Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 13 mar 2004 16:55 de Infector

himenul oricum e fisurat ..daca nu era... cum draq s-ar mai scurge secretiile menstruale la virgine?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pen

din 13 mar 2004 16:48 de kalypso29

pai daca-i pe-asa, nu mai bine ne ungem direct cu namol??:o:p (nu cred ca am inteles rolul pudrei de talc:blink:)

Re: Re: Fraieri? `

din 13 mar 2004 16:40 de kalypso29

cu o singura "mica", "nesemnificativa" diferenta: ca sunt ale unuia singur, nu ale tuturor;)

Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 13 mar 2004 16:35 de kalypso29

mi se pare ca am auzit si eu ceva in legatura cu asta: se poate intampla daca himenul este fisurat (sau ceva de genul asta) si sperma ajunge "pe-acolo"(:p) chiar fara sa fi avut loc contactul sexual propriu-zis... dar asta nu e o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru

din 13 mar 2004 16:35 de Raziel

Tu crezi ca vorbesc din amintiri?:D:D:D Cel mai mishto este ca poti folosi orice cantitate!Nu ramane pielea uleioasa! Si daca iti folosesti un pic si sanii,cred ca nu mai iesi din casa vreo trei zile!:D:D:D

Re: Fraieri? `

din 13 mar 2004 16:19 de Raziel

:D:D:D:D:D Mishto varianta!Cred ca pana la urma este cea mai viabila! :D:D

din 13 mar 2004 16:14 de Stefania

:D :D :D :D :D :D :D :D Daca v-ati uita toti dupa virgine, v-atibate cate 20 pe una... apoi va mai stresati ca nu vrea sex... ca nu va lasa sa va jucati cu pasarica... ca e greu s-o dezvirginezi... Apoi... ego-ul vostru de barbat care nu ...

Re: ce ati face voi daca...?

din 13 mar 2004 16:11 de duran

dar dupa 10 ce faci,te sinucizi?si crezi ca -ti dam noi ,retete? am mai spu-o ... rezolvarea e la voi..cu toate ca ,ma indoiesc daca ar merita sa o aflii!!!!!

din 13 mar 2004 16:07 de Infector

Scuze nu ma regasesc in randurile tale :blink:

Re: ce ati face voi daca...?

din 13 mar 2004 16:05 de FireSoul

Cum spunea cineva pe aici,incearca sa va variati activitatile. Surprinde-l (placut!), Faceti ceva ce nu ati mai facut sau stai fara el 10-15 zile. E ceva normal sa treceti prin perioade dintr-astea shi daca va iubiti cu adevarat totul se va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu t

din 13 mar 2004 16:01 de kalypso29

:Dda' daca ti-am dat si raspunsuri,pai lasa-ne si pe noi sa ne facem putin de cap:wacko: sau mai bine nu, daca ma gandesc la nemesis:huh:... ok, fie cum vrei tu:p:p

din 13 mar 2004 15:53 de RedHits

Daca e un ratat care a ejeculat ca mine... desigur!

din 13 mar 2004 15:53 de Infector

din moment ce au facut dragoste nu mai sunt virgine.virginitatea nu depinde de himen ... e mai mult o chestie simbolica, morala...nush cum sa zic :) si da e posibil sa ramai insarcinata chiar daca nu ai himenul rupt ... tu cum iti imaginezi ...

Ramai gravida daca esti virgina?

din 13 mar 2004 15:49 de kriminala

Buna din nou ....acum fara caterinca am auzit ca exista cazuri in care unele tipe au ramas insarcinate virgine fiind. Adica au facut-o fara sa se dezvirgineze ...si totusi au ramas insarcinate. Ce zicetzi ...e posibil sau sunt doar prostii?

Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda!Ghideaza-

din 13 mar 2004 14:55 de FireSoul

Aia care sufera de mutatii esti tu. Clitorisul e situat deasupra deschiderii prin care se urineaza shi sub care se afla vaginul. La astia de pe langa Cernobal nu stiu cum e, dar la o femeie normala clitorisul nu se afla langa intrarea in vagin:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda!

din 13 mar 2004 14:27 de un fan

vai cita subtilitate ai ,ce minte ascutita si patruzatoare ai, sunt fermecat...... bah ,da cit mai ai de gand sa inghiti mizeriile astora de aici?:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limba cu telecomanda! Ghid

din 13 mar 2004 14:12 de Infector

"Haiosule" sa te invat ceva ...cand intri cu alt nick macar nu mai folosi aceleasi semne bai omule ca te dai de gol...daca nu ai observat intotdeauna folosesti "smile-ul" ala (2-3 semne consecutive) Si mai pune mana pe cartea ...

Re: Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ?

din 13 mar 2004 13:45 de Raziel

De dimineata am simtit ca o sa mi se intample ceva!:D Eu oricat,ea intre 18-20!Luminata?:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "co

din 13 mar 2004 13:16 de Raziel

Mult mai fine,cele pe baza de apa!Facut proba!:D:D:D

Re: Re: Dragoste fara prejudecati... ?

din 13 mar 2004 13:13 de stefania

Esti simpatic... ce mai... Daca eram interesta de playmates cred ca initiam un subiect pe masura... dar fiecare cu hobby-ul lui... Si diferenta de varsta de care vorbeai tu unde era ? Ca mie mi s-a parut cam ascunsa... intre 18-20 sa fi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3446 din 3731
«   1 ... 3443   3444   3445   3446   3447   3448   3449 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare