Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 23:44 de dr.love
nu vai cu banana mea sa o fac in fiecare zi... bine daca ar fi dupa mine as face 24/7 sex:)) da faza e ca nu avem unde...adica si parintii mei si ai ei pleaca destul de rar de acsa ... caca maca da ne descurcam noi :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sun din 4 ian 2010 23:42 de dr.love
daca ai mai fi facuto ar fi trebuit sa sti cate ceva ... mai ales ca o doare la dezvirginare:lol::zorro:
Re: Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 4 ian 2010 23:25 de sweety16
Mi s-a intamplat in prin clasa a8a ceva de genu':lol::lol:Nici acum nu pot sa uit =))...
Venise unu parca de a 6a si mi-a zis ca sunt frumoasa si daca vreau sa fiu prietena lui:lol::lol:
L-a refuzat frumos:~*:love:nu-mi place sa "traumatizez" ...
Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 4 ian 2010 23:18 de McLove
Ar fi cam aiurea ca un baiat de 12 ani sa se dea la o fata de >15 ani. :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 23:18 de sweety16
Uhhh sorry...m-am incurcat.:D:flowers:
Vroiam sa zic ca in opinis mea toti si-ar insela partenerele si vroiam sa te intreb daca asta inseamna ca sunt lesbi.
Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 4 ian 2010 23:14 de sweety16
Uite ma ca mai stiu si copiii de 12 ani cate ceva :lol::lol:
La 12 ani conteaza hainele si parfumul o sa vezi ca mai incolo nu or sa mai fie suficiente pentru a te combina cu o tipa.
Ps: NU MAI FOLOSITI TEXTE DE AGATAT DE PE NET!
Sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 23:13 de McLove
Am zis eu asta? Poate imi spui si tu mie, unde am spus asta... Ce treaba as avea eu cu asta? Norocul/ghinionul ei!
M-am referit la cele care sunt speriate de bombe. :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 22:51 de sweety16
Ete si daca nu vreau ce-mi faci?:lol:
Baietel e problema si parerea mea! Clar?Eu nu cred ca ti-am vorbit urat asa ca nu vad de ce tu o faci.Daca nu-ti convine parerea mea poti sa ma contrazici intr-un mod ok nu cu du-te dracu'
Eu am invat sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 22:42 de sweety16
:lol:
McLove teoria ta despre gay si lesbi e cam eronata...barbatii aia de care vorbesti tu se incadreaza mai mult la misoginism.Daca a fost inselat si dupa aia catalogheaza toate fetele drept curve....;) asta e.In rest sunt cam de acord cu ...
Re: insarcinata? din 4 ian 2010 22:37 de simosimina
nu ai cum să rămâi însărcinată...
Pentru curiozitatea mea personală...câţi anişori ai?
Re: insarcinata? din 4 ian 2010 22:22 de McLove
Pai tu ce crezi? Nu, daca ati folosit corespunzator prezervativul.
Ce treaba are cu avortul? :huh:
insarcinata? din 4 ian 2010 22:21 de gabitza91
Buna!Am facut sex vaginal cu prietenul meu protejat cu prezervativul dupa 2 sap jum de la avort.E posibil sa raman insarcinata chiar daca contactul a fost protejat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 22:10 de sgc
esti prost sau faci pe prostul si plictisitor. tu cu nevasta-ta exotic, va potriviti de minune. nu incerc macar sa fac efortul de-a intelege de ce va mananca-n c u r sa va mai amestecati in discutii chiar si relatii cu altii. consider si nu-i pentru ...
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 4 ian 2010 21:54 de deuzza666
sa fiu baiat,as fi un mare afemeiat :blink:
Re: Dilema ! din 4 ian 2010 21:48 de McLove
E prima data cand aud asta. Eu cred ca depinde de la fata la fata, nu exista un anumit "tipar".
Multi cred ca daca o fata are sanii lasati, a fost trasa mereu de ei. Suna cam aiurea...
Sanii se pot intarii atunci cand fata e insarcinata, sau ...
Re: sex anal=sarcina din 4 ian 2010 21:40 de deuzza666
are nevoie si de presiune. gandeste-te ca din multitudinea din spermatozoizi,abia unul fecundeaza :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Trezi din 4 ian 2010 21:23 de ThT
:heart:
P.S.
Nu se plictisesc daca fata stie sa se poarte si nu renunta la a se ingriji etc. (exact cum a spus @simosimina:ok:)
Re: Dilema ! din 4 ian 2010 21:04 de Pasaroi_Cuminte
Daca ii are cum iti place tie numai conteaza.
Re: Re: Re: sex anal=sarcina din 4 ian 2010 21:03 de cherry_dream
da,exact.si mie mi-a dat. :)
Dilema ! din 4 ian 2010 21:01 de Incepator
Daca are sanii moi ( si lasati ) e NEvirgina si daca ii are tari e virgina ?
:(
Pagina 1096 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||