Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Primul act sexual din 2 dec 2010 17:42 de anonima29
nu conteaza daca este virgina sau nu,dar parerea mea este sa nu o faci cu o virgina pt ca tu nu ai nici cea mai mica experienta si cine stie ce incidente vor aparea..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez din 2 dec 2010 17:08 de un_tip
Buna Buna.Sunt un_tip...am 17 ani,prietena mea are 16.Azi am implinit 10 luni de cand suntem impreuna,ne iubim extraordinar de mult.Ieri,pt ca am fost liberi ne-am vazut la o pensiune unde ne-am ,,jucat" si noi.Ea e inca virgina.Ieri a fost de acord ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si romanii din 2 dec 2010 15:36 de J
Sunt de acord cu tine.De asta am si subliniat ca in tarile dezvoltate lumea nu exceleaza in stil.In 90% din cazuri, stilul depinde de pozitia sociala si bani.
Re: Cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine??? din 2 dec 2010 13:33 de ella0790
daca lui nu ii place de tine asta e iti gasesti altul
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 2 dec 2010 13:19 de ella0790
esti dusa rau
Re: Tin la el,dar ma foloseste din 2 dec 2010 13:14 de ella0790
chiar nu iti poti gasi altul care sa te respecte?dar daca tie iti place sa fi tratata ca o carpa e treaba ta.
Re: Re: Re: Re: Re: Moda si romanii din 2 dec 2010 13:09 de ThT
Totusi,nu-i poti cere romanului sa se imbrace la fel cu cei din alte tari cand salariile noastre sunt pe putin de 2 ori mai mici.Multi daca ar avea bani..zic eu ca ar stii sa sa imbrace.
Re: Re: Re: Tin la el,dar ma foloseste din 2 dec 2010 11:43 de ursaru
Ar incerca cu alta.Fa-ti un iubit ,lasa-l pasta de te trateaza ca o tarfa;)
Re: Re: Re: Re: Re: Tin la el,dar ma foloseste din 2 dec 2010 00:25 de Leroy
Aoleu, si mai rau... apropo, daca iesi din chestia asta, si o sa iesi odata si-odata cand o sa deschizi ochii, sa ai grija sa nu mai faci de astea si cu altii :lol:
Re: Re: Efect Postinor din 1 dec 2010 23:06 de compot
Uite: "Cît de eficient este Postinor-ul?
Pastilele Postinor sînt destul de eficiente în situatii extreme, cum este cazul unor contacte sexuale neprotejate. Din pacate, nu putem vorbi de o eficienta de 100%, ca în cazul pastilelor ...
Re: Re: Re: Re: secretie alba din 1 dec 2010 22:50 de Leroy
Vezi tu, s-ar putea sa nu ai experienta necesara sa deosebesti secretia normala fata de cea ce arata semnele prezentei vreunei infectii asa ca cel mai bine e sa te duci la un control.
In opinia mea, controlul ginecologic ar trebui sa intre in ...
Re: Re: Ejaculare fara sperma! din 1 dec 2010 22:42 de Leroy
Buna asta :lol::lol::lol:
Re: Re: Efect Postinor din 1 dec 2010 22:38 de Leroy
Nu exista posibilitatea ca pastilele sa nu-si fi facut efectul :ok:
Re: Re: Prima prietena din 1 dec 2010 22:36 de Leroy
Atunci, baga-te in seama cu ea, cauta subiectele comune si discuta-le, invit-o undeva unde stii ca ii place, vezi daca are vreo activitate ce i-ar placea sa o faca cu tine, un biliard, un tenis de masa, poate are vreun local favorit, la un film ...
Re: Re: Sunt obsedata? din 1 dec 2010 17:58 de Ambry
Deocamdata il caut si o sa incerc sa ma imprietenesc cu el,dar daca e sa ma respinga sau daca o sa iasa rau...atunci o sa-ti dau dreptate,si o sa-mi aduc aminte de ce mi-ai zis.
O SA REVIN SA VA POVESTESC CUM A DECURS TOTUL.
Re: Re: Tin la el,dar ma foloseste din 1 dec 2010 17:28 de SORIN28
...si ai risipit orzul pe gaste! :ok:
Re: Re: Tin la el,dar ma foloseste din 1 dec 2010 17:08 de Maya87
va multumesc oricum...si pt critici si pt sfaturi...oricum...mai vreau sa stiu ce o s faca daka o sa'l refuz...probabil o sa'i ranesc orgoliul..:))
Indiferenta la luminile aprinzande ale orasului... din 1 dec 2010 16:34 de ExoticDream
Nu am idee daca astazi se va intampla "momentul festiv" al "inundarii" luminoase a urbei mele gri, macinate de o precipitatie quasi lichida rece-rece inca de azi-noapte, si... I couldn't care less! Ce-o fi fost in mintea mea acum 2-3 ani, cand riscam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 dec 2010 16:29 de sweety16
Voi raspunde momentan de pe contul acesta, deoarece nu pot loga pe celalalt.
Nu e vorba de situatia materiala, nu asta ma deranjeaza, insa stii si tu cum stau lucrurile in Romania.Nu am cu sa ma mandresc.Nu intru in detalii.Astept deocamdata sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 dec 2010 16:22 de Rolando
daca tu care in tara asta te-ai nascut si nu o duci chiar rau,ba din contra,o duci chiar foarte bine,din spusele tale,nu esti mandra...ce sa mai zica unu care traieste de pe o zi pe alta?......eu zic ca si acesta este un motiv pt care suntem asa rau ...
Pagina 519 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||