Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 16:34 de sgc
ok:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te din 30 iul 2010 16:34 de beatrice
dak ma iubeste serban
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 30 iul 2010 16:22 de beatrice
[b]ma iubeste serban[/b][i]imi dau seama dp cm fake el[/i]][u]dar sh eu il iubesk mult mult[/u]:heart:
Re: Re: daca aveai cam 2 metri.... din 30 iul 2010 16:21 de Cristi
eu am 14ani si jumate si 1.92. e bine?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 16:12 de Arayas
E doar alegerea ta. Un oral facut din obligatie este la fel de daunator relatiei ca si lipsa lui. In limbajul colorat de pe forum ti s-a explicat (mai mult sau mai putin) ca sexul oral e un lucru normal. Vin momente in viata de cuplu cand se ...
Bubita pe penis :| din 30 iul 2010 16:10 de eu1234
acum cateva zile mi-a aparut asta pe lateral http://yfrog.com/ngpulaj
stiu ca am cateva fire care apar in josul la penis , pe care leam tot smuls cu penseta.acolo unde a aparut asta era un fir pe care lam smuls.
se poate sa fi crescut pe sub ...
Re: Virgin, penis mic, prezervativ mare... din 30 iul 2010 15:52 de Arayas
Stai linistit. Chinezii o au in medie de 10 cm si uite ce multi sunt! E o lungime normala si sunt foarte multe femei care au vaginul scurt si o partida cu una de 17 cm le provoaca dureri. Daca o aveai de 21 probabil ca de multe ori faceai sex ...
Re: Re: Re: Ejaculare rapida din 30 iul 2010 15:45 de Arayas
O bateai? Glumesc.
Problema ta e una normala. Te excita duduia, deci ejaculezi. Cam asta avea in cap Creatorul cand ti-a dat cuc. Daca vrei sa fii "performant" citeste pe net despre tehnici de intarziere a ejacularii. De exemplu, cand se ...
Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral? din 30 iul 2010 15:37 de Arayas
FALS. O femeie care nu face oral e pe duca din start. Dar aproape toate o fac, fie ca spun sau nu (de aici lipsa ta de informare). Prin urmare, nu esti nici steaua de pe cer, nici Sanzaiana Felatio doar fiindca faci ceea ce faci. Si daca tu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 15:34 de Alex9999
Bine daca tu zici :D
Re: Cum sa ajunga la orgasm din 30 iul 2010 15:28 de Arayas
Dupa modul cum prezinti problema se pare ca te pricepi de nu mai poti. Te rog, educa-te, citeste, vezi filme, vorbeste cu altii mai experimentati. INTREABA! Dialogul in pat e cea mai buna reteta. Daca nu, esti doar unul din cei care transforma ...
Re: Re: Re: Varsta din 30 iul 2010 15:08 de Arayas
In primul rand astea nu sunt relatii care sa duca in vreo casnicie. Daca e asa atunci e naspa. Daca e o simpla relatie, nu e nimic iesit din comun. Femeile se ofenseaza grav pe tema asta pentru ca la 40 de ani nu vrei sa ai de a face cu un putoi ...
Re: Fete virgine la casatorie din 30 iul 2010 14:39 de bianca
parerea mea este ca nu exista parteneri compatibili sau incompatibili in pat deoarece sexul este precum cultura generala,thenicile le dobandesti in timp cu mult exercitiu si astfel, 2 parteneri "incompatibili" pot deveni cei mai compatibili.si in ...
Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 30 iul 2010 14:31 de Arayas
Din pacate faci parte din grupul femeilor condamnate pe viata. Selectia pe care am facut-o pe postarea ta nu e intamplatoare. Cunosc genul asta de barbat. Tu, indiferent de cat de "tare" esti, ai devenit un simplu trofeu pus pe un piedestal. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 14:09 de sgc
da. ok.:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 13:51 de Alex9999
Deci chiar daca ar fi fost sa fie totusi pe vagin sau inauntru acel lichid nu sunt sanse. Ok :flowers:
Angajam maseuze si receptionere din 30 iul 2010 13:41 de ramonamasaj
Maseuze
Salon de masaj cu vechime 6 ani, angajeaza in conditii excelente tinere cu varsta peste 18 ani ptr postul de maseuza.
Oferim castiguri intre 1000-3000 euro, un numar foarte mare de clienti, comisioane intre 50 si 100 ron /ora, program la ...
Re: Re: relatii si ...........relatii... din 30 iul 2010 13:37 de Anonimus
Mentalitatea asta a fetelor mi se pare cea mai mare prostie. Parerea mea e ca aceste fete sunt doar niste papusi sexuale ca sa nu folosesc alt termen. De fiecare data cand i se scoala, ce faci, il lasi sa ti-o traga?! Voi nu aveti initiative, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 13:05 de sgc
:lol: corect. ok.:) :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 08:19 de Alex9999
Desigur
Am si eu o problema, eram cu prietena mea in pat, si eram doar in chiloti, dupa in timp eu am simtit ceva umed , pe boxeri, m-am uitat sa vad ce este si aveam un lichid transparent pe penis, desi nu mi-am atins penisul de vaginul ei ca ...
Pagina 737 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |