Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt din 10 mar 2004 00:51 de valy2jan
Un singur lucru vreau sa-ti spun in plus: Daca in timp ce se juca cu puta pe la pasarica ta a pierdut ceva samanta, aceasta se poate strecura in uter si sa se implante in pamantul fertil al unui ovul si sa rodeasca (sa ramai insarcinata). Dar asta ...
Re: Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 00:50 de Raziel
Cred ca mai mult te-ar avantaja pe tine"fara deranjari si intreruperi asta"!
Daca intradevar tii la fata asta,fa un efort si pune bani deoparte!Gandeste-te ca s-ar putea sa ramai in amintirea ei o viata intreaga!
Re: Re: Credeti in iubire "pana la moarte&quo din 10 mar 2004 00:50 de levi82
BRAVO!!!
foarte frumos spus, sunt perfect de acord!
Re: Credeti in iubire "pana la moarte"? din 10 mar 2004 00:44 de stefania
Da, da, da...
Eu cred si toti ar trebui sa credem... daca nu, atunci de ce ne-am mai indragosti... ne place tuturor sa iubim si speram ca sentimentul sa nu se sfarseasca niciodata... cei care nu cred in iubirea eterna nu au iubit cu adevarat ...
Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 00:38 de levi82
Am uitat sa specific ca pentru ea este prima data, deci ar trebui ceva putin mai special, fara deranjari si intreruperi.
"loc de refugiu" din 10 mar 2004 00:34 de levi82
:rolleyes:
Vi s-a intamplat vreodata sa nu aveti unde sa faceti sex? Vi se pare familiara situatia "nici la mine nici la ea"? Unde ati facut-o prima data?
Ce recomandati unei persoane in aceasta situatie si cu posibilitati financiare ...
Hei... toata lumea minte... din 10 mar 2004 00:32 de stefania
Chiar si din motive nobile... prin omisiune, prin "infrumusetarea" adevarului, din dragoste, de frica... din mii de motive, toti mintim, iar uneori nici nu constientizam lucrul asta...
Dar compromisul nu e minciuna... cand faci un ...
Re: Sexul la 45 de ani din 10 mar 2004 00:22 de valy2jan
De regula, un barbat normal din punct de vedere sexual (adica nu sufera de nimic) poate avea erectie si la varste mai inaintate, fara ajutorul prin atingere. Pentru un barbat ajutor inseamna si faptul ca i se ofera ceva nou sau ca o femeie este ...
Re: Sex extravaginal...? din 10 mar 2004 00:14 de levi82
exista sex oral si sex anal. Dar mai exista si sexul "intre coapse". eu nu l-am practicat inca, dar din ceea ce stiu implica introducerea penisului intre coapsele ei, care trebuie tinute stranse. Se poate "pe la spate" sau ea ...
Re: Re: Cancerul genital se transmite prin sex? din 10 mar 2004 00:09 de levi82
Nu te speria. Nici o forma de cancer nu este contagioasa. Singura cale de a transmitere a cancerului de la un organism la altul (intre persoane) este prin transplant de tesuturi (presaupune o interventie chirurgicala).
Re: Sexul la 45 de ani din 9 mar 2004 23:55 de alexa
:p Ca fapt divers... intre 40 si 50 de ani, unii barbati intalnesc apogeul performantelor sexuale... asta, atat stiintific cat si din cunostinte proprii... la varsta asta, teama ca s-ar putea ca "maine" sa nu mai functioneze nimic ii ...
Re: Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu? din 9 mar 2004 23:52 de copilita
...daca suntem TOATE(conshtientizezi, nu, ca shi mela e inca una din cele toate?), atunci de unde dracu' mai faci rost de una, sa fie una in plus...?? :D
pies: eu nu cred ca voi, toti cei care ati folosit cuvantul 'curva', aveti habar ce ...
Cat dureaza un act sexual la v din 9 mar 2004 23:47 de inuendo
Hmmm.. poti incerca ori sa o faci mai des...o data pe zi cel putin....asta iti va creste rezistenta...si al doilea lucru poti incerca sa sa impui un ritm mai lent...nu tre sa fii iepure...si opreste-te putin cand nu mai poti, si tot asa...si o sa ...
sunt virgina: s.o fac sau nu? din 9 mar 2004 23:40 de inuendo
Daca o faci cu unu care nu ii pasa de tine s-ar putea sa fie traumatizant...asteapta nitel sa gasesti unu care iti place..ce e graba asta...sau macar sa fie cu tine...asa...ce iese?
Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt din 9 mar 2004 23:03 de copilita
A fi virgina nu inseamna a avea sau nu himen. Este o stare psihica. Mai eshti virgina daca te mai simti virgina, nu are legatura cu starea de 'ravashire' a himenului tau.
Cum poti sa fii pregatita pentru un pic de joaca cu penisul in zonele ...
Re: Re: Re: nu stiu ce sa cred din 9 mar 2004 23:02 de Infector
Deja o dam in paranoia.
Re: Re: Re: sunt virgina: s.o fac sau nu? din 9 mar 2004 22:56 de ursulake1
toti aveti dreptate
si daca e sa o faci cu cineva ......makar fa-o cu unu care stie sa-si tina pliscul. sa nu zica la toata lumea ce si cum ...
daca vrei neaparata sa o faci...agatza un tip ..ardetzi-va...ai plekat a plekat si gata ai skapat de ...
Re: Re: nu stiu ce sa cred din 9 mar 2004 22:47 de ursulake1
si eu am patzit-o cu prietena mea ...si nu e delok plakut sa stai cu gandu ca un brotac itzi bate la usa .....fa-ti un test de sarcina si abea apoi vei stii ce-i de facut..
apropo...daca nu sunt prea indiscret spune-ne si noua varsta ta :mellow:
Re: Sexul la 45 de ani din 9 mar 2004 21:36 de georgiana
:D:D:D:D alte intrebari mai reusite nu aveti?
pai pt. tine ce inseamna normal si ce inseamna nefiresc...?
fiecare persoana este diferita si comportamentul sexual, nivelul de excitatie, modul prin care se excita,cat il tine, si toate ...
Re: Sex extravaginal...? din 9 mar 2004 21:30 de georgiana
glumet tare! pai mai scumpete... sex extra vaginal inseamna sex in afara vaginului... ( care nu include in ecuatie si vaginul)
tu de sex oral si de cel anal nu ai auzit?
Pagina 3456 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
82 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |