Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: exista riscul de a ramane insarcin din 23 aug 2010 09:16 de victoria_ok
:lol::lol: De acord
Re: Mersi de raspunsuri. din 23 aug 2010 08:42 de ursaru
Cand baiatul/barbatul este foarte excitat apare acel lichid :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mica mare problema din 23 aug 2010 08:41 de ursaru
Fratioru meu tu o sa ramai nefu.tut daca nu iei atitudine si te impui in fata ei.Spune-i sa-si gaseasca alt prost care sa o astepte 5 ani.Si presupunand ca ajungeti la casatorie iar ea e cea mai penala dintre tarfe?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 08:28 de ursaru
O masina foarte sigura Volvo;)
Iti plac masinile old-school?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 08:25 de DaNNY_DiViNO
Momentan si eu am un Volvo XC90 de la firma, imi place mult.. daca as avea bani, mi-as lua una.. e vreo 13-15000
Daca as avea bani mai multi, sigur mi-as lua o masina veche, anii 70-80, reconditionata, facuta la comanda, ceva unic..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 08:22 de DaNNY_DiViNO
corect cum zici tu.. nu are rost.. nu traiesc pe un forum.. fiecare face ce vrea si atat.. daca pe unii nu ii duce capul la mai mult, treaba lor
Re: Imi place de fratele prietenei mele din 23 aug 2010 08:06 de Machiavelli
Si ce mai astepti.Te duci direct si ii spui:
"Auzi,mie imi place umeri-craci.Tie?"
Atata tot,5 cuvinte:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 07:52 de Machiavelli
Daca sare federatia cu banul vine imediat.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mica mare problema din 23 aug 2010 07:39 de Machiavelli
Asta e demn de cartea recordurilor omule.:,
In caz ca nu are religia de asa natura inseamna ca nu o atragi din punct de vedere sexual.Nu ii reprezinti niciun interes.Prefer sa ma abtin in a-ti da solutia pe care as face-o daca as fii in locul ...
Re: Cadou de majorat pentru iubitul meu din 23 aug 2010 02:10 de ExoticDream
Pacat ca nici tu nu ai 18 ani inca si probabil nici parintii nu va lasa.... Te-as fi sfatuit sa-l surprinzi cu un weekend in care sa il iei intr-o calatorie-surpriza.... in strainatate! Ai putea sa-i cumperi ceva simbolic acum si 2 bilete pentru ...
Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia la casato din 23 aug 2010 01:55 de ExoticDream
Nu cred ca ea ar tine mortis sa fie virgina in noaptea nuntii (cu exceptia cazului in care o fi vreo incuiata), mai degraba incearca sa amane momentul pentru ca nu se simte pregatita sa-si inceapa viata sexuala dupa nici un an de relatie. Stiu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregat din 23 aug 2010 01:51 de ursaru
Ursaru prin ce-a spus, s-a referit la faptul ca esti demodata... esti precum hainele de acum 100 de ani purtate in al nostru secol, in nici un caz nu s-a referit la faptul ca esti proasta. Tu, daca nu vrei sa-i faci lui sex oral, sa nu-i faci. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 01:41 de ExoticDream
Nici mie nu mi se pare normal sa fii fortata sa faci ceva care nu-ti place. Este adevarat ca sexul oral a devenit o componenta fireasca a vietii sexuale a majoritatii cuplurilor, insa nu si obligatorie. Trebuie ca ambii parteneri sa se simta bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 01:26 de compot
Observ ca-ti place sa-l vezi: trist, nefericit, frustrat!!
N-ar fi mai bine sa-l vezi fericit?
Si asta-i ultimul post adresat tie.
Daca nu intelegi, ca sexul oral e o normalitate, ramai "incuiata", cum zicea cineva.
Penis curb din 23 aug 2010 01:25 de houchin
am 15 ani si penisul meu este curbat in jos, exact ca o banana, ma va afecta acest lucru in timpul actului sexual?
cum pot sa-l indrept?
cel mai probabil este asa din cauza pozitiei in lenjerie, daca ii schimb pozitia in sus se va indrepta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 01:23 de ExoticDream
Eu nu-mi doresc BMWul ala, pentru uzul curent ma multumesc cu ceea ce am in leasing, parametrii tehnici sunt ok pentru oras si incursiuni ia afara lui in vacante sau weekenduri. Daca "as putea" un pic mai mult, mi-ar placea sa plec mai des in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2010 00:43 de Diana
:((Sincer,nici eu nu cred ca se va solutiona astfel situatia asta! Bine ca el saracul... e trist , nefericit, frustrat, dar nu se pune nimeni nimeni in pielea mea sa vada cum ma simt! Deh,sunteti barbati...:`:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului ora din 23 aug 2010 00:40 de Diana
Intre cazul tau si al fetei care a deschis subiectul nu exista nici o asemanare.
Tu nu vrei sa faci oral ca...nu vor piticii de pe creier, ea nu stie daca tre' sa faca ceva "special" inainte de [b]A PRIMI[/b] un oral.
Nu ai inteles ideea ca acel ...
Re: Re: Re: Cat mintiti pe forum? din 23 aug 2010 00:06 de SORIN28
Daca aveai macar 1,75m si 65kg "ma bagam in seama" ...asa probabil vinzi un camion, ceva. :lol:
Re: daca fac dragoste cu iubitu pe ciclu raman gra din 23 aug 2010 00:03 de SORIN28
Doar daca ai ovulatie ascunsa...si sunt cazuri destul de rare.
Pagina 687 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |