Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 23 aug 2010 00:02 de sgc

nu, categoric nu, pe forum n-am cum sa fiu de una singura. . mi-ar fi placut daca in singuratatea mea as fi fost de una singura, dar n-a fost chip, ca toata ideea de intimitate a mea a lalait-o exotic foata ta sotie si nu, doar, ea aproape 7 ani ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 aug 2010 00:01 de SORIN28

Vezi, aici e o mare problema in mentalitatea majoritatii romanilor. Daca vizitezi un doctor pentru "cabina"(cap) nu inseamna ca esti nebun. Nu-ti mai recunosti cacatul cu ochi? E normal, omul e frustrat ca nu primeste ce-si doreste...a fost ...

Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului oral...

din 22 aug 2010 23:54 de SORIN28

Intre cazul tau si al fetei care a deschis subiectul nu exista nici o asemanare. Tu nu vrei sa faci oral ca...nu vor piticii de pe creier, ea nu stie daca tre' sa faca ceva "special" inainte de [b]A PRIMI[/b] un oral. Nu ai inteles ideea ca acel ...

Re: daca fac dragoste cu iubitu pe ciclu raman gra

din 22 aug 2010 23:01 de sweety16

Posibil.

Dragoste la menstruatie -> pericol sarcina?

din 22 aug 2010 22:55 de raluca

daca fac cu iubitu dragoste cand sunt pe ciclu raman insarcinata(!)va rog raspundeti-mi:D

din 22 aug 2010 21:38 de femme

Nimeni nu trebuie sa fie considerat demodat daca nu face sex oral sau nu primeste! In relatia sexuala dintrea 2 oameni e normal, firesc si frumos tot ce le face lor placere, amandurora! Atat! Ce crede lumea , nu conteaza, lumea nu e in pat cu cei doi ...

Re: Am 16 ani si n-am avut nici o prietena pana ac

din 22 aug 2010 21:30 de femme

Daca esti deprimat trebuie sa vezi un medic psiholog! Si nu fac baza de tine si nu te fac nebun!:ok:

Mersi de raspunsuri.

din 22 aug 2010 21:27 de bbb123

Ok.M-am linistit putin.Imi voi face u ntest de sarcina dupa 2 saptamani.Daca sunteti draguti sa ma lamuriti cu inca ceva,va rog.Lichidul seminal apare atunci cand are loc excitatia sau inainte de ejaculare?Am citit mai multe raspunsuri,iar unii zic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri

din 22 aug 2010 21:05 de compot

Ursaru prin ce-a spus, s-a referit la faptul ca esti demodata... esti precum hainele de acum 100 de ani purtate in al nostru secol, in nici un caz nu s-a referit la faptul ca esti proasta. Tu, daca nu vrei sa-i faci lui sex oral, sa nu-i faci. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea

din 22 aug 2010 20:45 de Diana

Mi se pare aiurea sa se simta fortata sa incerce. Nu vrea si gata. Si tipu daca tot insista stiind ca te face sa te simti aiurea....atunci da senzatia ca e batut in freza. Eu il lasam sa isi caute alta care sa ii faca...il lasam de ...

Re: Sex neprotejat inainte de ciclu

din 22 aug 2010 20:35 de nyko

din 22 aug 2010 20:16 de McLove

Hai ma! Cui nu-i place frumosul? Lasa... exista un inceput pentru toate. PS: ursaru, nu te supara pe ea... E o fata de nota 10, dar cateodata arata ca e minora. :,

din 22 aug 2010 20:07 de ursaru

Draga baby ma adresam Dianei ,nu tie.atunci cand te simti vizata sa vorbesti cu mine;) o seara buna.

din 22 aug 2010 19:38 de baby

Eu cand vad nu mai timid ca mine scot gherutele:devil: Prind eu tupeu atunci:lol: Si ce-mi placeeee:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sex

din 22 aug 2010 19:34 de baby

Mi se pare aiurea sa se simta fortata sa incerce. Nu vrea si gata. Si tipu daca tot insista stiind ca te face sa te simti aiurea....atunci da senzatia ca e batut in freza. Eu il lasam sa isi caute alta care sa ii faca...il lasam de ...

Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului oral....

din 22 aug 2010 18:42 de Diana

Ai dreptate. Dar cazul meu si al fetei care a deschis topicul se aseamana oarecum: amandoua avem iubiti..."obsedati" de sexul oral! Mai nou,al meu iubit a trecut de la vorbe la fapte... Adica incearca sa ma surprinda cu chestia asta de ...

Re: penis mic

din 22 aug 2010 18:30 de sweety16

Cum dracu' sa ai 13 cm circumferinta? Stii ce inseamna circumerinta?

Re: penis mic

din 22 aug 2010 17:50 de Cocolinoo

uita'te in oglinda..vei fi uimit sa vezi ca e mai mare decat a lui Dudu Steel :lol: sau ai putea pur si simplu sa compari cu ceva [deget de exemplu'] .. da' apropo..mai sunt topicuri de genu' :rolleyes:

Penis mic

din 22 aug 2010 17:48 de Daniel

Salut, am 17 ani si sunt foarte complexat de dimensiunea penisului meu. Poate chestia asta se datoreaza si faptului ca sunt inca virgin. Am 13cm lungime si 13cm circumferinta. Mi-e frica sa incep o relatie sa nu ma fac de ras. Daca ma puteti ajuta ...

Re: Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 22 aug 2010 16:41 de Cocolinoo

Sa nu imi zici ca ai gasit "Carul Mare" ! :unsure: .. sau poate chiar "Luceafarul" ? :huh:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 688 din 3731
«   1 ... 685   686   687   688   689   690   691 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare