Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: O mica problema cu excitarea! din 4 ian 2010 20:11 de McLove
Ce sa isi revina ma la normal?
Daca se mai intampla, ai probleme, nu te putem ajuta.
Stai linistit, se mai intampla sa nu mai mearga "obiectul muncii".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 4 ian 2010 20:06 de McLove
Placere... De la o anumita varsta, dupa un anumit timp, inveti sa iubesti...
E simplu sa zici "te iubesc", insa e foarte greu sa simti asta.
Re: Voi ce credeti... ? din 4 ian 2010 19:57 de Pasaroi_Cuminte
Eu nu cred, ci sunt sigur ca nu cauti unde trebuie :cat:
Re: Am facut-o cu prietenul meu care are 13 ani! din 4 ian 2010 19:56 de 1996leo
Ma fetito nu cred ca ai toti neuroni:((:((trist,foarte trist!Eu la varsta ta ma jucam cu papusile,dar vad ca tu preferi sa te joci cu ****.
Re: Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!! din 4 ian 2010 19:56 de McLove
Cum sa se rupa ma prezervativul?
Alta metoda nu exista, poate doar o punga de la Carrefour.
Se spune ca au existat cazuri unde fetele au facut pe ele ca nu au mai putut sa se "tina". :lol:
Sexul anal dauneaza sfincterului. El este acel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelo din 4 ian 2010 19:27 de Firentze
Crezi tu ce vrei!:P
Dar daca in momentul in care te desparti de cineva si ii vrei fericirea cu sacrificiul suferintei tale nu este iubire atunci ce e?
Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!! din 4 ian 2010 19:17 de mihaela
mai am niste intrebari si te rog sa-mi raspunzi.:(( cu ce sa ne protejam?ca banuiesc ca prezervativul se rupe??daca baga tot penisul ce se intampla???si daca doamne fereste acel sfincter pateste ceva,ce se intampla????mersi mult de ...
Re: Re: Re: O mica problema cu excitarea! din 4 ian 2010 18:49 de mariof3
Normal ca pot dauna .
da stai ma , ti sa intamplat odata, daca se repeta evenimentul , abia atunci pti sati faci mici griji .
se mai intampla, sa nu ai erectie continua .
Re: Re: sex anal=sarcina din 4 ian 2010 18:43 de McLove
gabitza91, nu e nevoie sa imi trimiti PM. Daca iti dau un raspuns, ti-l dau aici, nu prin PM.
Aici ai toate raspunsurile...
Re: Intamplare...Ciudata` din 4 ian 2010 18:11 de cherry_dream
daca a doua zi nu mai da niciun semn in legatura cu ceea ce s-a intamplat atunci..e clar ca doar a avut chef atunci.nu e nimic serios. dar poti vb cu ea, s-o intrebi, spune-i ca vrei sa te lamuresti..
Re: sex anal=sarcina din 4 ian 2010 17:59 de cherry_dream
daca nu a intrat in vagin, nu ramai insarcinata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum e prima data????? din 4 ian 2010 17:51 de LordEmperor
uite,scuzama pt ca am vb asa,acum sa va explic:
sunt din Republica Moldova,nu traiesc la bloc,aici in raionul meu(asa se numeste) nu sunt cocalari deloc,si ii urasc foarte mult,si nu sunt deloc asa,da cu felatia am cam dato in bara,ca nici la mine ...
Re: Re: O mica problema cu excitarea! din 4 ian 2010 17:46 de LordEmperor
pai,da cam asa a fost)si asta poate dauna?pai nu cred ca mam saturat de ea,ca daca incerc sa ma masturbez nici asa nu "se scoala"...asa ca nu e de la asta,plus ca acum nush ce am,paremise ca mam imbolnavit,cind ma scol din pat am ameteli puternice ...
Re: Re: Re: pete rosii din 4 ian 2010 17:43 de Leo
frate ce pot sa fac daca mi s-a rupt un vas capilar :-s la fel am fortat.o si akm am si eu pete din alea rosi si u mica umflatura :-s si nuj ce sa fac :( ma poate ajuta care :-s
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la f din 4 ian 2010 16:43 de ynna
[b]my ast ma baiatule daca vrei s fie kt my pasional momentul ala! timp ai destul. sau ti-e rusine de ce zic prietenii tai? o s fie invidiosi k u ai faqt-o q o virgina kre te iubeste. jtiu yo c zic!!!!!!![/b]O:):heart:
[b]my ast ma baiatule daca vrei s fie kt my pasional momentul ala! timp ai destul. sau ti-e rusine de ce zic prietenii tai? o s fie invidiosi k u ai faqt-o q o virgina kre te iubeste. jtiu yo c zic!!!!!!![/b]
[b]my ast ma baiatule daca vrei s fie kt my pasional momentul ala! timp ai destul. sau ti-e rusine de ce zic prietenii tai? o s fie invidiosi k u ai faqt-o q o virgina kre te iubeste. jtiu yo c zic!!!!!!![/b]
Pagina 1097 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |