Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Subiecte de conversatie cu o fata din 3 ian 2010 16:57 de LegendPraf
Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...
Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sun din 3 ian 2010 16:53 de McLove
Pune un pahar de rom si isi da drumul acolo, probabil... :ninja:
Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v din 3 ian 2010 16:52 de McLove
Ai dat in "ghioc" si ai aflat ca toti sunt la fel nu? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2010 16:35 de McLove
Cine te-a invatat pe tine ca doar "ca ca" e cacofonie, domnisoara? :huh:
Doar 3 cacofonii sunt acceptate:
Tactica cavalereasca
Ion Luca Caragiale
Biserica Catolica
Restul... bullshit! :`
Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v din 3 ian 2010 15:51 de ThT
Urasc ca o persoana sa generalizeze precum o faci tu:ok:.Afla ca mai sunt si altfel de baieti/barbati.Chestia asta e ca si cum eu as spune ca toate fetele sunt "curve" desi nu e adevarat.Daca tu ai trait o experienta neplacuta cu o persoana nu-i ...
Re: Am facut-o cu prietenul meu care are 13 ani! din 3 ian 2010 15:05 de alina17
poate in visele tale draguto....eu nu prea cred mai ales dupa cum ai scris.si daca ar fi adevarat sigur esti mai mare,dar cu unu de 13 ani???:Dwsm cred ca esti cea mai mare panarama:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2010 14:27 de Firentze
Conteaza cacafonia aici pentru ca nu doar "ca cacao"este cacafonie ci si daca se intalneste "fata tatei","mama mare"sunt cacafonii,dar sunt acceptate.Cat despre "- Banca Comerciala Romana
- epoca capitalista
- muzica corala
- Monica Columbeanu" ...
Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi din 3 ian 2010 14:22 de Firentze
Nu este deloc adevarat.Singurul scop a unui baiat la o fata este s-o aiba in pat chiar daca are sau nu prietena.Daca o fata il atrage trebuie sa fie a lui si nu spuneti ca nu-i asa!Eu m-am daruit pentru ca il iubeam si la vreo jumatate de an dupa ce ...
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea din 3 ian 2010 14:03 de liliceanu
:flowers::flowers::flowers:
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 3 ian 2010 13:55 de 0762795156
;););) 0762795156
:-`:-`:-`:-`:-`O:)O:) :devil::devil::devil::devil::devil::devil::ninja::ninja::ninja::([u]0762795156[/u](?)(?):-*:-*:-*:-*:-*:-*
Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v din 3 ian 2010 13:54 de piball
Sa va spun o chestie:acum 3 luni si aproape 2 saptamani m'am cuplat cu o fata,prietena a iubitei unui prieten de'al meu..amandoi ne'am gandit la aceasta relatie ca la o joaca la inceput...ca la o relatie de plictiseala.inainte sa fim impreuna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar din 3 ian 2010 12:17 de McLove
Ai dreptate, la 15 ani e PERFECT! :huh:
Cica s-a informat... Tu gandesti cand zici asta?
Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar cuap din 3 ian 2010 11:42 de Crystynutsa
eu sunt perfect de acord. din cate vad, fata care a deschis topicul habar nu are ce implica un act sexual... e vai de capul ei, dar de ex, si eu am 15 ani, si citesc foarte mult pe internet. M-am informat in legatura cu tot, mai ales in privinta ...
Pagina 1101 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||