Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la f

din 4 ian 2010 16:43 de ynna

[b]my ast ma baiatule daca vrei s fie kt my pasional momentul ala! timp ai destul. sau ti-e rusine de ce zic prietenii tai? o s fie invidiosi k u ai faqt-o q o virgina kre te iubeste. jtiu yo c zic!!!!!!![/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la f

din 4 ian 2010 16:42 de ynna

[b]my ast ma baiatule daca vrei s fie kt my pasional momentul ala! timp ai destul. sau ti-e rusine de ce zic prietenii tai? o s fie invidiosi k u ai faqt-o q o virgina kre te iubeste. jtiu yo c zic!!!!!!![/b]

Re: Singur la 39 de ani...

din 4 ian 2010 16:01 de electra

se poate sa ai prea multe asteptari de la o persoana care ti-ar placea,in sensul ca poate ai anumite principii prea riguroase pentru cei din jur,zic,incearca sa-i accepti asa cum sunt,apoi ei se vor schimba si poate tu nu va mai trebui sa faci ...

Re: sex anal=sarcina

din 4 ian 2010 15:51 de McLove

Sperma iese dupa ce a ejaculat, doar nu sta acolo. :wacko: Daca a iesit si a curs sper vagin, fara sa intre, nu poti ramane insarcinata.

Re: Am 15 ani si nu am inca sperma. Este oare norm

din 4 ian 2010 15:38 de AaLlEeXx

Gravvv:)) Glumesc ... Incearca sa ...te masturbezi...mai des, si poate, o sa ...."iasa"

Re: sex anal=sarcina

din 4 ian 2010 15:30 de simosimina

Nu...pentru că sperma aia trebuie să intre în vagin ...dacă rămâne pe afară nu e problemă...însă nu înţeleg cum de ţi-a ieşit aşa repede?!?! Probabl că nu a băgat prea mult penisul în anus..nu? În fine..dacă ştii că nu a ...

Re: Voi ce credeti... ?

din 4 ian 2010 15:25 de deuzza666

etichete si etichete :`

sex anal=sarcina

din 4 ian 2010 15:23 de gabitza91

Buna!E posibil daca faci sex anal si el a ejaculat in interior sa curga sperma si sa ajunga la vagin si sa ramai insarcinata?Voi ati mai auzit sau sa mai intamplat cazuri prin care femeia sa ramana insarcinata prin scurgerea spermei din fund in ...

Re: Re: Intamplare...Ciudata`

din 4 ian 2010 15:22 de AaLlEeXx

M-am gandit, si mai bine o las in pace...ca..nu cred ca vrea ceva, de la mine...

Re: Intamplare...Ciudata`

din 4 ian 2010 15:14 de deuzza666

de ce sa nu ii spui cat mai direct? asta ca sa inceteze sa faca pe prostuta si sa spuna lucrurilor pe nume. in felul asta sti .. daca e alba sau neagra. oricum .. prea putine iti raman de facut daca decizi sa nu abandonezi subiectul :`

Re: Re: Re: Re: Re: cum e prima data?????

din 4 ian 2010 15:04 de McLove

Clar, zici ca vorbesti de New York. Ai grija cum deschizi gura aia, nu vezi ca te face de ras? "ba" sa le zici alora de la tine din fata blocului. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: cum e prima data?????

din 4 ian 2010 14:37 de simosimina

:lol: Dacă RM este Râmnicul Vâlcea :lol: atunci acolo sunt cocalari peste cocalari:)) Normal că ne luăm de tine atunci când aberezi...reciteşte primul post al tău la acest subiect, să vezi numai cât de penibil sună:rolleyes: O zi ...

Re: Re: Re: Re: cum e prima data?????

din 4 ian 2010 14:33 de LordEmperor

sa mori tu ba daca sunt cocalar,in R.M nu prea sunt cocalari mai ales in raionul meu,asta doar la voi in Romania sunt la fiecare colt,exotic,si de ce nu ar face?eu iam sps doar,face ce vrea...nu ma priveste...lol ce lume,vb despre mine dar nici nu ma ...

Re: Re: Intamplare...Ciudata

din 4 ian 2010 14:32 de AaLlEeXx

Ok, am sters chestia cu PS....:) dar nu era beata, nu stiu, am vb cu ea la telefon, a zis ca sunt de treaba, dar, cand am adus vorba de subiectul cu filmul, mi-a zis ca o striga 'masa' si ca trebuie sa plece, si ca mai vb. Daca intelege cineva ...

Re: Intamplare...Ciudata`

din 4 ian 2010 14:27 de McLove

Prietenul fiind tu... Nu e nevoie sa te feresti, nu stim noi cine esti! :ok: Fata era beata? Daca nu, a avut chef in seara aia, sa sarute pe cineva. Oricum, daca a doua zi nu a recunoscut, degeaba incerci... Sau, exista o alta varianta. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2010 13:56 de cherry_dream

pai daca nu a dezvirginat-o cum trebuie, este.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2010 13:53 de cherry_dream

era de la ea, daca nu era prezervativul rupt.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

din 4 ian 2010 13:45 de cherry_dream

ar fi perioada nefertila, dupa calendar, deci nu sunt sanse 100%. dar..orice e posibil cand o faci neprotejat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Trezi

din 4 ian 2010 13:42 de simosimina

da şi unii sunt mai "slabi de înger" şi rămân cu părerea că toate sunt la fel! Crede-mă cunosc 3 persoane care au trecut prin asta! Şi nu erau deloc gay! Acum şi-au revenit...sunt bine toţi! Şi dacă l-ai vedea pe unul dintre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-v

din 4 ian 2010 13:38 de McLove

Toti suntem "sentimentali", dar ne exteriorizam diferit. Inteleg, un baiat sufera pentru ca a fost "lovit" unde doare cel mai tare. Dar, asta nu e un motiv sa creada ca toate sunt la fel. Orice baiat, dupa ce avut o relatie de dragoste, se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1098 din 3731
«   1 ... 1095   1096   1097   1098   1099   1100   1101 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare