Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 31 iul 2010 10:42 de baby
Nu m-as fi gandit ca se va intampla asa.
De fapt nu:) undeva in interior stiam ca asa va fi dar mi-a fost greu sa recunosc.
Speram totusi sa nu fie adevarat ce cred eu.
Nici nu stiu daca e cazul sa ma bucur de faptul ca intr-un timp destul de ...
Re: Re: Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o din 31 iul 2010 05:27 de ExoticDream
Bun, si daca voi aveti creierul divizat in acest mod interesant (cu toate ca nu toti barbatii de aici sunt de acord cu acest lucru), noi ar trebui sa fim intelepte si sa acceptam din start ideea ca voi "ne iubiti din tot sufletul, dar o mai ...
Re: Re: Re: Poti iubi doua persoane in acelasi tim din 31 iul 2010 04:39 de ExoticDream
Intre altele se cheama si egoism, si lipsa de moralitate, si "a avea si capra, si varza" etc. Daca esti foarte tanar si lipsit de experienta, ai o oarecare scuza pentru ca iti este greu sa te dumiresti ce anume simti, dar la maturitate nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu din 31 iul 2010 03:51 de ExoticDream
Si mie mi se pare ca tratamentul prelungit, abstinenta si poate si alti factori au determinat erodarea sentimentelor lui. In plus, daca doar acele kilograme sunt motivul pentru care s-a indepartat, imi face impresia unui tip cam superficial. Ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: daca aveai cam 2 metri.... din 31 iul 2010 03:20 de ExoticDream
Evident ca baschetul practicat la pubertate a contribuit decisiv. La mine in familie am cazuri in care s-au crescut 10-12 cm/an cu doar 2 antrenamente/saptamana.
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Aj din 31 iul 2010 03:17 de Arayas
Ti-ai facut de cap FARA cap acum e timpul sa platesti. Si apropo, TOTUL SE PLATESTE IN VIATA. Solutie pentru tine? Simpla. Te transformi instantaneu in preacuvioasa Lantoleea. Adica, uiti de vreun baiat (pa, la revedere, asa e cand te papa fundul si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii din 31 iul 2010 02:55 de Arayas
Mama n-o sa te lase cu el in casa nici cand o sa ai 27 de ani, daca nu esti "cu acte". Asa ca, ori ca-i spui ori ca nu, loc de babardeala tot nu-ti faci rost. Chiar daca stiu ca-ti faci de cap, parintii n-or sa-ti dea niciodata cheia sa te duci sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GEL din 31 iul 2010 02:48 de Pasaroi_Cuminte
Respect deciziile altora, fiecare este liber sa-si traiasca viata dupa propriile sale convigeri si sa-si gaseasca echilibrul in viata, asa cum socoteste de cuviinta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur din 31 iul 2010 02:47 de Arayas
Am un pusti de 12 ani si o printesa de un an si 5 luni. Si m-am "plimbat" dupa bani tot timpul. Dar sotia nu s-a plans din lipsa de ocupatie. Face bine diferenta intre love si lovele. Stie ca e nevoie de amandoua, ca si mine de altfel. Deci nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE din 31 iul 2010 02:42 de Arayas
Pentru unii dintre noi e bun chiar daca unii nu-l recunosc. Dar de aceea suntem diferiti. Si asta nu e rau.
Iar pentru prietenul cu problema: las-o naibi de gelozie sfatul meu e vorba unui prieten: pune mana si cafteste-o oricum, ca stie ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE din 31 iul 2010 02:25 de Pasaroi_Cuminte
Nu sunt luate din nici un manual.Asa gandesc eu. Eu nu am nevoie de manuale (spre deosebire de altii) ca sa inteleg niste lucruri extem de clare si simple ,in opinia mea.
Ce inseamna lucruri incontrolabile?
Ce inseamna controlul ?
De unde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si din 31 iul 2010 02:24 de dorinda
Cand vei avea o sotie gravida si tu o sa te plimbi de colo-colo, va reactiona la fel. Daca nu mai rau.
Re: Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE din 31 iul 2010 02:12 de Arayas
Luuuung, plictisitor si nejustificat. Logic ca vorbeam de gelozia NEJUSTIFICATA ca doar nu-i spuneam omului sa nu fie gelos cand are de ce. In rest, mambo-jumbo luat de prin manuale probabil, de ajutor zero. Carpe-Diem, cancer al nu stiu ...
Re: De ce se termina greu unii baieti? din 31 iul 2010 02:00 de Arayas
Invata sa faci sex de placere. Te exprimi ca si cum faci de serviciu la bucatarie cand faci de fapt sex. Esti pe un drum total gresit si el nu stie sa te scoata din intuneric. Am cunoscut multe femei ca tine care fac sex ca asa vrea el, sa nu-l ...
Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE din 31 iul 2010 01:54 de Pasaroi_Cuminte
Depinde cu ce virtuti se naste. Nu toti suntem croiti intr-un fel.
Eu cred ca leacul pentru prevenirea geloziei cat si pentru tratarea acesteia este comunicarea intre parteneri,comunicare ce trebuie sa se bazeze pe sinceritatea biunivoca a ...
Re: Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o din 31 iul 2010 01:46 de Arayas
In mod clar fizicul este primul criteriu. Dar daca persoana este in acelasi cerc cu tine (prieteni, profesional) lucrurile se pot schimba. Te atrage CEVA. Unde CEVA poate fi umorul, gestica, sensibilitatea, in fine...are CEVA. De aici incep ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si acu din 31 iul 2010 01:18 de Arayas
Comportament suspect. Te tine in rezerva, are pe altcineva...undeva. Nu stiu. Ce stiu este ca suntem prea batrani ca sa mai umblam cu floricele. Scoate-o la o bere cu prietenii chiar, si la momentul oportun, intr-o fereastra de unu la unu ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 31 iul 2010 00:51 de Arayas
Daca ala e motiv sa-ti arate gara, inseamna ca eu sunt liliputan. Data viitoare o sa ti-o iei pentru ca nu ai mers pe dreapta sau ca te-ai scobit in dinti. Vorbeste cu tine pentru ca i-ai gadilat orgoliul cautandu-l. Se simte mandru si si-a zis ...
Re: Re: : cum sa dezvirginezi o fata din 31 iul 2010 00:47 de Mircea
(((((( ff bine andreea kiar imi place cum ai explicat la faza asta;) tot respectu.deci faza e sa nu te grabesti pt k vreme este incearca sa dai tot ce poti din tine sa fi cat mai tandru si baiat finutz pt ea prima oara e ceva special nu o dezamagi ...
Re: Re: Ce se intampla cand...? din 31 iul 2010 00:29 de Arayas
Mare tampenie!
Ce faci tu acum este sa o sufoci. Trebuie sa pricepi, in stadiul asta cu cat insisti cu atat o departezi. Las-o in pace, stergeti lacrimile unde nu te vede nimeni si cand te mai vezi cu ea fii ultra-impersonal si rece. In ...
Pagina 735 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |