Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Subiecte de conversatie cu o fata

din 3 ian 2010 16:57 de LegendPraf

Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...

Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sun

din 3 ian 2010 16:53 de McLove

Pune un pahar de rom si isi da drumul acolo, probabil... :ninja:

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 3 ian 2010 16:52 de McLove

Ai dat in "ghioc" si ai aflat ca toti sunt la fel nu? :ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 ian 2010 16:35 de McLove

Cine te-a invatat pe tine ca doar "ca ca" e cacofonie, domnisoara? :huh: Doar 3 cacofonii sunt acceptate: Tactica cavalereasca Ion Luca Caragiale Biserica Catolica Restul... bullshit! :`

din 3 ian 2010 15:51 de ThT

Urasc ca o persoana sa generalizeze precum o faci tu:ok:.Afla ca mai sunt si altfel de baieti/barbati.Chestia asta e ca si cum eu as spune ca toate fetele sunt "curve" desi nu e adevarat.Daca tu ai trait o experienta neplacuta cu o persoana nu-i ...

Re: Am facut-o cu prietenul meu care are 13 ani!

din 3 ian 2010 15:05 de alina17

poate in visele tale draguto....eu nu prea cred mai ales dupa cum ai scris.si daca ar fi adevarat sigur esti mai mare,dar cu unu de 13 ani???:Dwsm cred ca esti cea mai mare panarama:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 ian 2010 14:27 de Firentze

Conteaza cacafonia aici pentru ca nu doar "ca cacao"este cacafonie ci si daca se intalneste "fata tatei","mama mare"sunt cacafonii,dar sunt acceptate.Cat despre "- Banca Comerciala Romana - epoca capitalista - muzica corala - Monica Columbeanu" ...

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi

din 3 ian 2010 14:22 de Firentze

Nu este deloc adevarat.Singurul scop a unui baiat la o fata este s-o aiba in pat chiar daca are sau nu prietena.Daca o fata il atrage trebuie sa fie a lui si nu spuneti ca nu-i asa!Eu m-am daruit pentru ca il iubeam si la vreo jumatate de an dupa ce ...

Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea

din 3 ian 2010 14:03 de liliceanu

:flowers::flowers::flowers:

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 3 ian 2010 13:55 de 0762795156

;););) 0762795156 :-`:-`:-`:-`:-`O:)O:) :devil::devil::devil::devil::devil::devil::ninja::ninja::ninja::([u]0762795156[/u](?)(?):-*:-*:-*:-*:-*:-*

din 3 ian 2010 13:54 de piball

Sa va spun o chestie:acum 3 luni si aproape 2 saptamani m'am cuplat cu o fata,prietena a iubitei unui prieten de'al meu..amandoi ne'am gandit la aceasta relatie ca la o joaca la inceput...ca la o relatie de plictiseala.inainte sa fim impreuna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar

din 3 ian 2010 12:17 de McLove

Ai dreptate, la 15 ani e PERFECT! :huh: Cica s-a informat... Tu gandesti cand zici asta?

Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar cuap

din 3 ian 2010 11:42 de Crystynutsa

eu sunt perfect de acord. din cate vad, fata care a deschis topicul habar nu are ce implica un act sexual... e vai de capul ei, dar de ex, si eu am 15 ani, si citesc foarte mult pe internet. M-am informat in legatura cu tot, mai ales in privinta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu

din 3 ian 2010 11:38 de McLove

Ai dreptate... Am avut zile cand stateam si cate 12 ore la calculator, pana am realizat ca pierd timpul degeaba. Acum, incerc sa reduc din ce in ce mai mult. Mai bine, ma uit o ora la tv, decat sa stau degeaba la calculator. Oricum, noi ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu vrea

din 3 ian 2010 11:33 de Incepator

Am avut norocul de a sta in saptamana 14-21 dec fara pc ( am fost pedepsit de ai mei din cauza unor tragedii pe care le-am facut - radeti daca vreti nu-mi pasa ! ) si mi s-a oferit libertatea dar fara pc . Tare frumos a fost : sintetic cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1101 din 3731
«   1 ... 1098   1099   1100   1101   1102   1103   1104 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare