Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica din 6 ian 2010 21:45 de LordEmperor
deci,azi am avut sex cu ea,si m-am tinut putin mai tare decit data trecuta,pai nu prea as crede ca de la prea mult masturbat/sex,pentru ca vara,faceam si de 3-4 zile la rind,plus ca de citeva ori pe zi,dar acum ca no,e mama ei acasa si nu putem asa ...
Re: Re: Re: Re: 14 din 6 ian 2010 21:20 de McLove
:mellow:
Nu, nu e bine sa iti incepi viata sexuala la 15 ani.
Re: Re: Re: 14 din 6 ian 2010 20:58 de simona
eu am 15 ani si stau k un baiat de aproape un an si nu stiu ce sa fac el zice k daca ne iubim atat de mult deja e timpu sa facem dragoste dar mie imi e km frica...oare e bine sa imi incep viata sexuala de la varsta asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 ian 2010 18:30 de cherry_dream
nu cred ca are farmec sa faci 24/7 sex. si la un moment dat devine aiurea..ce naiba :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti din 6 ian 2010 18:27 de cherry_dream
daca ar disparea cosurile de la sex, n-ar mai avea nimeni :lol:.
nu are nicio legatura.
daca se intampla sa nu ai si sa fi facut sex, e doar o coincidenta..
sunt numai prostii.la fel si cu "daca te masturbezi, nu stiu ce patesti".
Re: penis prea mic?!?!?! din 6 ian 2010 18:19 de baby
daca te mai gandesti la sex nu-ti mai cresteee:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 6 ian 2010 16:07 de cherry_dream
nu stiu daca ii va veni chiar normal dupa pastile..e posibil sa-i intarzie putin.
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema ! din 6 ian 2010 14:21 de AaLlEeXx
Unu la mana! Nu BEAU BEREE:))
Doi La Mana! Am inteles!
Re: Penis lipsa sau vagin prea larg din 6 ian 2010 14:13 de 2hot4tou
dupa depasirea perioadei de adolescenta ,veti constata ca ,calitatea unui act sexual , nu se masoara in centimetri ,minute ,ore ,sau mai stiu eu ce...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 ian 2010 14:08 de basturk
hombre....da tare ciudat mai esti.repet: cati ani ai??? ca virgin sigur esti:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Cer sfat celor cu experienta ! :D din 6 ian 2010 14:04 de basturk
omule, pai chiar esti las.de ce naiba nu te-ai dus tu frumusel la ea sa ii "ordoni" sa doarma cu tine in camera.ea joaca dur, tu de ce nu o faci?esti prea moale, fara suparare, si cum zice si simo, daca nu iese nimic macar stie ca are un pretendent ...
Re: Voi ce credeti... ? din 6 ian 2010 13:26 de basturk
eu nu cred ca e ca tine.sa fi cocalar, cretin si fara bun simt nu poti avea prietena decat o depravata.asta iti doresti?pfff....greu mai e...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre ma din 6 ian 2010 13:21 de McLove
Nu am zis de tine... Am zis ca ar fi aiurea daca ar fi cineva sa se masturbeze incontinuu.
Nu tie ti-am dat quote. :,
Re: Sex oral facut de placere? (intrebare pt baiet din 6 ian 2010 13:19 de basturk
trecand peste "depinde de partenera/daca e stabila/daca e curata/etc" sunt de parere ca orice barbat care face un oral adevarat (nu o limbareala aiurea de 5 secunde)o face din placere, derivand de aici mai multe avantaje: se excita si el;ii place ...
Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre masturbare din 6 ian 2010 13:13 de Manilla
Hmm :ermm:, nu stiu ce sa zic, inseamna ca e ceva in neregula cu mine atunci, daca pana la varsta asta nu mi-am dat seama de asta.
Deja sunteti 2 care spuneti asta, si imi da de gandit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce par din 6 ian 2010 12:55 de simosimina
dacă vrei să mai pui mâna, o pui... nu te opreşte nimeni!
Că doar sunteţi decât voi doi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce par din 6 ian 2010 12:53 de Manilla
Ai incercat???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere din 6 ian 2010 12:52 de McLove
Si, satisfactia care e? Asa poti sa pui si televizorul langa tine.. :ninja:
Daca nu exista acea "atingere", degeaba... Poata pe voi pe excita, pe mine... nu!
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre mastur din 6 ian 2010 12:33 de simosimina
în fine...nu mai zic nimic...onaniştii tot onanişti rămân.
DAcă ai libido-ul crescut fă dragul meu sex!
Nu te ţine..sau cum?
Sau prietena ta nu ştie să te satisfacă în totalitate, de recurgi la masturbare?!
Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre masturbare din 6 ian 2010 12:30 de Manilla
Ei si ce, daca mai dau o laba. Las ca nu strica, rau nu face nimanui :lol::lol:
Daca sunt mai nesatul ce sa imi faci, sa-mi dai in cap, poate ca libidoul marit, si trebuie sa ii mai dau in cap din cand in cand si singurel, chiar daca am prietena ...
Pagina 1092 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |