Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Bloody Mary,Candy Man exista??? :)) din 29 iul 2010 13:31 de iuly
oare daca spui bloody mary de 3 ori cu lumanarile aprinse noaptea uitandu-te in oglinda chiar apare?acelasi lucru se intampla si cu Candy Man??:lol:
aveti curaj sa incercati?:lol::lol:
Re: Cum sa ajunga la orgasm din 29 iul 2010 11:41 de dorinda
:lol::lol::lol:
Esti comic. Nu toate femeile gem cand fac sex. Poate este genul mai tacut sau ii este rusine sa faca asta. Ori tu nu ii provoci o placere atata de mare incat sa faca asta. Mai bine discuti cu ea. Am impresia ca nu prea stii ce ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 29 iul 2010 11:33 de dorinda
Da nu-i greu. Te duci la frizerie, te tunde si te da cu un pic de gel sa ti-l zburleasca. Te uiti cum ti-l face acolo si incerci si tu acasa. Daca nu-ti place, incerci alta. Este ca si cum ai proba niste haine sa vezi care ti se potriveste. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare din 29 iul 2010 10:08 de EUEUEUEUE
Am avut 3-4 ocazi de sex dar mam gandit ca daca penisul mi se scoala j nu este belit ce pot face...tu imi propui sa trag de pielicica cand este belit sau flasca???am 14 ani am uitat j este de 16cm sculat j cam 6-10 cm la penis mort:p:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Striptease din 29 iul 2010 04:32 de GoldenLady
:devil: DA!! Dar la mine a fost ceva spontan nici nu ma gandeam la asa ceva, el asculta o melodie la calculator tocmai buna pentru striptease si nu stiu ce mi-a venit de am inceput sa dansez provocator si sa pierd din vestimentatie nu aveam pantofi ...
Re: Re: Re: Re: Striptease din 29 iul 2010 03:51 de SIMPLU
Da asa ma gandeam si eu nu prea port pantofi cu toc doar la diferite ocazii.A facut cineva striptease pt prietenul ei?
Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 29 iul 2010 01:45 de Machiavelli
Pai atunci de ce te-ai mai bagat pe combinatie daca habar nu ai ce este aia seductie?
Aici,pe forum sunt sute de topic-uri ce te pot ajuta.
Nu sunt de acord cu,cuceririle astea pe net,dar in fine...ce sa zic...vechea poveste:fii tu insuti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: pff...flirtul din 29 iul 2010 01:37 de ExoticDream
Viata nu inseamna doar sex. Daca ai gasit persoana care ti se potriveste, nu-i dai cu piciorul doar pentru ca nu ai chef sa te complici cu distanta. Vezi tu, privim lucrurile din puncte de vedere diferite: tu consideri ca multimea posibilelor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare din 29 iul 2010 01:33 de Machiavelli
Trage in fiecare zi pielita cat poti.Nu ti se poate intampla nimic nasol:ok:
Sau solutia mai simpla: SEX :love:
Cum sa ajunga la orgasm din 29 iul 2010 01:01 de oralx
Sunt cu prietena mea de aproape 1 an si de vreo 3 luni am facut-o era virgina si vreau sa spun ca am niste intrebari !
- Nu geme cum faceau celalalte !
- Nu a gemut nici la dezvirginare decat se vaita ca o doare si am inteleso am luat-o usor
- Nu ...
Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 29 iul 2010 00:43 de vasea85
ok baiate du tiai gasit perechea shi ma bucur pentru tine...dar pe mine ma poate ajuta cine cu unele sfaturi problema e ca am facut cunoshtinta cu o fata pe internet shi miine este prima n
oastra inilnire...shi daca sincer eu sunt cam timid shi ...
Re: Eu virgin, ea ninfomana din 29 iul 2010 00:40 de KissVrajala
Ai gasit in DEX cuvantul NIMFOMANA si vrei sa ne arati ca l-ai invatat?
Ma rog.. daca e adevarat ce spui, te duci la ea o iei in brate, pui mainile pe fund si ii soptesti la ureche : eu in minte mea te-as .... si daca intradevar e cum ai spus ai sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare din 29 iul 2010 00:17 de EUEUEUEUE
Am j yo o problema asemanatoare...mult mai ciudata mie cand mi se scoala toata pielea ramane pe capul penisului j mi se vede capul foarte putzin am incercat cand este flasca sa belesc penisul j merge doar pe jumatate va rog spunetzim cum sa fac sau ...
Re: Re: Re: Striptease din 29 iul 2010 00:01 de Nekunoskuta
Scenariul 2: Iti iei lenjeria pe tine, pe sub haine si renunti la pantofii cu toc (daca nu cumva porti in mod obisnuit si ii ai in picioare).
Re: Cu creasta, fara creasta? Prea scund? din 28 iul 2010 23:09 de SORIN28
Daca nu ti-a spus nimeni pana acum, iti spun eu: Alta preocupare nu ai? Invata,iesi in oras...etc. Nu-ti face prea multe griji cu parul. Esti copil.:ok:
Re: Esti un mare dobitoc!!! din 28 iul 2010 22:57 de SORIN28
Tu cu cine te certi? :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 28 iul 2010 21:44 de Denisse
hei ginecologul e obligat prin lege la 16 ani sa pastreze confidentialitatea..chill off am avut 4 prietene care erau deoseaman cu tine,stateau lafel cu frican oase ca cior zice parintii daca medicul ma zice,iar el na zis absolut nimic;)daca tu vb cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu creasta din 28 iul 2010 19:53 de GloGloria
da ai dreptate.ar putea sa-si inlocuiasca rama.sa-si puna niste lentile mai mici.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu creasta, fa din 28 iul 2010 19:41 de dorinda
Mai bine sa si-l tunda, ca daca il da pe spate o sa aiba un cap ca o minge.
Cred ca o varianta asemanatoare celei propuse de McLove o sa te prinda. Este o frizura care merge la aproape orice baiat. Cat despre ochelari...vezi dupa ce te tunzi ...
Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei? din 28 iul 2010 19:21 de GloGloria
incerci sa-ti iei lucrurile treptat si dupa aia dispari:devil::devil:
Pagina 739 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |