Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce cautati la un baiat? din 26 iul 2010 23:02 de gabi4play
Total de acord cu tine.Interesant subiect :D.Ma intreb daca,sunt fete care ii plac baietii mai timizi,care se chinui sa tina o conversatie,si care le place sa se joace cu ei , si care sai invete :P.
Asa ca mine :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Sfarcuri din 26 iul 2010 22:51 de valentine
Daca ai vrut sa faci o glumita sa sti ca e mai probabil sa fi crezut pe cuvant, decat ca cineva sa rada.
Re: Re: Re: Re: Sfarcuri din 26 iul 2010 22:04 de Cocolinoo
am o mica intrebare...ce e ala? .. paru' din nas?
Re: Re: Re: Sfarcuri din 26 iul 2010 21:49 de valentine
Daca tu spui...da parul pubian ti-a dat si tie?
Re: El doreste sex oral, eu nu! din 26 iul 2010 21:46 de Cocolinoo
cum a spus odata marele Gigi Becali ... "O sugi ca pe'o bomboana" :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 b din 26 iul 2010 21:44 de valentine
Din pacate, doctorii nostri au mentalitate de roman.
Eu o singura urgenta am avut la spital de cand ma stiu si stiind ca se comporta precum ai spus tu initial, am luat inca 4 baieti cu mine, din aia mai fiorosi, sa ma insoteasca (il duceam pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2010 21:38 de Diana
Mda. Sincer cred ca acest topic nu-si avea rostul.Simteam nevoia sa vorbesc cu cineva despre problema mea si atat. Oricum, ma indoiesc ca-mi voi schimba perceptia despre sexul oral in urma acestor discutii.Adevarul e ca ma simt putin stresata si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe din 26 iul 2010 21:35 de Cocolinoo
mergi la ea si ii spui "vrei sa te culci cu mine?" ... daca nu ii place de tine va spune nu ... daca ii place de tine va spune tot nu ... :ok:
Re: Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 20:50 de Bozgoru
multumesc frumos:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2010 18:55 de Alex9999
Ceva legat de sarcin este ?? Daca aceasta infectie are vro legatura cu sarcina adica daca poate fi cauzata aceasta infectie din cauza unei sarcini :(.
Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 18:53 de dorinda
Mi-am adus aminte. Am o ruda care s-a vindecat de ulcer cu ceai de galbenele si tataneasa, iar doctorul ii spusese ca trebuie sa se opereze ca e prea grav. Ce-i drept a baut vreo doi ani ceaiuri, dar macar a scapat de durere si de operatie. Si ...
Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 17:35 de Bozgoru
mda le stiu si pe astea.. oricum.. eu m-am obisnuit cu gandut ca nu va trece prea usor.. dar totusi.. doctorii trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul.. vorba ta.. eu sunt un caz fericit ca inca n-am dat in ulcer sau draqu sa fii avut ceva mai ...
Re: Ce parere au baietii despre celulita la fete? din 26 iul 2010 17:01 de McLove
Cum adica in timpul seductiei? :lol:
In fine... nu mi se pare normal ca o fata de <18 ani sa aiba celulita. Dar, ce sa le faci, daca ele vor la salon, sa se bronzeze, vor sa isi dea cu creme de nu stiu de care...
Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 16:08 de dorinda
Sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc, dar din cauza unui idiot de doctor care nu a dat un tratament banal la timp o persoana draga mie este acum in mormant. Si ea tot la rahatul de Fundeni a fost, la cel mai bun doctor.
Tu pari un caz destul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) din 26 iul 2010 14:45 de MrRed
vaiii , cata suferinta ai pe tine ...te face din vorbe ? probabil acei useri care te-au criticat au perfecta dreptate , nu stiu ce facultati ai ori pe unde esti scolita ...gandirea ta este puerila si comportamentul asemeni gandirii.Daca acel ...
Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 13:29 de sgc
as avea prea multe de scris la acest subiect daca mi-as da drumul la vorba. si de rau, dar si de bine. mai multe in prima categorie. intrun mod paradoxal, cele de bine au venit dupa cele de rau, s-ar putea gandi in contrabalans, dar nu din partea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2010 13:23 de MrRed
[b]Cat despre faptul de a accepta ca el sa-mi faca .. NU VREAU, pur si simplu.Motivul e faptul ca dupa aia m-as simti obligata sa-i fac si eu lui[/b]
Diana ? te gandesti ca daca el face primul pas in timp vine cheful si din partea ta ? e ceva de ...
Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 13:14 de sweety16
Trist e cand te duci la urgente si o vezi paia cand isi bea cafeaua si iti spune ca nu sunt doctori. Si stai si te plimbi pe la trei spitale pana te baga unu' in seama ):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu este inf din 26 iul 2010 12:48 de eu doar eu
In primul rand nu ma cert cu nimeni (incercam sa iti explic).
In al doilea rand am intrat aici si AM SPECIFICAT"CA VREAU NISTE PARERI DE LA CEI MAI INFORMATI SAU CARE AU TRECUT PRINTR-O SITUATIE ASEMANATOARE pentru ca MOMENTAN ,din motive ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2010 11:16 de SecretLove
Asa este...e viata ta ,tu faci ce vrei cu ea ;)..dar nu inteleg de ce ai intrat pe forum ca sa ne asculti parerile daca tu o ti pe a ta...degeaba ne`am da noi cu parerea tu oricum nu iti vei schimba parerea..:|..Eu una sunt de acord cu sexul ...
Pagina 742 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |