Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I

din 4 ian 2010 13:34 de simosimina

da viaţa e frumoasă datorită fetelor, însa nu toţi băieţii gândesc aşa...unii sunt mai sensibili şi preferă să se închidă în ei...pe când alţii stau cu cât mai mutle fete fără să-i intereseze nimeni şi nimic! Asta este! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In sp

din 4 ian 2010 13:31 de McLove

Eu raman la ideea ca e gay. Ar fi aiurea sa vad un baiat care sa se fereasca de fete, sa aiba impresia ca nu il merita nici una. Cel care a fost inselat de o fata, daca are impresia ca toate sunt la fel ... e un pampalau! (cea care l-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In specia

din 4 ian 2010 13:12 de simosimina

Nu este adevărat. Un bărbat paote avea o părere proastă despre fete în general, în urma unei decepţii..cauzate LOGIC de o fată!!!!! Acum dacă pe tine te înşeală iubita de 2 ani.. te reprofilezi şi te faci ...

Re: Voi ce credeti... ?

din 4 ian 2010 13:05 de simosimina

...poate că nu ai găsit persoana potrivită..şi vorbeşti aşa pentru că ai avut numai pitzipoance cocalare ca prietene ;) Aşa că ..nu generaliza...ok?!Şi pe viitor...ai şi tu grijă ce gagică îţi "tragi" :lol::lol::lol:

din 4 ian 2010 12:54 de vladbodan

da ... cred ca multi au sesizat problema asta.. trist totusi

Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt

din 4 ian 2010 12:06 de ThT

Din moment ce o iubesc pe prietena mea normal ca nu ma gandesc la alta.In cazul meu,ma gandesc la faptul ca nu are rost din moment ce acea "persoana de pe strada" nu-mi poate oferi ceva mai mult decat am deja. Poate voi fetele,a-ti gasi si acele ...

Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt

din 4 ian 2010 11:09 de McLove

Inainte sa scrii, trebuie sa te gandesti la un lucru: Un baiat, daca are impresia ca toate fetele sunt la fel, e gay. O fata, daca are impresia ca toti baietii sunt la fel, e lesbi. Intelegi? De-asta nu trebuie generalizat, deoarece in timp, ...

din 4 ian 2010 10:55 de McLove

Probabil...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2010 10:53 de McLove

Urat...

din 4 ian 2010 10:31 de DarkAngel

Femeia poate produce anumite substante (cu rol de lubrifiere) in timpul actului sexual, acea substanta poate deveni mai albicioasa si mai vascoasa cand femeia este la ovulatie, daca prezervativul nu s-a spart si nu a s-a dat la o parte iar sperma se ...

din 4 ian 2010 10:25 de DarkAngel

depinde de unde iti alegi prietena, asa variaza si calitatiile necesare pentru "cucerirea" ei.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

din 4 ian 2010 09:11 de valente

...

din 4 ian 2010 06:18 de baby

nici chiar:lol:

Voi ce credeti... ?

din 4 ian 2010 01:43 de ???

Am inceput sa cred ca in ziua de azi nu mai poti avea o prietena doar daca esti cretin,fara bun simt,cocalar, nesimtit, s.a.m.d. :cat::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Seara romantica

din 3 ian 2010 23:55 de SORIN28

Tare :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Seara romantica

din 3 ian 2010 23:52 de sgc

tu nu sesizezi ca esti de mult jalnic de penibil?!? banuiesc ca ti-e cam dificil. stii, de fapt, revelionul l-am facut on-line cu username-ul alin, daca grija asta te macina mai dihai ca proasta ta crestere.

din 3 ian 2010 23:49 de SORIN28

Daca taceai, filozof ramaneai...ete sa moara ma-ta ca si eu vreau in Italia si Spania si nu sunt tigan. Ete sa moara ma-ta ca pe mine romanii m-au facut de rusine si nu tiganii. Nu-ti place RATB-ul ? Cheama un taxi. Cati romani merg cu ...

din 3 ian 2010 23:46 de sgc

mici macar n-am incercat. stii, eu, de fapt, sunt, chiar mandra de mine si cele invatate si retinute in scoala si de memoria pe care, totusi o am. e, totusi, o chestie nu tocmai de colo, ca dupa 25 ani, de cand am terminat clasa a 8-a, ultimul an in ...

Re: cum e prima data?????

din 3 ian 2010 23:46 de LordEmperor

daca ai idu' de yahoo mil poti da sa vb. deci: - o iai cu intecetisoru nu cu graba,sa te dezbrace incet sa dovedesti sa te exciti bine,daca vrea poate sa-ti faca un Cunilingus,sau poti sal ajuti tu cu o felatie,daca sunteti prea timizi pur si ...

Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. al

din 3 ian 2010 22:40 de Firentze

Imi pare rau ca ma urasti desi nu ma cunosti!Dar fii serios daca ai o prietena de mult timp si vezi o alta pe strada si ai posibilitatea sa socializezi cu ea vrei sa spui ca nici macar un minut nu te gandesti "Cum ar fi s-o am in patul meu?"si daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1099 din 3731
«   1 ... 1096   1097   1098   1099   1100   1101   1102 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare