gura din mierea traznet! BA SA FIE STIUT DE TOTI CARE SE MAI IAU DE MINE ...FRATILOR DACA SUNTETI BAZATI DATI-VA PE FATZA NU VA PUNETI UN NICK NEINREGISTRAT SI ABERATI AIUREA. PANA LA URMA CRED CA E DECAT O SINGURA ...

Re: Inca o zi,inca o poveste...

din 6 mar 2004 12:15 de Infector

Asta era un cantec din vremea cand eram eu pustan incarcand sa razbat printre toti baietzashii napaditi de ura... "Inca o zi , inca o poveste , inca o crima in cartier. toti se uita acum la el cum zace gaurit de fier" PS: Suni de ...

Re: tot despre dimensiuni

din 6 mar 2004 11:50 de Wizard20

NU prea conteaza marimea man(tre sa stii sa ftzi) ....si nu cred ca trebuie sa iti pui bile ...in plus suna tare ridicol !:D:D:D

Re: Update 2

din 6 mar 2004 11:27 de lavinia

Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu am o teorie! Daca iubesti pe cineva eliberea-l! Daca se va intoarce inseamna ca a fost intotdeauna al tau! Daca nu, nu ti-a apartinut niciodata! Nu incerca sa-l tii in lesa, pentru ca-l vei chinui si la ...

Re: Inca o zi,inca o poveste...

din 6 mar 2004 11:08 de lavinia

M-au blocat aceste randuri!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii modern

din 6 mar 2004 10:26 de lavinia

Hai sa incercam sa vedem daca ma complexezi!;)

Inca o zi,inca o poveste...

din 6 mar 2004 09:02 de Lacrimi

Senzatie de rau si idee ce ma paralizeaza,sfredelindu-mi intreaga fiinta si asa chinuita dupa multe nopti de nesomn ! Te caut si nu te gasesc , desi esti langa mine...!Daca as putea intinde mana... A inceput o noua poveste...,azi... Pagini de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e mica?

din 6 mar 2004 01:32 de per/sil

Mai, dar "mari" au ajuns unii decand n-am mai trecut pe-aici, in timp ce altii le au incontinuare prea "mici". Dar din cate vad, tu "esti mic-nu sti nimic" draga Infector, desi porti insigna de Expert. Spun asta pentru ...

Update 2

din 6 mar 2004 01:02 de levi82

(!)inca un lucru foarte important(!) La ce concluzie am ajuns eu: Acest prieten al meu, este fratele colegei ei, ceea care mi-a spus toata povestea. Acum mi-a picat fisa: poate ca ar vrea el sa se combine cu ea, si a vb cu sora-sa sa-mi bage mie o ...

Re: Re: POZITII!?

din 6 mar 2004 00:57 de ursulake1

daca tot veni vorba de pozitii.......stie cineva de unde pot sa fac rost de material documentar ? :blink:

Re: Re: re

din 6 mar 2004 00:43 de levi82

fiti atenti la faza asta: azi discutam cu ea, si la un moment dat am ajuns sa vb. de mica partida de sex oral. Ea ma intreaba intr-un ton foarte nevinovat, ca ca ne place noua barbatilor sa sarutam fetele "acolo jos". I-am spus asa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3462 din 3731
«   1 ... 3459   3460   3461   3462   3463   3464   3465 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare