Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Tin la el,dar ma foloseste din 30 nov 2010 17:01 de Maya87
am vrut sfat , nu criticare , daca l-as refuza ar mai incerca? sau n-am mai vorbi?
Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaz din 30 nov 2010 16:59 de Rolando
50cent cred ca il copiaza pe Fizz :lol: (daca nu ma insel Fizz a aparut inaintea lui 50cent,sau cel putin eu am auzit de fizz inainte de 50cent)
Eu zic ca se aseamana foarte mult clipurile celor doi,spre exemplu: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe din 30 nov 2010 16:45 de compot
In general mass-media de la noi e de cacat. Tu tre' sa intelegi ca, Cheloo este Cheloo, cum eu sunt compot si tu Rolando, iar Catalin este Catalin Stefan Ion. El este artist, cred ca stii si tu cate ceva despre artisti.
Toti cei cu care am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica din 30 nov 2010 16:42 de Rolando
si dovada unde e?? ......tu crezi ca unu daca nu trece pe la scoala sau trece doar ca sa faca prezenta si asculta rap,rock,house etc stie sa scrie??:unsure:
Secretie alba din 30 nov 2010 16:32 de RobertaR
Am si eu o mica problema. Am o secretie alba care uneori capata un miros mai neplacut. Chestia asta mai este si pe peretii vaginului ca sa zic asa, nu stiu daca e normala, ar trebui sa ma ingrijorez?! :(
Re: Re: sex neprot din 30 nov 2010 16:30 de Leroy
Nu face nimic draga...
Dar totusi pe prospectul testului cumparat de tine ce scrie exact ?
Stiam ca dupa mai putin timp iti poate da un rezultat exact, pai daca stai sa treaca 21 de zile cred ca-ti vine CM :D
Anyway, fa-l cum scrie in prospect, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 16:27 de alexbrr
Bine punctat:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o a din 30 nov 2010 16:25 de Leroy
Aici spun eu ca depinde, posibil sa nu fie atat de mediatizate cazurile nevestelor de manelisti, ori o parte dintre manelisti nu au neveste, multe dintre nevestele de manelisti sunt impacate cu gandul ca sunt inselate si barbatii lor "este smecheri" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 16:16 de compot
Asa e, meciuri mai sunt, candva va veni si returul:D.
Ma incurajeaza faptul ca Barcelona a luat bataie de la Hercules, mai au derbyul Cataluniei... vom vedea la sfarsitul campionatului!
Si pe mine m-a surprins Guardiola ca n-a vrut sa-i dea ...
Re: Re: 16 Ani Probleme in relatii din 30 nov 2010 03:25 de Bozgoru
ai revenit mah?:p
Re: Sunt obsedata? din 30 nov 2010 03:20 de Bozgoru
t-i se pare ca-ti place de el.. nu-l cauta.. lasa-l in pace..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care din 30 nov 2010 02:02 de compot
N-ai inteles ce-a vrut DRE sa spuna:,:,.
Muzica zici tu = BUSSINES. Te contrazic in cazul rapului.
Unii dintre ei au ajuns sa vand CD-uri cu ajutorul Gazetei Sporturilor. Nimeni Altu', mare cataret de rap de la noi, are un versa asa: "Dar ...
Re: Masturbare=Inceperea vietii sexuale din 30 nov 2010 01:04 de Machiavelli
Tu glumesti nu?
Sper sa nu ai mai mult de 13 ani si sa nu fii dat pe la orele de biologie la scoala...Intre masturbare si inceperea cunoasterii femeii (asta daca nu esti de partea cealalta :,) exista o diferenta foarte mica...Ambele le poti incepe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o a din 30 nov 2010 00:51 de Machiavelli
Ai un limbaj ce exprima mai mult perioada petrecuta pe messenger decat pe la scoala..In ceea ce priveste muzica nu lua apararea rapp-ului in fata manelelor..toate au un numitor comun:BUSSINES...si ca venii vorba..am vazut zilele astea o reclama pe ...
Re: 16 Ani Probleme in relatii din 30 nov 2010 00:50 de DaNNY_DiViNO
Si noi ce sfaturi putem sa iti dam Ivan Sexosu ? Stim noi cum esti, daca esti normal, daca arati fizic placut, daca te plac fetele, ce fel de fete te plac, cum gandesc ele, cum gandesti tu, ce vrei de la o fata, etc... ?
Da-ne tu un sfat cu ce sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat din 30 nov 2010 00:39 de Machiavelli
Tie ti-a placut geometria la scoala?Mie nu si nici nu am de gand sa iti masor tie lungimea penisului :blink: ... Pe aceasta o fixezi dupace faci sex...ca se poate :ok:
Re: Ce e in mintea ei ? din 30 nov 2010 00:29 de Machiavelli
EU sincer nu cred ca ai 17 ani..Daca da ma ingrozesc de faptul ca sunt mai mare cu 3 ani ca tine..In fine,fata merge la 2 capete...tu esti folosit pe post de tampon in caz ca are un esec cu respectivul...Crede-ma ca daca tinea la tine cum tii si tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 00:19 de Leroy
Dac-o fi ceva pe la anu pana pe la Paste, sunt si eu aproape de Bucuresti si as putea sa particip la o intalnire, asta bineinteles daca se poate B)
Cum zicea Psyche, cine ar fi PRO sa posteze, deci am postat :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 00:19 de Machiavelli
Dar nu am spus nimic..totusi daca nu era el sa nu spun ca nu ajungeam nici macar in grupe si acum ne zbateam in subsol...Nu...E cel mai valoros jucator al nostru si al Romaniei la momentul actual...Dar el trebuie sa isi dea seama ca joaca la Steaua ...
Re: Sunt obsedata? din 29 nov 2010 23:54 de LonelyGirl
Momentan in ce fel de relatii esti cu tipul respectiv? Va salutati cand va intalniti? Va priviti? Aveti prieteni comuni, frecventati aceleasi baruri/puburi/discoteci?
Pagina 522 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
206 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |