Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: ramai gravida daca esti virgina? din 13 mar 2004 16:55 de Infector
himenul oricum e fisurat ..daca nu era... cum draq s-ar mai scurge secretiile menstruale la virgine?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pen din 13 mar 2004 16:48 de kalypso29
pai daca-i pe-asa, nu mai bine ne ungem direct cu namol??:o:p
(nu cred ca am inteles rolul pudrei de talc:blink:)
Re: Re: Fraieri? ` din 13 mar 2004 16:40 de kalypso29
cu o singura "mica", "nesemnificativa" diferenta: ca sunt ale unuia singur, nu ale tuturor;)
Re: ramai gravida daca esti virgina? din 13 mar 2004 16:35 de kalypso29
mi se pare ca am auzit si eu ceva in legatura cu asta: se poate intampla daca himenul este fisurat (sau ceva de genul asta) si sperma ajunge "pe-acolo"(:p) chiar fara sa fi avut loc contactul sexual propriu-zis... dar asta nu e o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru din 13 mar 2004 16:35 de Raziel
Tu crezi ca vorbesc din amintiri?:D:D:D
Cel mai mishto este ca poti folosi orice cantitate!Nu ramane pielea uleioasa!
Si daca iti folosesti un pic si sanii,cred ca nu mai iesi din casa vreo trei zile!:D:D:D
Re: Fraieri? ` din 13 mar 2004 16:19 de Raziel
:D:D:D:D:D
Mishto varianta!Cred ca pana la urma este cea mai viabila!
:D:D
Re: Fraieri? ` din 13 mar 2004 16:14 de Stefania
:D :D :D :D :D :D :D :D
Daca v-ati uita toti dupa virgine, v-atibate cate 20 pe una... apoi va mai stresati ca nu vrea sex... ca nu va lasa sa va jucati cu pasarica... ca e greu s-o dezvirginezi...
Apoi... ego-ul vostru de barbat care nu ...
Re: ce ati face voi daca...? din 13 mar 2004 16:11 de duran
dar dupa 10 ce faci,te sinucizi?si crezi ca -ti dam noi ,retete?
am mai spu-o ...
rezolvarea e la voi..cu toate ca ,ma indoiesc daca ar merita sa o aflii!!!!!
Re: Fraieri? ` din 13 mar 2004 16:07 de Infector
Scuze nu ma regasesc in randurile tale :blink:
Re: ce ati face voi daca...? din 13 mar 2004 16:05 de FireSoul
Cum spunea cineva pe aici,incearca sa va variati activitatile. Surprinde-l (placut!), Faceti ceva ce nu ati mai facut sau stai fara el 10-15 zile. E ceva normal sa treceti prin perioade dintr-astea shi daca va iubiti cu adevarat totul se va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu t din 13 mar 2004 16:01 de kalypso29
:Dda' daca ti-am dat si raspunsuri,pai lasa-ne si pe noi sa ne facem putin de cap:wacko:
sau mai bine nu, daca ma gandesc la nemesis:huh:... ok, fie cum vrei tu:p:p
Re: ramai gravida daca esti virgina? din 13 mar 2004 15:53 de RedHits
Daca e un ratat care a ejeculat ca mine... desigur!
Re: ramai gravida daca esti virgina? din 13 mar 2004 15:53 de Infector
din moment ce au facut dragoste nu mai sunt virgine.virginitatea nu depinde de himen ... e mai mult o chestie simbolica, morala...nush cum sa zic :)
si da e posibil sa ramai insarcinata chiar daca nu ai himenul rupt ... tu cum iti imaginezi ...
Ramai gravida daca esti virgina? din 13 mar 2004 15:49 de kriminala
Buna din nou ....acum fara caterinca am auzit ca exista cazuri in care unele tipe au ramas insarcinate virgine fiind. Adica au facut-o fara sa se dezvirgineze ...si totusi au ramas insarcinate. Ce zicetzi ...e posibil sau sunt doar prostii?
Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza- din 13 mar 2004 14:55 de FireSoul
Aia care sufera de mutatii esti tu. Clitorisul e situat deasupra deschiderii prin care se urineaza shi sub care se afla vaginul. La astia de pe langa Cernobal nu stiu cum e, dar la o femeie normala clitorisul nu se afla langa intrarea in vagin:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda! din 13 mar 2004 14:27 de un fan
vai cita subtilitate ai ,ce minte ascutita si patruzatoare ai, sunt fermecat......
bah ,da cit mai ai de gand sa inghiti mizeriile astora de aici?:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda! Ghid din 13 mar 2004 14:12 de Infector
"Haiosule" sa te invat ceva ...cand intri cu alt nick macar nu mai folosi aceleasi semne bai omule ca te dai de gol...daca nu ai observat intotdeauna folosesti "smile-ul" ala (2-3 semne consecutive)
Si mai pune mana pe cartea ...
Re: Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 13 mar 2004 13:45 de Raziel
De dimineata am simtit ca o sa mi se intample ceva!:D
Eu oricat,ea intre 18-20!Luminata?:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "co din 13 mar 2004 13:16 de Raziel
Mult mai fine,cele pe baza de apa!Facut proba!:D:D:D
Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ? din 13 mar 2004 13:13 de stefania
Esti simpatic... ce mai... Daca eram interesta de playmates cred ca initiam un subiect pe masura... dar fiecare cu hobby-ul lui...
Si diferenta de varsta de care vorbeai tu unde era ? Ca mie mi s-a parut cam ascunsa... intre 18-20 sa fi ...
Pagina 3446 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |