Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 4 ian 2010 23:25 de sweety16
Mi s-a intamplat in prin clasa a8a ceva de genu':lol::lol:Nici acum nu pot sa uit =))...
Venise unu parca de a 6a si mi-a zis ca sunt frumoasa si daca vreau sa fiu prietena lui:lol::lol:
L-a refuzat frumos:~*:love:nu-mi place sa "traumatizez" ...
Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 4 ian 2010 23:18 de McLove
Ar fi cam aiurea ca un baiat de 12 ani sa se dea la o fata de >15 ani. :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 23:18 de sweety16
Uhhh sorry...m-am incurcat.:D:flowers:
Vroiam sa zic ca in opinis mea toti si-ar insela partenerele si vroiam sa te intreb daca asta inseamna ca sunt lesbi.
Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 4 ian 2010 23:14 de sweety16
Uite ma ca mai stiu si copiii de 12 ani cate ceva :lol::lol:
La 12 ani conteaza hainele si parfumul o sa vezi ca mai incolo nu or sa mai fie suficiente pentru a te combina cu o tipa.
Ps: NU MAI FOLOSITI TEXTE DE AGATAT DE PE NET!
Sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 23:13 de McLove
Am zis eu asta? Poate imi spui si tu mie, unde am spus asta... Ce treaba as avea eu cu asta? Norocul/ghinionul ei!
M-am referit la cele care sunt speriate de bombe. :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 22:51 de sweety16
Ete si daca nu vreau ce-mi faci?:lol:
Baietel e problema si parerea mea! Clar?Eu nu cred ca ti-am vorbit urat asa ca nu vad de ce tu o faci.Daca nu-ti convine parerea mea poti sa ma contrazici intr-un mod ok nu cu du-te dracu'
Eu am invat sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 22:42 de sweety16
:lol:
McLove teoria ta despre gay si lesbi e cam eronata...barbatii aia de care vorbesti tu se incadreaza mai mult la misoginism.Daca a fost inselat si dupa aia catalogheaza toate fetele drept curve....;) asta e.In rest sunt cam de acord cu ...
Re: insarcinata? din 4 ian 2010 22:37 de simosimina
nu ai cum să rămâi însărcinată...
Pentru curiozitatea mea personală...câţi anişori ai?
Re: insarcinata? din 4 ian 2010 22:22 de McLove
Pai tu ce crezi? Nu, daca ati folosit corespunzator prezervativul.
Ce treaba are cu avortul? :huh:
insarcinata? din 4 ian 2010 22:21 de gabitza91
Buna!Am facut sex vaginal cu prietenul meu protejat cu prezervativul dupa 2 sap jum de la avort.E posibil sa raman insarcinata chiar daca contactul a fost protejat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 22:10 de sgc
esti prost sau faci pe prostul si plictisitor. tu cu nevasta-ta exotic, va potriviti de minune. nu incerc macar sa fac efortul de-a intelege de ce va mananca-n c u r sa va mai amestecati in discutii chiar si relatii cu altii. consider si nu-i pentru ...
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 4 ian 2010 21:54 de deuzza666
sa fiu baiat,as fi un mare afemeiat :blink:
Re: Dilema ! din 4 ian 2010 21:48 de McLove
E prima data cand aud asta. Eu cred ca depinde de la fata la fata, nu exista un anumit "tipar".
Multi cred ca daca o fata are sanii lasati, a fost trasa mereu de ei. Suna cam aiurea...
Sanii se pot intarii atunci cand fata e insarcinata, sau ...
Re: sex anal=sarcina din 4 ian 2010 21:40 de deuzza666
are nevoie si de presiune. gandeste-te ca din multitudinea din spermatozoizi,abia unul fecundeaza :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Trezi din 4 ian 2010 21:23 de ThT
:heart:
P.S.
Nu se plictisesc daca fata stie sa se poarte si nu renunta la a se ingriji etc. (exact cum a spus @simosimina:ok:)
Re: Dilema ! din 4 ian 2010 21:04 de Pasaroi_Cuminte
Daca ii are cum iti place tie numai conteaza.
Re: Re: Re: sex anal=sarcina din 4 ian 2010 21:03 de cherry_dream
da,exact.si mie mi-a dat. :)
Dilema ! din 4 ian 2010 21:01 de Incepator
Daca are sanii moi ( si lasati ) e NEvirgina si daca ii are tari e virgina ?
:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2010 20:42 de Pasaroi_Cuminte
Da.De acord. Dar vezi tu , indiferent ca te simti mandra sau nu , "fata lui tata" nu este corect.
Am demonstrat si de ce. Exotic la randul sau a demonstrat confirmand acelasi lucru.
Marturisesc ca la inceput cand am citit "fata lui tata" ceva ...
Re: Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!! din 4 ian 2010 20:23 de simosimina
prezervativul nu se rupe dacă este utilizat cum trebuie...
Cât despre sfincter...dacă faci sex anal zilnic..o să ajungi să faci caca pe tine, deoarece sfincterul se slăbeşte!
Pagina 1096 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |