Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ii lasati sa va atinga?

din 3 ian 2010 11:26 de Crystynutsa

Eu una, il las sa ma atinga peste tot [sunt cu el de 6 luni si abia acum 1 luna l-am lasat... sa se joace cu mine]. Fetelor, daca nu va doriti asta, nu acceptati, dar daca si voua v-ar face placere [mie una... imi face :love::love::love::love:] de ce ...

sarutul

din 3 ian 2010 11:19 de Crystynutsa

Eu am 15 ani si acum 6 luni am avut primul sarut. Sincer... inainte sa sarut pentru prima oara, aveam si eu o oarecare teama... cum va fi? daca nu ma voi descurca? o fi scarbos schimbul de saliva? daca ma voi bloca? ce sa fac cu limba? ei bine... e ...

Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile.

din 3 ian 2010 04:10 de crace

ba frate ce sati zic vezi ca se scumpesc pemparsurile laptele daca mai si fumezi ai dato in bara baravo si felicitari:))

Sex oral, penetrare si "culcarea" penisului

din 3 ian 2010 04:04 de Euro19'

Sunt cu o fata de 4ani si pana acum am tot batut-o la cap sa facem sex dar ea nu vroia si basta. Acum cand incerc sa o penetrez, dupa prima incercare mi se inmoaie si numai fac nimic... ce ma fac, imi doresc asta f tare si nush ce sa ma fac, ce trb ...

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi

din 3 ian 2010 03:49 de Andrei

mergi la un psiholog .

Re: Re: Re: Re: Seara romantica

din 3 ian 2010 02:49 de Pasaroi_Cuminte

Si cum e revelionul la spitalul 9 de nebuni ? Hai ca-ti spun eu cum e la voi la 9: Deja imi imaginez urmatoarea faza: [i] -Domn doctor , permiteti-mi sa raportez -Spune plutonier Sgc -Inamicii ne-a inconjurat din toate partile [/i] ...

Re: Re: Re: Re: Re: Detalii despre relatie, impart

din 3 ian 2010 02:20 de ExoticDream

Nu ma gandeam la cazurile extreme (gen vandut videoteca de dormitor), ci la situatii mai... decente, in care exista discretie in cote rezonabile, dar unul din parteneri simte nevoia sa se consulte cu un prieten apropiat cand are o problema in ...

Is this... REALITY show or just going nuts?!?

din 3 ian 2010 02:11 de ExoticDream

Fasii de ganduri incalcite... Azi omiti sa mananci....., ieri ai ratacit prin ploaie cateva ore fara sa realizezi ca nu ti-ai luat umbrela, alaltaieri ai cerut un bilet catre o destinatie aiurea..... Te afli singur pe peronul garii lui O. P., ...

Re: Re: Re: Detalii despre relatie, impartasite am

din 3 ian 2010 01:20 de ExoticDream

Nu am nimic impotriva sa-mi spun parerea, doar ca mi se parea frumos sa va dau cuvantul intai voua. Astept in continuare opinii, sunt convinsa ca aproape toti ati avut tangenta cu situatii de genul amintit... Am senzatia ca "trendul" la ...

Re: Re: Seara romantica

din 3 ian 2010 01:10 de Alin

Am dat mai multe telefoane la hoteluri din zona mea si 2 din 3 acceptau doar buletinul minim 14 ani deci. Asa am avut parte de cel mai frumos revelion. Poate o sa aibe si altii nevoie de informatia asta candva. PS. fac 18 anul asta deci cam ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 3 ian 2010 01:06 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=yLsOQLwYkQU Eram prin oras....ma uitam pe geam....el era cu mine:) Ma privea si zambea.Ma simteam asa de bine....pana mi-am amintit iar ca e inca unul dintre cei care m-au mintit. Macar el s-a chinuit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 ian 2010 01:05 de ExoticDream

Nu mai tin minte cine-i barbatul meu, dar, daca a tacut, bravo lui, stii ce se spune.... [b]cel mai intelept cedeaza[/b]..... Eu continui sa conversez cu ceilalti useri, nu te stresa. :pirate::pirate::pirate:

din 3 ian 2010 01:03 de sgc

ma ia un plictis de moarte cu tine. barbac-tu, macar a tacut, cand a vazut intr-un final ca n-are dreptate. dar tu, dai din melitza aia de n-ai aer, dar n-ai recunoaste ca n-ai dreptate si ca nu esti nicidecum atat de isteata si cizelata si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fa

din 3 ian 2010 01:02 de ExoticDream

Ce legatura au cac[b]o[/b]foniile cu subiectul nostru?!? A propos de cacofonii.... noi am invatat la scoala ca ar fi trei acceptate: - Ion Luca Caragiale - biserica catolica - tactica cavalereasca. "Gurile rele" spun ca astazi ele s-ar ...

din 3 ian 2010 00:55 de ExoticDream

Daca tot vorbim de corectitudinea limbii romane, ce-ar fi sa folosim majusculele pentru a cita numele celor doi distinsi domni, care nu mai fiinteaza printre noi? A propos, unul din ei se numea Alexandru Graur, OK? In rest,..... aberezi (si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fata l

din 3 ian 2010 00:46 de Firentze

Sunt corecte ambele forme doar daca sunt folosite genuri diferite si anume"baiatul tatalui" si "fata tatei"-cacafonie acceptata:D:ok:

din 3 ian 2010 00:39 de ExoticDream

In dativ, declinarea urmeaza regulile de la genitiv, asa ca nu ai cum sa te incurci: formele corecte sunt aceleasi, adica [i]tatei[/i] sau [i]tatălui[/i]. Substantivul [i]fată[/i] se afla in genitiv si sper ca nu este cazul sa te mai invatam ...

din 3 ian 2010 00:36 de Pasaroi_Cuminte

tate[b]i[/b]. La fel ca si pentru genitiv. Vezi declinarile articulate pe care le-am spus mai sus.Si numai pune intrebari. :ninja: Dar ti-am mai spus si in posturile mele de mai sus ca substantivul, "tata" are doua forme articulate la ...

din 3 ian 2010 00:32 de sgc

ma interesa desinenta lui tata la cazul dativ. dar daca tii neaparat sa vezi ce mult conteaza genul pe care-l posed reformulez: - tatalui fetei ii este dor de fata - tatei fetelui ii este dor de fata - tatei fetei ii este dor de fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fa

din 3 ian 2010 00:27 de Pasaroi_Cuminte

Stimata doamna, daca ai substantivul "baba" si pui intrebarea "ale cui ? " => obtii ale babei stimata doamna, care este cazul genitiv.Si te intorci exact la ce am spus eu mai sus. Este logica ca daca pui intrebarile genitivului sa-ti raspunda ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1102 din 3731
«   1 ... 1099   1100   1101   1102   1103   1104   1105 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare