Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: In timpul penetrarii mi se din 5 ian 2010 13:36 de cherry_dream
poate pentru ca nu te mai atrage ea, chiar daca tu vrei sa faceti sex. sau poate din cauza ca te masturbezi prea des.
Re: Dilema ! din 5 ian 2010 13:33 de cherry_dream
nu cred ca are vreo legatura..
Re: Dilema ! din 5 ian 2010 13:28 de simosimina
:lol::lol::lol: eu nu mai sunt virgină de la 20 de ani...şi îi am şi tari şi nu sunt lăsaţi deloc, iar verişoara mea virgină îi are lăsaţi şi mai moi!!!!
Astea sunt nişte tâmpenii...nu ştiu de unde le-ai scos...tocmai ...
Re: Amandoi 14 ani... din 5 ian 2010 13:20 de cherry_dream
aveti 14 ani..de unde atata graba sa faceti sex si ganduri de despartire daca nu o faceti acum..? normal ca ea nu vrea, e mult prea mica pentru asa ceva. unde e farmecul ala de la inceput, pentru relatii "inocente"? puteti face o mie de alte lucruri ...
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 5 ian 2010 13:18 de biatriss
desigur:love:este o metoda destul de eficienta care iti rezolva mai multe probleme...asa k nu va lasati de sex(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place din 5 ian 2010 13:15 de SORIN28
Cand emotia iubirii se contopeste cu dorinta sexuala rezulta ceva frumos.
In nici un caz scopul nu are acum sa fie rezultat.
In nici un caz rezultatul nu are cum sa fie echilibru...cand te indragostesti, cand iubesti faci pentru celalalt si nu ...
Re: Dilema ! din 5 ian 2010 12:54 de yony
nu cred ca depinde de virginitate sau nu :P
Re: Re: - din 5 ian 2010 11:45 de McLove
Au existat cazuri... Si eu am avut o relatie cu o fata de 20 de ani, eu avand 17... Dar, nu a durat pentru ca relatia nu avea nici o sansa. Nu e imposibil! :unsure:
Re: Re: Re: Re: Cer niste pareri :) din 5 ian 2010 11:33 de vladbodan
nu inteleg de ce iti trebuie neaparat sa deschizi subiectulpoti pur si simplu sa uiti si sa te prefaci ca nu s-a intamplat niciodata si comportate ca atare ca nu ai facut cine stie ce, ai luat-o in brate si cam atat, nu cred ca are importanta ...
Re: Re: Peliculele contraceptive din 5 ian 2010 11:08 de Gaby
Revistele mai fac reclama si la produsele branduite, in cazul peliculelor nu se evidentiaza nici o campanie de marketing. Asta nu este un motiv plauzibil, ca nu sunt mentionate in reviste. Daca sunt dubii, sa se consulte un medic.
Cat despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fet din 5 ian 2010 07:33 de mec888
intrede'var sunt unele fete care le place sa li se dea drumu pe fatza ...asta chiar mi sa intamplat mie odata sa mi se zica ...nici eu nu sunt deacord cu asta dar na ..daca ea se simtea bine ..am facut o ...aveam cu tipa deja cateva luni 3 4 luni si ...
Alcool, prietena prietenului, dormit impreuna... din 5 ian 2010 03:11 de Anonimoux
Salut am 24 de ani si pana acum nu am mai trecut prin asa ceva , deaia am nevoie de niste pareri :)
S-a intamplat cam asa , in seara de revelion un prieten de-al meu nu a putut sa fie prezent cu noi ( a fost nevoit sa plece din buc pt cateva zile ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 5 ian 2010 00:17 de basarabia
Re: - din 5 ian 2010 00:16 de sweety16
De ce s-ar combin o fata cu un baiat cu 2 ani mai mic?Ma refer la relatii adolescentine ca asa daca tipa care 28 si ei 26 mai inteleg...
Dar stiu ca cea mai buna prietema a mea a fost combinata cu un tip cand ea avea 14 ani si el 12...niciodata ...
Re: Re: Dilema ! din 5 ian 2010 00:13 de Firefox
poate sa nu mai fie virgina in ambele cazuri.. dar se presupune ca daca ii are tari (si nu neaparat lasati) nu mai e virgina de mai mult timp..
- din 5 ian 2010 00:08 de Firefox
no.. dar fetele se uita si la baieti mai mici ca varsta decat ele.. (de ex 2 ani ) :~*.. dar totusi.. trebuie sa fi putin mai matur decat te arata varsta.. daca nu fizic macar psihic :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai din 4 ian 2010 23:54 de Tavy
fratilor se vede ca nu sunteti deloc in masura sa vorbiti despre un suiect ca acesta...v-a dat si definitia din DEX si voi tot va contraziceti ca aiuritzii....daca nu ai intretinut relatii sexuale inseamna ca esti virgin
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 23:45 de dr.love
edit: cum* banana...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 23:44 de dr.love
nu vai cu banana mea sa o fac in fiecare zi... bine daca ar fi dupa mine as face 24/7 sex:)) da faza e ca nu avem unde...adica si parintii mei si ai ei pleaca destul de rar de acsa ... caca maca da ne descurcam noi :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sun din 4 ian 2010 23:42 de dr.love
daca ai mai fi facuto ar fi trebuit sa sti cate ceva ... mai ales ca o doare la dezvirginare:lol::zorro:
Pagina 1095 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |