Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Bloody Mary,Candy Man exista??? :))

din 29 iul 2010 13:31 de iuly

oare daca spui bloody mary de 3 ori cu lumanarile aprinse noaptea uitandu-te in oglinda chiar apare?acelasi lucru se intampla si cu Candy Man??:lol: aveti curaj sa incercati?:lol::lol:

Re: Cum sa ajunga la orgasm

din 29 iul 2010 11:41 de dorinda

:lol::lol::lol: Esti comic. Nu toate femeile gem cand fac sex. Poate este genul mai tacut sau ii este rusine sa faca asta. Ori tu nu ii provoci o placere atata de mare incat sa faca asta. Mai bine discuti cu ea. Am impresia ca nu prea stii ce ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 29 iul 2010 11:33 de dorinda

Da nu-i greu. Te duci la frizerie, te tunde si te da cu un pic de gel sa ti-l zburleasca. Te uiti cum ti-l face acolo si incerci si tu acasa. Daca nu-ti place, incerci alta. Este ca si cum ai proba niste haine sa vezi care ti se potriveste. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare

din 29 iul 2010 10:08 de EUEUEUEUE

Am avut 3-4 ocazi de sex dar mam gandit ca daca penisul mi se scoala j nu este belit ce pot face...tu imi propui sa trag de pielicica cand este belit sau flasca???am 14 ani am uitat j este de 16cm sculat j cam 6-10 cm la penis mort:p:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Striptease

din 29 iul 2010 04:32 de GoldenLady

:devil: DA!! Dar la mine a fost ceva spontan nici nu ma gandeam la asa ceva, el asculta o melodie la calculator tocmai buna pentru striptease si nu stiu ce mi-a venit de am inceput sa dansez provocator si sa pierd din vestimentatie nu aveam pantofi ...

Re: Re: Re: Re: Striptease

din 29 iul 2010 03:51 de SIMPLU

Da asa ma gandeam si eu nu prea port pantofi cu toc doar la diferite ocazii.A facut cineva striptease pt prietenul ei?

Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 29 iul 2010 01:45 de Machiavelli

Pai atunci de ce te-ai mai bagat pe combinatie daca habar nu ai ce este aia seductie? Aici,pe forum sunt sute de topic-uri ce te pot ajuta. Nu sunt de acord cu,cuceririle astea pe net,dar in fine...ce sa zic...vechea poveste:fii tu insuti si ...

Re: Re: Re: Re: Re: pff...flirtul

din 29 iul 2010 01:37 de ExoticDream

Viata nu inseamna doar sex. Daca ai gasit persoana care ti se potriveste, nu-i dai cu piciorul doar pentru ca nu ai chef sa te complici cu distanta. Vezi tu, privim lucrurile din puncte de vedere diferite: tu consideri ca multimea posibilelor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare

din 29 iul 2010 01:33 de Machiavelli

Trage in fiecare zi pielita cat poti.Nu ti se poate intampla nimic nasol:ok: Sau solutia mai simpla: SEX :love:

Cum sa ajunga la orgasm

din 29 iul 2010 01:01 de oralx

Sunt cu prietena mea de aproape 1 an si de vreo 3 luni am facut-o era virgina si vreau sa spun ca am niste intrebari ! - Nu geme cum faceau celalalte ! - Nu a gemut nici la dezvirginare decat se vaita ca o doare si am inteleso am luat-o usor - Nu ...

Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 29 iul 2010 00:43 de vasea85

ok baiate du tiai gasit perechea shi ma bucur pentru tine...dar pe mine ma poate ajuta cine cu unele sfaturi problema e ca am facut cunoshtinta cu o fata pe internet shi miine este prima n oastra inilnire...shi daca sincer eu sunt cam timid shi ...

Re: Eu virgin, ea ninfomana

din 29 iul 2010 00:40 de KissVrajala

Ai gasit in DEX cuvantul NIMFOMANA si vrei sa ne arati ca l-ai invatat? Ma rog.. daca e adevarat ce spui, te duci la ea o iei in brate, pui mainile pe fund si ii soptesti la ureche : eu in minte mea te-as .... si daca intradevar e cum ai spus ai sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare

din 29 iul 2010 00:17 de EUEUEUEUE

Am j yo o problema asemanatoare...mult mai ciudata mie cand mi se scoala toata pielea ramane pe capul penisului j mi se vede capul foarte putzin am incercat cand este flasca sa belesc penisul j merge doar pe jumatate va rog spunetzim cum sa fac sau ...

Re: Re: Re: Striptease

din 29 iul 2010 00:01 de Nekunoskuta

Scenariul 2: Iti iei lenjeria pe tine, pe sub haine si renunti la pantofii cu toc (daca nu cumva porti in mod obisnuit si ii ai in picioare).

Re: Cu creasta, fara creasta? Prea scund?

din 28 iul 2010 23:09 de SORIN28

Daca nu ti-a spus nimeni pana acum, iti spun eu: Alta preocupare nu ai? Invata,iesi in oras...etc. Nu-ti face prea multe griji cu parul. Esti copil.:ok:

Re: Esti un mare dobitoc!!!

din 28 iul 2010 22:57 de SORIN28

Tu cu cine te certi? :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 iul 2010 21:44 de Denisse

hei ginecologul e obligat prin lege la 16 ani sa pastreze confidentialitatea..chill off am avut 4 prietene care erau deoseaman cu tine,stateau lafel cu frican oase ca cior zice parintii daca medicul ma zice,iar el na zis absolut nimic;)daca tu vb cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu creasta

din 28 iul 2010 19:53 de GloGloria

da ai dreptate.ar putea sa-si inlocuiasca rama.sa-si puna niste lentile mai mici.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu creasta, fa

din 28 iul 2010 19:41 de dorinda

Mai bine sa si-l tunda, ca daca il da pe spate o sa aiba un cap ca o minge. Cred ca o varianta asemanatoare celei propuse de McLove o sa te prinda. Este o frizura care merge la aproape orice baiat. Cat despre ochelari...vezi dupa ce te tunzi ...

Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei?

din 28 iul 2010 19:21 de GloGloria

incerci sa-ti iei lucrurile treptat si dupa aia dispari:devil::devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 739 din 3731
«   1 ... 736   737   738   739   740   741   742 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele