Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

A sangerat pt a 3 sau a 4 oara!

din 6 mar 2004 23:37 de florin999

:blink: Am inceput viatza sexuala cu o persoana (fata bineinteles), cu care sunt si acum cu ea (am doar 17 ani, si ea 16... am inceput de 4 luni) si am trecut cum am trecut... prima data a sangerat ca orice Vrigina ( :o )... dupa care totul a ...

Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral..

din 6 mar 2004 22:54 de copilita

Itic, dimineata, in statie, ashteapta tramvaiul de ora cinci shi jumatate. Langa el, un domn chipes, imbracat bine, tot in statie... itic se gandeshte: omul asta, unde poate sa mearga asha de dimineata?? La slujba, nu are cum, e prea bine imbracat, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint

din 6 mar 2004 22:37 de copilita

Nu spun "iubitule, uita-te tu la meci!", ci spun..."iubitule, tare ash mai vrea sa ma uit la telenovela asta, insa, de data asta, uita-te tu...", cu CE am mintit?? Nu m-am mintit pe mine(plus ca eu nu pot sa ma uit la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii mo

din 6 mar 2004 22:29 de copilita

da' eu nu vreau sa te complexez... nici sa vedem daca te complexez... ii irelevant,shi inutil... :.

Cum saruti o fata

din 6 mar 2004 22:21 de matrix

frate, te duci la ea direct, o iei in brate, prima oara o saruti scurt, apoi ii mai tragi unu mai lung, si apoi unu lung in care sa includa... limba si toate cele... si cum zice ala NU INCERCA PE PRIETEN!!! daca esti baiat....acu faci si tu cum te ...

Re: Cine ucide sexul?

din 6 mar 2004 21:56 de duran

Nu e un mit ,este o realitate...! ...de fapt , precum spui,depinde, de perceptie si de efortul personal al fiecaruia,si orice lucru ,leguma sau mai stiu eu ce ,poate fii, afrodisiac.

Re: Re: Re: Re: o poveste...

din 6 mar 2004 21:17 de lavinia

Nici nu cred ca omul ala astepta comentariile noastre! Nu pune intrebari, doar a vrut sa ne spuna ceva! Atat!

Re: Re: Re: o poveste...

din 6 mar 2004 21:12 de Infector

Dar nu ma cert cu nimeni... iar randurile... nu stiu ce sa zic. S-ar putea decat sa fie ganduri ale unui om cu talent poetic, s-ar putea sa fie trairi sufletesti.Daca stiam mai multe puteam sa zic ceva dar asa ... La cine se refera, cine este ea, ...

Re: Re: tot despre dimensiuni

din 6 mar 2004 20:43 de anonim

lol..nu are 3 cm are 13 cm..si ma refeream daca bilele ofera placere fetelor sau nu..

Re: Re: Re: Definitia sexului oral..

din 6 mar 2004 20:40 de lavinia

Un tip super-timid intra intr-un bar. Se asaza la o masa si cere o cafea! Vede la o masa alaturata o tipa. Se gandeste: m-as duce sa o invit la o cafea, dar daca o sa ma considere nesimtit si prea indraznet...... isi face el o gradama de probleme, ...

din 6 mar 2004 20:28 de ColdAsIce

N-am inteles nimic (?):rolleyes: Ce ai vrut sa zici?

din 6 mar 2004 20:27 de lavinia

Cantarina..... din cate stiu eu! Deci care era ideea: cine ucide sexul? Eu as intreba: ce anume ucide apetitul sexual?

Cine ucide sexul?

din 6 mar 2004 20:17 de Crow

Exista mitul unor substante cunoscute ca afrodisiace, precum cantarida, iohimbina sau stricnina - efectul lor afrodisiac este insa nul, in timp ce doze mai mari din aceste substante sunt cunoscute ca otravitoare. Daca dragoste nu e, nimic nu ...

Re: Inca o zi,inca o poveste...

din 6 mar 2004 19:29 de FireSoul

No mather how hard it is, no mather how many times you were hurted. Fight for your love!

Re: Re: Update 2

din 6 mar 2004 19:21 de tweety

Cineva de aici intreba:Ce nu este relativ? Si altcineva raspundea inteligent:..time baby..,time! Tocmai de aceea si parerea mea este ca teoria ta nu prea sta in picioare! Ai prea putin timp la dispozitie in viata asta ,pentru a astepta ...

Re: Sex in 3

din 6 mar 2004 17:40 de nemesis

"iubitul meu" langa "sex in 3" ? Imi este greu sa si citesc asa ceva! A-mi imagina mintea care poate gandi sau propune un asemenea lucru este dincolo de greata! Nu! ...si gata!

Re: tot despre dimensiuni

din 6 mar 2004 17:31 de nemesis

Daca nu are sub 3 cm in erectie... e buna! :D

Re: Re: Re: POZITII!?

din 6 mar 2004 17:29 de nemesis

www.ado.ro :heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral

din 6 mar 2004 16:18 de lavinia

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitia sexului oral..

din 6 mar 2004 16:15 de Crow

Un terorist deturneaza un avion.Intra in cabina de comanda,indreapta pistolul catre capitan si spune: -Daca nu ma duci direct in Hawai,te impusc!Pilotul raspunde: -Bine,dar te-ai gandit ca daca ma impusti cine conduce avionul? Suparat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3461 din 3731
«   1 ... 3458   3459   3460   3461   3462   3463   3464 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare